Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Koodi "dhb20" koskee koko dhb-valikoimaa
Serious Cedar - Täydellinen allrounderi
Cedar -sarjallaan Serious tuo tallistaan monipuolisia pyöriä jokaiseen arkiseikkailuun. Oli kyseessä työmatka, kuntolenkki tai kevyt off-road käyttö, Cedar taipuu kaikkeen. Kevytpainoinen alumiinirunko, Suntour -joustohaarukka, Shimano Acera -vaihdejärjestelmä...enempää tähän hintaan ei yksinkertaisesti löydy.

Serious Cedar

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Serious Cedar – hybridipyörä saksalaiselta laatumerkiltä

Saksalainen Serious tunnetaan korkealaatuisista polkupyöristään, jotka pitävät sisällään viimeisimpiä teknologisia oivalluksia. Tuotannossaan Serious pyrkii varmistamaan innovoinnin jatkuvuuden, minkä ansiosta brändiltä markkinoille tulevat pyörät ovat täynnä alan uusimpia innovaatioita. Serious valmistaa fillareita, joissa laatu ja kohtuulliset hinnat kohtaavat saumattomasti. Tästä syystä Serious-pyörien joukosta löytyy helposti jokaiselle kukkarolle ja kaikkiin budjetteihin sopiva menopeli.

Serious valmistaa polkupyöriä jokaiseen mahdolliseen pyöräilyn alalajiin, minkä lisäksi yrityksen tuotanto kattaa koko perheen pyörät lapsesta vaariin. Pyörille ominaista on niiden kevyt paino, joka lyö laudalta monet saman hintaluokan fillarit. Jokainen malli varustetaan laadukkailla ja kestävillä komponenteilla, jotka varmistavat näille ajokeille pitkän käyttöiän. Brändi pitää kiinni sitkeästi pyörien laadusta, kestävyydestä ja toiminnallisuudesta, minkä ansiosta Serious-pyörän voi valita turvallisin mielin. Yhtenä mainiona esimerkkinä brändin tuotannosta toimii Serious Cedar. Kyseessä on trekking- ja crossiajoon kehitetty fillari, jolla taittuvat maastojen lisäksi myös arkiset ajot työmatkoista kauppareissuihin. Kyseessä on siis hybridi, joka on erinomainen valinta sinulle, joka haluat viihtyä yhden ja saman pyörän selässä maisemista riippumatta.

Serious Cedar Trapeze Musta Keltainen naisten pyörä

Mutkatonta suoriutuvuutta vaihtelevissa maastoissa

Serious Cedar on täydellinen hybridipyörä fillaristille, joka etsii urheilullista polkupyörää suoriutumaan riittävän joustavasti erilaisissa ympäristöissä. Cedar soveltuu nopeasta kaupunkiajosta lähtien aina pitkiin polkureitteihin – ja kaikkeen siltä väliltä. Sanalla sanoen Serious Cedar sopii suurempiin haasteisiin. Cedarin huolellisesti suunniteltu alumiinirunko on keveästä painostaan huolimatta kestävä ja luja. Sen pelkistetyn sporttinen muotoilu on saanut ylleen iskunkestävän jauhemaalauksen.

Serious Cedar -fillarin luotettavat Shimano-vaihdekomponentit yhdistyvät saumattomasti Shimano Rapidfire -vaihtajavipuihin, mikä takaa pyöräilyyn optimaalisen nautinnon. Laadukkaat Schwalbe-renkaat pitävät tukevasti kaikilla alustoilla, joten maastosta toiseen siirtyminen käy tällä menopelillä varsin näppärästi. Nopeat V-jarrut ja reagoiva Suntour-jousihaarukka 60 mm jousituksella tarjoavat turvallisuutta ja mukavuutta epätasaisille alustoille.

Laatufillarin voi todella löytää budjettia rasittamatta, ja Serious on tästä varteenotettava esimerkki. Meiltä Bikesterilta löydät Serious Cedar -hybridin vaivatta, valiten omasi uusimmista malleista. Kurkista ajantasaiseen Cedar-mallien tarjontaamme ja tutustu tarkemmin pyörien sisältämiin ominaisuuksiin kunkin tuotesivun yhteydessä löytyvien tuotekuvausten avulla. Mikäli ostopäätöksesi kohdistuu Cedar-fillariin, saat sen kotiisi vain muutamalla klikkauksella. Tilauksen jätettyäsi toimitamme uuden luottopyöräsi perille pikimmiten.

Laadukkaat varusteet pyöräilyyn muutamalla klikkauksella

Kun aikeissasi on hankkia monipuolinen hybridipyörä vaihteleviin ajoreitteihin ja maastoihin, Bikester on verkkokauppa, jonka puoleen kannattaa kääntyä. Me tarjoamme nimittäin laadukkaat fillarit alan menestyksekkäimmiltä merkeiltä, kuten esimerkiksi Serious. Samalla käynnillä kannattaa tutkailla muiden pyöräilyvarusteidesi kunto ja päivittää lempiharrastus kuntoon kertaheitolla. Uuden pyörän lisäksi hankit meiltä vaivattomasti myös muun muassa pyörän komponentit sekä erityisesti pyöräilyyn suunnitellut pyöräilyvaatteet, pyöräilykengät sekä pyöräilykypärät. Klikkaa laadukas ja upea kiiturisi sekä lajiin tarvitsemasi pyöräilyvarusteet ostoskoriin ja rakkaan harrastuksesi miellyttävyys on taattu!