Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Jopa 70% alennus1

RYKE

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
RYKE Short Sleeve Jersey Naiset, musta
RYKE Short Sleeve Jersey Naiset, musta musta
RYKE
Short Sleeve Jersey Naiset, musta
OVH 139,95 € 82,95 €
  • Versiot: L
Pikatoimitus
- 41 %
RYKE Short Sleeve Jersey Miehet, musta
RYKE Short Sleeve Jersey Miehet, musta musta
RYKE
Short Sleeve Jersey Miehet, musta
OVH 139,95 € 82,95 €
  • Versiot: XXL
Pikatoimitus
- 41 %

Ryke pyöräilyvaatteet – kuin toinen iho

Tummat, hillityt värit ja laadukkaat materiaalit nostavat Ryke-pyöräilyasut omalle tasolleen. Skotlannin murteista peräisin oleva nimi Ryke tarkoittaa saavuttamista tai johonkin tiettyyn paikkaan saapumista. Pyöräilyssä ryke-termillä voitaisiin kuvailla sitä transkendentaalista, meditatiivista tilaa, jonka pyöräilijä saavuttaa oman rytmin ja flown löytäessään. Samaa tunnetta edustavat Ryke-tuotemerkin asusteet, jotka on luotu kuin pyöräilijän toiseksi ihoksi, suojaamaan säältä ja auringolta, mutta myös hengittämään. Löydä vapauden tunne ja oma sisäinen zen-tilasi pyöräillessäsi Ryken asuihin pukeutuneena.

Laadukkaita, hengittäviä materiaaleja ja hillittyä tyyliä

Ryke-pyöräilyasut ovat omaa luokaansa - hillittyjä värejä, rauhaa, tyyliä sekä kypsää asennetta huokuvaa keskittynyttä voimaa. Ryken asujen valmistuksessa käytetään korkealaatuisia materiaaleja, jotka tekevät vaatteista hengittäviä, kestäviä ja helppohoitoisia. Kun kaipaat irtiottoa arjen rutiineista, voit pukea päällesi Ryke-pyöräilyasun ja pysähtyä nauttimaan hetkestä ja täydellisestä zen-tilasta polkupyörän satulasta käsin. Bikesterin valikoimasta löydät laadukkaat Ryke-tuotteet miehille ja naisille. Valikoimaan kuuluvat muun muassa lyhythihaiset ajopaidat hillityissä tummissa väreissä. Kokopitkä vetoketju helpottaa ja nopeuttaa pukemista. Ryken paitojen valmistukseen käytettävä, hyvin hengittävä materiaali on vettä hylkivä ja paidan kylkien verkkopaneelit kuivuvat nopeasti.

Polkupyöräilijän mukavuutta ajatellen juuri oikeanlaiset pyöräilyhousut ovat olennainen osa varustusta. Ryke tarjoaa tähän tarkoitukseen miehille ja naisille mustia, lyhytlahkeisia pyöräilyhaalareita. Näissä joustavasta materiaalista valmistetuissa ajohousuissa on lisänä pehmustettu haarakiila. Pitkähihaiset Ryke hardshell -takit puolestaan on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön. 2,5-kerroksinen polyamidi ja teipatut saumat huolehtivat siitä, ettei tuuli tai vesi läpäise takkia, ja lämpö pysyy takin kuoren sisällä. Ryke-asukokonaisuuden viimeistelevät puolisääreen ulottuvat Mid Cut -sukat. Polypropyleeni-polyamidi sekoituksesta valmistetut sukat soveltuvat erinomaisesti polkupyöräilyn ohella myös juoksemiseen.

Asusteet pyöräilyyn Bikesterilta nopealla toimituksella

Tilaa Ryke-pyöräilyasusteet Bikesterilta ja saat maksuttoman toimituksen kaikkiin yli 99 euron tilauksiin. Sinua saattaa kiinnostaa myös esimerkiksi suojaa tuovat pyöräilyhanskat, pyöräilykypärät tai kätevät ajolasit. Kaikilla pyörätarviketilauksilla on 3-7 päivän toimitusaika ja tarvittaessa voit palauttaa käyttämättömät tuotteet 30 päivän sisällä, mikäli et ole tuotteisiin täysin tyytyväinen.