Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Viikonlopun pyöräseikkailut
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

SCHWALBE Renkaat 28

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

SCHWALBE -renkaat kaikille teille!

Schwalbe Renkaat kirineet maailmanlaajuiseen menestykseen käyttäjien positiivisten kokemusten myötä. Schwalbe Renkaita voi hankkia monenlaiseen ajamiseen. Yrityksellä on tarjota pyöräilijälle lukemattomia käyttökelpoisia tekniikoita, joista valita. Retkikäyttöön, maantiepyöriin ja maastoon löytyvät tarkoituksenmukaiset Schwalbe Renkaat. Kaikissa Schwalbe Renkaissa on kestävän sisäosan lisäksi kunnollista pitoa varten monentyyppiset pintakuvioinnit. Moni suomalainen liikkuu polkupyörällä kelistä välittämättä, koska kaikki eivät halua tai voi omistaa autoa. Liikkuminen on tietysti vain hyvästä ihmiselle, oli sää mikä tahansa. Schwalbe Renkaat kannattaa valita ajankohdan mukaan, sillä niissä on erittäin paljon valinnanvaraa. Talvikelin nastoja on tarjolla mm. Ice Piker, Marathon Winter ja Winter-renkaissa. Niillä on kiva kurvailla turvallisesti kauppaan ja työpaikalle. Nastoitetuilla Schwalbe Renkailla pysyy paremmin pystyssä, eikä enää tarvitse jättää tienvarsille persoonallisia lumienkeleitä, ellei välttämättä niin halua. Schwalbe Renkaat sisältävät eritasoisen suojan käyttötarkoituksesta riippuen. Suojaustaso mitataan asteikolla 1-6, mutta tasoa 1 ei tämän yrityksen renkaissa ole lainkaan saatavana. Taso 2 on erittäin kevyt rengas. Numero 3 on nimeltään K-Guard, joka täyttää yrityksen pienimmät renkaalle asetetut standardit. Siinä on käytetty kevlar-kuituja ja se sisältää hyvän pistosuojan. RaceGuard edustaa tasoa 4. Siinä on tuplakerros nailonia, joka sopii erityisesti kevyttä ja sporttista rengasta tarvitseville. GreenGuard on 5-tasolla ja se on vain 3 milliä paksu. Saman 5-tason V-Guard on valmistettu erittäin korkealuokkaisista kuiduista. Se on kevyt ja sen pistosuojaus huipputasoa. Huipulla komeilee SmartGuard, joka on arvoltaan 6. Tällä "Flat-less"-renkaalla on paras mahdollinen suojaus. Sen paksuus on 5 millimetriä. Valmistusmateriaalina on käytetty erikoislaatuista Intian kumia. Sitä eivät testatusti vahingoita edes nastat. Renkaiden pistosuoja toimii parhaiten silloin kun ilmanpaine on oikea. Sitä on siis viisasta tarkistaa noin kerran kuukaudessa. Yritys pitää tubeless-tyyppisiä tuotteita tulevaisuuden renkaina. Niiden etuna on mm. nopeus, alhainen kitka ja vierintävastus. Ne ovat osoittautuneet suorituskykyisiksi MTB-käytössä, kuten esim. taitettava Racing Ralph Evo. Schwalbe One-renkaalla yritys on asettanut uudet standardit myös maantieajon kilpapyöriin. Schwalbe Renkaat on mahdollista saada myös TubelessReady-tekniikalla varustettuna. Tällaiset renkaat asennetaan pyörään nesteen avulla. Löydät Bikesterilta pyörääsi Schwalbe Renkaita joka säähän ja vuodenaikaan:


Schwalbe Renkaat pyörään kätevästi nettikaupastamme!

Bikesterita tilaat ajomukavuutta maalle ja kaupunkiin!

Kansainvälinen Schwalbe on ymmärrettävästi ilmastoystävällisen pyöräilyn puolestapuhuja. Se osallistuu myös ympäristön suojeluun ja hyväntekeväisyyteen, kuten esimerkiksi lasten syöväntorjuntaan. Schwalbe Renkaat pyörivät siis monen hyvän asian puolesta ympäri maailmaa. Niissä on mukana kierrätystä hyödyntävää vihreää GreenGuard-tekniikkaa. Tämä tekniikka ei ole vain ekologista, vaan se tekee samalla renkaasta vahvemman. On selvää, että Schwalbe tuntee hyvin koko pyöräilyn kirjon. Schwalbe Renkaita käytetään kisoissa, perheretkillä ja kuntolenkeillä. Niistä voi valita käyttöönsä vaijerirenkaita tai käteviä taitettavia malleja. Schwalbe Renkaiden avulla ajamisesta tulee tasapainoista ja miellyttävää, kun renkaat hankitaan käyttötarkoituksen mukaan. Niihin luotetaan myös maastossa, mm. Smart Sam on lyömätön vaihtoehto maastoajoon. Siinä on kestävyyttä varmistamassa kestävä High Density Guard- ja kevyt SnakeSkin-tegnologia. Schwalbe Renkaiden vahvat pintakuvioinnit pitävät puolensa ylä- ja alamäessä, sekä sivusuunnassa. Myös monipuolinen Nobby Nic täyttää vaativan tehtävänsä poluilla ja pehmeillä pinnoilla pienestä mutakerroksesta piittaamatta. Schwalbe Renkaissa on paljon vaihtoehtoja aikuisten ja lasten pyöräilyyn kaupungissa ja luonnossa. Schwalbe Renkaista löytyy myös sporttisuutta hehkuvia hyvännäköisiä värejä ja hyödyllisiä heijastinnauhoja.

Saat meiltä perheen pyöränosat nopeasti!

Laadukkaita saksalaisia Schwalbe Renkaita kannattaa ostaa nyt tarjouksesta. Kun tilaat tänään, lähetämme tuotteesi jo huomenna. Annamme sinulle 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden.

Bikester tarjoaa paljon laadukkaita renkaita merkeiltä:  Continental renkaat |  Michelin renkaat |  Duro renkaat |