Liian kylmä pyöräillä? | Kunnon varusteilla pidät kylmän loitolla
Pyöräkauppa netissä

Action- & kypäräkamerat

10 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Laitteentyyppi

  • kiinnitin 6
  • lisätarvikkeet 4

Tuoteperhe

  • KlickFix Quad 1
  • Stages Cycling Dash 1

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
USWE Valjaat toimintakameroihin, black black
USWE
Valjaat toimintakameroihin, black
49,95 €
USWE Valjaat toimintakameroihin, black
Stages Cycling Dash Go Pro -lisävaruste, black black
Stages Cycling
Dash Go Pro -lisävaruste, black
18,95 €
Pikatoimitus mahdollinen
Stages Cycling Dash Go Pro -lisävaruste, black
K-EDGE GO BIG GoPro Saddle Rail Mount, black black
K-EDGE
GO BIG GoPro Saddle Rail Mount, black
54,95 €
K-EDGE GO BIG GoPro Saddle Rail Mount, black
K-EDGE GO BIG Pro Ohjaustankopidike Ø31,8mm, black black
K-EDGE
GO BIG Pro Ohjaustankopidike Ø31,8mm, black
44,95 €
K-EDGE GO BIG Pro Ohjaustankopidike Ø31,8mm, black
KlickFix Mini Bloc GP Levy
KlickFix
Mini Bloc GP Levy
7,95 €
KlickFix Mini Bloc GP Levy
Ergon Sport Camera Rintakehys
Ergon
Sport Camera Rintakehys
19,95 €
Ergon Sport Camera Rintakehys
Rollei 2500 mAh -vara-akku 4S-/5S-/5+Ready-/5SWifi-/S50-malleihin
Rollei
2500 mAh -vara-akku 4S-/5S-/5+Ready-/5SWifi-/S50-malleihin
69,95 € 45,95 €
- 34 %
Rollei 2500 mAh -vara-akku 4S-/5S-/5+Ready-/5SWifi-/S50-malleihin
Rollei irrallinen akku S-50 WiFi -malliin
Rollei
irrallinen akku S-50 WiFi -malliin
49,95 € 35,95 €
- 28 %
Rollei irrallinen akku S-50 WiFi -malliin
Rollei klipsikiinnitys 4S-/5S-/5+Ready-/5SWifi-/S50-malleihin
Rollei
klipsikiinnitys 4S-/5S-/5+Ready-/5SWifi-/S50-malleihin
49,95 € 32,95 €
- 34 %
Rollei klipsikiinnitys 4S-/5S-/5+Ready-/5SWifi-/S50-malleihin
K-EDGE GO BIG GoPro Pro Handlebar Mount, black black
K-EDGE
GO BIG GoPro Pro Handlebar Mount, black
64,95 € 54,95 €
- 15 %
K-EDGE GO BIG GoPro Pro Handlebar Mount, black
Lisätietoa

Actionkamera tallentaa yllättävätkin tapahtumat!

Jokaiselle aktiiviselle liikkujalle tulee eteen monia tallentamisen arvoisia tapahtumia. Jos haluat pitää kätesi vapaina toimintaan ja tallentaa silti matkakokemuksiasi, hanki käyttöösi huippulaatuinen kypäräkamera. Tällainen actionkamera on aina valmiina ikuistamaan tilanteita, jotka haluat muistaa pitkään. Tehokas kypäräkamera tallentaa upeat maisemat ja jännittävät tilanteet. Voit kiinnittää kameran esimerkiksi pyöräilykypärään, laskettelukypärään tai jääpurjehduskypärään. Kypäräkamerat ovat loistavia lajeissa, joissa riittää vauhtia. Kaikki eivät koskaan pysty kokemaan samaa kuin sinä, he katsovat mielellään aitoa tunnelmaa erikoislaatuisista harrastuksista. Voit kuitenkin yhtä hyvin tallentaa kypäräkameralla rauhallista iltahetkeä ja leppoisaa nuotion sytyttelyä heille, jotka eivät voi olla retkellä mukana. Sopivan kypäräkameran avulla sinun on mahdollista lähettää äärimmäisiä kokemuksiasi sosiaaliseen mediaan kavereiden ihailtavaksi. Jo muutaman päivän vaelluksella syntyy mielenkiintoinen video- tai kuvapäiväkirja. Muut saavat niistä hyviä vinkkejä omille retkilleen ja voitte vaihtaa kokemuksia netissä. Kokoat klipeistä vaikka aidon realistisen opetusvideon luontoharrastuksista kiinnostuneille. Kypäräkameran voi tietysti kiinnittää muuallekin kuin kypärään. Niihin on saatavana erilaisia kiinnitysmekanismeja, jotka käyvät monenlaisiin tilanteisiin. Saman kameran voi kiinnittää mm. rintaan rintaremmillä tai päähän otsaremmillä. Näiden kiinnitysten etuna on se, että kun kerran hankit kunnollisen kypäräkameran, hyödyt siitä tulevaisuudessa monella tavalla. Aseta kamerasi pyörän runkoon, veneeseen tai käsivarteesi näillä mukautuvilla lisävarusteilla. Taittovarret ja kiinnitysmekanismit tarjoavat sinulle tilaisuuden käyttää mielikuvitustasi kuvaustilanteissa. Kameroille on saatavana myös vedenpitäviä koteloita, jotka ovat vesitiiviitä kymmenien metrien syvyyteen saakka. Actionkameran ostaminen antaa sinulle yhden innostavan harrastuksen lisää. Pystyt käyttämään laitettasi erittäin monipuolisesti. Kuvaa rauhallinen veneretki tai huikea sukellustapahtuma alusta loppuun omalla huippulaatuisella kypäräkamerallasi.

