Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
EASTER15: 15% lisäale1 valituista tuotteista

SRAM SX Eagle

7 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
SRAM SX Eagle Vaihdeliipaisin Taka- 12-vaihteinen, musta
SRAM SX Eagle Vaihdeliipaisin Taka- 12-vaihteinen, musta musta
SRAM
SX Eagle Vaihdeliipaisin Taka- 12-vaihteinen, musta
37,95 €
Pikatoimitus
SRAM SX Eagle DUB Kampisarja 32T 12-vaihteinen, musta
SRAM SX Eagle DUB Kampisarja 32T 12-vaihteinen, musta musta
SRAM
SX Eagle DUB Kampisarja 32T 12-vaihteinen, musta
OVH 109,95 € 99,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: 165mm170mm175mm
Pikatoimitus
SRAM SX Eagle Power Spline Kampisarja 32T 12-vaihteinen, musta
SRAM SX Eagle Power Spline Kampisarja 32T 12-vaihteinen, musta musta
SRAM
SX Eagle Power Spline Kampisarja 32T 12-vaihteinen, musta
OVH 79,95 € 69,95 €
  • Versiot: 165mm170mm175mm
Pikatoimitus
- 13 %
SRAM SX Eagle Takavaihtaja 12-vaihteinen, musta
SRAM SX Eagle Takavaihtaja 12-vaihteinen, musta musta
SRAM
SX Eagle Takavaihtaja 12-vaihteinen, musta
OVH 93,95 € 76,95 €
- 18 %
SRAM SX Eagle Power Spline Kampisarja 32T 12-vaihteinen Boost, musta
SRAM SX Eagle Power Spline Kampisarja 32T 12-vaihteinen Boost, musta musta
SRAM
SX Eagle Power Spline Kampisarja 32T 12-vaihteinen Boost, musta
OVH 79,95 € 73,95 €
  • Versiot: 165mm170mm175mm
Pikatoimitus
SRAM SX Eagle DUB Kampisarja 32T 12-vaihteinen Boost, musta
SRAM SX Eagle DUB Kampisarja 32T 12-vaihteinen Boost, musta musta
SRAM
SX Eagle DUB Kampisarja 32T 12-vaihteinen Boost, musta
OVH 109,95 € 99,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: 170mm
Pikatoimitus
SRAM SX Eagle Vaihdevipu 12-vaihteinen Single Click
SRAM SX Eagle Vaihdevipu 12-vaihteinen Single Click
SRAM
SX Eagle Vaihdevipu 12-vaihteinen Single Click
37,95 €
Pikatoimitus

SRAM SX Eagle -komponentit suorituskyvyn tehostamiseen

SRAM on vuodesta 1987 lähtien laadukkaita polkupyörän komponentteja ja vaihteistoja markkinoille valmistanut brändi, joka tunnetaan vakaasta ja pettämättömästä ammattitaidostaan. Brändille ominaista on myös jatkuva tuotekehitys sekä prototyyppien tiukat testaukset, minkä ansiosta kauppojen hyllyille päätyy vain parasta laatua. SRAMin komponenttien ja vaihteistojen valmistuksessa hyödynnetään alan viimeisimpiä teknologioita ja vuosien saatossa brändi on myös kehittänyt lukuisia omia innovaatioita.

Skram SX eagle dub kampisarja

SRAMin ensimmäinen tuote oli aikanaan yrityksen itse alusta alkaen kehittämä, ohjaustankoon kiinnitettävä vaihdevipu. Kyseessä oli innovaatio, joka onnistui mullistamaan tuon ajan pyörämarkkinat huomattavan helpolla käytettävyydellään. Vaihdevivun käyttämiseksi riitti nimittäin pelkästään yksi kevyt ranneliike, ja tällaista helppokäyttöisyyttä ei ollut aikaisemmin nähty vaihdevivuissa. Tällä keksinnöllään SRAM lunasti vankan jalansijan polkupyörän komponenttien maailmassa, ja sitä ovat vuosien saatossa seuranneet monet muut nerokkaat innovaatiot. Tänä päivänä SRAMin tuotanto kattaa laajasti pyörän komponentit ja vaihteistot, ja brändin valmistamia tuotteita näkee tuon tuostakin niin pyöräilyn harrastajien kuin ammatikseen kilpailevien käytössä.

SRAM SX Eagle on luottobrändin komponenttisarja, johon kuuluu muun muassa useita erilaisia kampisarjoja, vaihdeliipaisimia, rataspakkoja ja tehomittareita. SRAMille tuttuun tapaan jokainen näistä komponenteista käy läpi huolellisen kehitys- ja testaustyön ennen markkinoille päätymistään. SRAM SX Eagle -komponentit on suunniteltu tehostamaan polkupyörän suorituskykyä siten, että pyöräilystä saa mahdollisimman paljon irti myös haastavissa tilanteissa ja vaihtelevissa maastoissa.

Ylivoimaisia etuja tarjoavat SRAM SX Eagle -kampisarjat

Koska SRAM kuuluu polkupyörän komponenttien tunnetuimpiin ja arvostetuimpiin valmistajiin, SRAMin valmistamia komponentteja hankkimalla varmistut siitä, että lataat pyöräsi sekä uusimmilla teknologioilla että vankkumattomalla kestävyydellä, jonka nämä pyörämaailman taiturin käsissä syntyvät huippulaadukkaat osat ovat täysin valmiita tarjoamaan.

Loistava esimerkki brändin mestarillisista taidonnäytteistä ovat SRAMin suurta suosiota nauttivat kampisarjat. Näihin kattaviin paketteihin sisältyy sekä kampi että rataspakka. Erittäin laadukkaissa kampisarjoissa hyödynnetty, brändin itsensä kehittämä Eagle-teknologia edustaa erinomaisesti tuotemerkin uusimpia vaihteistoteknologioita. SRAM SX Eagle -kampisarja tarjoaa kevyemmän, yksinkertaisemman ja helppokäyttöisemmän mutta samanaikaisesti myös kestävämmän voimansiirron.

Kampisarjojen jokainen komponentti on suunniteltu entistä lujemmiksi ja suorituskykyisemmiksi, ja samalla ne tarjoavat huomattavan vähäisen painon muihin voimansiirtoratkaisuihin verrattuna. Aggressiivinen hammastus viimeistelee kampisarjat takaamalla paremman ketjun pidon sekä tasaisemman ja tehokkaamman poljintuntuman. Rakenne on lisäksi suunniteltu vähentämään kitkaa sekä hiekan, mudan ja lian kertymistä.

Valtava valikoima ratkaisuja jokaiselle fillaristille

Meiltä Bikesterilta löydät sekä SRAM SX Eagle -komponentit että pyöränosat myös monilta muilta laatuvalmistajilta. Halutessasi voit siis etsiä verkkokaupassamme pyöränosia SRAMin lisäksi myös muilta tuotemerkeiltä.

Kattavan komponenttivalikoiman lisäksi pystymme tarjoamaan myös markkinoiden mahtavimman polkupyörävalikoiman. Varaathan riittävästi aikaa ostoksille suunnatessasi, sillä verkkokauppamme laadukas valikoima on suorastaan valtava – tämä siksi, että haluamme pystyä vastaamaan ihan jokaisen vaativan fillaristin tarpeisiin!