Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Viikonlopun pyöräseikkailut
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Suunto Traverse

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Miehet 1
  • Naiset 1

Värit

  • valkoinen

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suunto Traverse Silikonihihna, valkoinen
Suunto Traverse Silikonihihna, valkoinen valkoinen
Suunto
Traverse Silikonihihna, valkoinen
OVH 49,95 € 31,95 €
Pikatoimitus
- 36 %

Suunto Traverse – urheilukellot seikkailuihin

Suunto on vuonna 1936 perustettu, suosittu suomalainen sykevöitä ja urheilukelloja valmistava yritys, joka kuuluu tätä nykyä suureen kotimaisen urheilukonsernin Amer Sportsin omistukseen. Traverse-tuoteperhe on mallisto urheilukelloja, jotka sopivat erityisen hyvin seikkailuihin erämaassa. Kuten kaikki Suunnon tuotteet, myös sen valmistamat Traverse-kellot suunnitellaan ja kootaan käsin Suomessa. Nämä urheilukellot ovat tyylikkäitä, valitsitpa sitten Suunto Traverse graphite- tai Suunto Traverse black -mallin. Kaikki Suunnon tuotteet myös testataan käsin, ja yrityksen sisäisen testauksen lisäksi Suunto luottaa ulkopuolisiin arvioijiin mahdollisimman kattavan testauksen takaamiseksi. Suunto Traverse -kellot onkin testattu MIL-STD-810G sotilasstandardien mukaisesti. Suunnon tuotteita tilatessasi tiedät siis saavasi laatua varmasti!

Traverse-kellot aktiivisen liikkujan seuralaiseksi arkeen ja vapaa-aikaan

Jokainen Suunto Traverse -kello on pakattu täyteen näppäriä ominaisuuksia, jotka ovat avuksi seikkailuilla. Etenkin jos treenaat tavoitteellisesti, luotettava data on tärkeää ja Suunnon herkillä urheilukelloilla keräätkin varmasti tarkkaa tietoa suorituksestasi. Traverse-kellot on suunniteltu mahdollisimman helppokäyttöisiksi, jotta sinä voisit keskittyä siihen mikä on tärkeintä: uusiin kokemuksiin. Tärkeimmät toiminnot, kuten GPS-navigointi, käynnistyvät nopeasti ja näppärästi, ja värinähälytykset ilmoittavat tärkeistä asioista olematta kuitenkaan häiritseviä. Monet keskeisimmät toiminnot toimivat yhdellä painalluksella tai sipaisulla, jotta kellon käyttäminen ei vie huomiota ympäristöstä.

Traverse-kello seuraa myös ilmanpainetta: muutokset ilmanpaineessa ennustavat muutoksia säästä, mikä on tärkeää etenkin hankalissa ympäristöissä, joissa suojaan pääsemiseen saattaa kulua aikaa. Lisäksi näet kellosta auringon nousu- ja laskuajat, ja voit näin suunnitella päivän liikkeesi paremmin! Illan ja yön pimeydessä Traverse-kellon lamppuominaisuus auttaa löytämään tärkeimmät varusteet tai esimerkiksi tutkimaan karttaa. Näiden erilaisten kätevien ominaisuuksien lisäksi Traverse-kellot on suunniteltu todella kestämään kaikenlaisia seikkailuja: niiden lujatekoinen rakenne on hyvin kestävä, minkä lisäksi kello on vesitiivis aina 30 metriin asti. Komposiittikuori on kuitenkin uskomattoman kevyt, minkä ansiosta kello tuntuu mukavalta ranteessa koko päivän ajan.

Seikkailujen lisäksi Traverse-urheilukellot sopivat erinomaisesti aivan arkiseenkin käyttöön. Kello seuraa päivittäistä aktiivisuuttasi mittaamalla askelmäärän sekä kalorit. Yhdistämällä kellon älypuhelimeesi voit tarkistaa kellon kautta myös saapuvat puhelut, tekstiviestit ja muut ilmoitukset – Traverse-kello auttaa pysymään kartalla myös hektisinä päivinä! Tietysti nämä kellot ovat myös tyylikkäitä. Lisäksi löydät meiltä Traverse-urheilukelloosi tyylikkäät vaihtorannekkeet, jotta voit tehdä kellosta juuri omaan tyylisi sopivan. Kun kello sopii tyyliisi, on sitä mukava pitää ranteessa myöskin vapaa-ajalla!

Bikester on jokaisen pyöräilijän suosikkikauppa

Me Bikesterilla olemme koonneet yhteen osoitteeseen kaiken, mitä voit pyöräilyharrastukseesi haluta, olitpa sitten aloittelija tai jo vanha konkari! Alan parhaiden tuotteiden lisäksi haluamme tarjota parasta asiakaspalvelua, joten meiltä saat maksuttoman toimituksen yli 99€ ostoksille sekä 30 päivän palautusoikeuden kaikille tilauksille. Ja tarvittaessa tietenkin myös ilmaiset palautukset!