Bikesterin

Ole valmiina ainutlaatuisiin otoksiin!

Parhaat otokset syntyvät spontaanisti, kaikkea ei voi suunnitella etukäteen. Siksi kypäräkamera on hyvä vaihtoehto ulkoilun harrastajalle ratsastajista mönkijänkuljettajiin. Niiden ominaisuudet ovat kehittyneet palvelemaan monenlaisia kuvaustarpeita. Aktiiviseen ulkokäyttöön valmistetut tuotteet on tehty , koska niiden pitää kestää mukana kovassakin menossa. Kypäräkameroiden asennukset ja säädöt pystyy hyvin suorittamaan ulkonakin. Käynnistät laitteesi helposti aina tarvittaessa, vaikka kuvaustilanne tulisikin yllättäen. Näyttö on tarpeeksi suuri, näet siitä kuvaamasi materiaalin vääristymättömänä. Kuvamateriaalin editointi on vaivatonta helppokäyttöisillä ohjelmistoilla ja tulokset puhuvat puolestaan. Käytät kameraasi rohkeisiin huippuotoksiin maalla, vesillä ja ilmassa. Tarjolla on erihintaisia vaihtoehtoja joista valitset omasi käyttötarpeen ja budjettisi mukaan. Actionkamerat tuottavat erittäin terävää videokuvaa ja stillkuvaa. Kameroista löytyy malleista riippuen mm. 1080p HD-videotallennus ja tarkkuuden ja kuvanopeuden säätö. Joissakin tuotteissa on jopa käytännöllinen GPS, barometrinen korkeusmittari ja kiihtyvyysmittari. Jotkut kehittyneet laitteet kommunikoivat wifin avulla älypuhelimesi kanssa. Valmiiksi määritellyt kuvausprofiilit helpottavat ja nopeuttavat erilaisia kuvaustilanteita. Tutustu kypäräkameroiden tuotevalikoimaan verkkokaupassamme ja tilaa meiltä omasi:

  • Vedenpitävät kypäräkamerat
  • Pitkäkestoisella ladattavalla akulla varustetut kypäräkamerat
  • Wifi-yhteydellä varustetut kypäräkamerat
  • Eri tavoin kiinnitettävät kypäräkamerat

Löydät Bikesterilta laadukkaat kuvaustuotteet ja lisävarusteet!

Tallenna vaikuttavat näkymät ja vaihtuvat vuodenajat kypäräkameralla. Olipa meneillään pyöräretki tai koskenlasku, pystyt ikuistamaan niiden parhaat palat perhettä ja sukulaisia varten. Jos harrastat pyöräilyä tai laskettelua tarvitset turvalliseen etenemiseen molemmat kädet. Hyödyllisellä kypäräkameralla kuvaat jokaisen hetken myöhempää analyysia varten. Tämä idea toimii myös yksin treenatessa monessa liikuntalajissa. Tutki sivustomme laadukasta valikoimaa ja mieti mikä voisi olla paras kameravaihtoehto sinun käyttöösi. Lähetämme kameran sinulle nopeasti kotiin tutkittavaksi. Innostut lisää sen tasokkaista ominaisuuksista kun näet sen hienoudet lähietäisyydeltä. Voit palauttaa tilaamiasi tuotteita, jos ne eivät olekaan sellaisia kuin halusit.

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä ja kuvapistetunnisteita parantaakseen toimivuutta ja tarjotakseen sinulle henkiläkohtaista mainontaa esim. sosiaalisessa mediassa. Ole hyvä ja lue tietosuojakäytäntömme saadaksesi lisätietoa - varsinkin miten estää evästeiden ja kuvapistetunnisteiden seuraamisen laitteellasi tulevaisuudessa. Hyväksyn ehdot