Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET
Niskasuojat & -tuet
Niskatukien tehtävänä on suojata kaularankaa. Ne voivat kuitenkin hoitaa tämän tärkeän tehtävän vain, kun ne yhdistetään umpikypärään. Nämä vakaat niskatuet estävät niskan venähtämisen ja jakavat iskuvoiman laajemmalle alueelle (ja suojaavat näin selkärankaa vammoilta). Kuten minkä tahansa suojavaatteen kohdalla, on tärkeää, että niskatuki sopii sekä kehoosi että varusteisiisi. Monet valmistajat tarjoavat mallejaan useissa eri kokoluokissa ja eri painoisille kuskeille. Ennen ostopäätöstä kannattaa kuitenkin tarkistaa, voidaanko valitsemasi niskatuki helposti yhdistää juuri sinun umpikypärääsi ja suojatakkiisi.

Kaulukset

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Hyppyjätkien ehdottomia pakko-ostoksia – kunnolliset kaulukset

Niskan ja kaulan suojaus on elintärkeää, kun vauhdit radoilla kiihtyvät rallilukemiin. Löydät valikoimistamme niin kaulukset niin miehille, naisille kuin lapsillekin. Meiltä löytyy niin pehmeitä kuin koviakin suojia tarpeen mukaan, mutta kovimmille etapeille suosittelemme säädettävää, kovaa mallia, joka tuo turvaa olematta kuitenkaan haittana. Tuet ovat huippulaadukkaita ja ne onkin testattu ja sertifoitu henkilökohtaisia turvavälineitä. Niissä on yleensä hyvät säätömahdollisuudet, jotka takaavat sen että ne saadaan istumaan mahdollisimman hyvin kaikille ajajille. Lisäksi niiden kiinnitys tapahtuu helposti mukana tulevien lisäosien avulla.

Turvaa tuova kaulus on rahan arvoinen hankinta

Kaulasuoja on välttämätön suojavaruste enduroradoilla ja parkeissa, joissa on tarjolla suuria hyppyreitä ja muita obstaakkeleja, joissa on mahdollista vahingoittua. Kypärän ohella kaulasuojan käyttö mahdollistaa hurjempienkin temppujen tekemisen ilman, että suuremmista vaurioista tarvitsisi panikoida etukäteen. Viime vuosina kaulasuojien lisäksi myöskin niskasuojien käyttö on lisääntynyt huomattavasti painovoimaa uhmaavien pyöräilijöiden keskuudessa. Kypärän lisänä ne suojaavat kaulan alueen vammoilta rajoittamalla kaulan liikkuvuutta ja poistamalla osaa kaatumisen aiheuttamasta tärähdyksestä.

Turvallisuudesta ei tulisi koskaan tinkiä, ja juuri siitä syystä meillä Bikesterilla tarjotaan laadukkaita henkilökohtaisia turvavarusteita - aina tinkimättömään Bikester-hintaan. Tarjoamme ylpeinä värikkäitä ja elämäniloisia suojavarusteita huippulaadukkailta valmistajilta. Esimerkiksi ONealin oma pro-joukkue kantaa ylpeänä myymiämme kaulasuojia. Leattin tekemät kaulasuojat on aina varusteltu loistavin kiinnikkein ja ne saakin helposti yhdistettyä muuhun suojavarustukseen. Suojat on tehty sopimaan mahdollisimman moneen vartaloon ja siksi niiden säätömahdollisuudet ovat myös lähes rajattomat. Tule valitsemaan oma kaulasuojasi, ja turvaa tulevat aktiviteettisi!

Kaulasuojat ja muut turvavarusteet helposti ja nopeasti netistä

Bikesterilta löydät ympäri vuorokauden kokonaisen supermarketillisen pyöräilyyn suunnattuja suojavarusteita, joiden avulla saat vaikkapa koko alamäkipyöräilyyn hurahtaneen perheesi turvallisesti parkkiin. Osta meiltä ja saat maksuttoman toimituksen yli 99€:n ostoksiin, minkä lisäksi tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja aina nopeat toimitukset! Valikoimastamme löytyy myös kypäriä, säärisuojia, rintapanssareita sekä muita suojavälineitä ja pyörätarvikkeita.