Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Jopa -60 %* valituista pyö­ristä
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET
Kypärähuput - tehokas suoja kylmää & tuulta vastaan
Pyöräiltäessä on päiviä, jolloin lippis ja korkea kaulus eivät riitä. Kun ilmat viilenevät, kypärähuput tarjoavat pyöräilijöille suojaa kylmältä ja tuulelta. Ne (tunnetaan myös nimellä kommandopipo) suojaavat mahdollisimman tehokkaasti päätä ja kaulaa sekä ovat useimmiten tuulenpitäviä ja hengittäviä. Hengittävä osa on erityisen tärkeä, varsinkin jos se peittää suun alueen - muuten se kerää liikaa kosteutta hengityksestäsi ja saattaa jäätyä kovassa tuulessa. Yleensä kypärähuppua voi ongelmitta käyttää myös pyöräilykypärän alla.

Kypärähuput

10 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Tuoteperhe

  • PEARL iZUMi AmFIB 1

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
  • 4
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
PEARL iZUMi AmFIB Lite Kypärähuppu, musta
PEARL iZUMi AmFIB Lite Kypärähuppu, musta musta
PEARL iZUMi
AmFIB Lite Kypärähuppu, musta
OVH 34,95 € 9,95 €
  • Versiot: One Size
- 71 %
GripGrab Balaclava Kommandopipo, musta
GripGrab Balaclava Kommandopipo, musta musta
GripGrab
Balaclava Kommandopipo, musta
OVH 29,95 € 26,95 €
  • Versiot: 54-57cm57-60cm60-63cm
Pikatoimitus
- 10 %
GOREWEAR Windstopper Päähine, musta
GOREWEAR Windstopper Päähine, musta musta
GOREWEAR
Windstopper Päähine, musta
OVH 39,95 € 25,95 €
Pikatoimitus
- 35 %
GOREWEAR Windstopper Päähine, musta
GOREWEAR Windstopper Päähine, musta musta
GOREWEAR
Windstopper Päähine, musta
OVH 24,95 € 16,95 €
Pikatoimitus
- 32 %
GripGrab Balaclava Kommandopipo Lapset, musta
GripGrab Balaclava Kommandopipo Lapset, musta musta
GripGrab
Balaclava Kommandopipo Lapset, musta
OVH 24,95 € 22,95 €
  • Versiot: 51-54cm
Pikatoimitus
PEARL iZUMi Barrier Päähine, musta
PEARL iZUMi Barrier Päähine, musta musta
PEARL iZUMi
Barrier Päähine, musta
34,95 €
  • Versiot: Onesize
dhb Kypärämyssy, musta
dhb Kypärämyssy, musta musta
dhb
Kypärämyssy, musta
OVH 16,95 € 9,95 €
  • Versiot: One Size
- 41 %
VAUDE Technical Päähine, musta
VAUDE Technical Päähine, musta musta
VAUDE
Technical Päähine, musta
OVH 19,95 € 17,95 €
  • Versiot: SL
Pikatoimitus
- 10 %
BBB Cycling Kypärähuppu, musta
BBB Cycling Kypärähuppu, musta musta
BBB Cycling
Kypärähuppu, musta
OVH 21,95 € 15,95 €
- 27 %
ASSOS Ultraz Kypärähuppu Talvi, musta
ASSOS Ultraz Kypärähuppu Talvi, musta musta
ASSOS
Ultraz Kypärähuppu Talvi, musta
OVH 89,95 € 61,95 €
  • Versiot: 0 | 48-53cm
Pikatoimitus
- 31 %

Nerokas ja monipuolinen kypärähuppu talvipyöräilyyn

Syksyiset ja talviset ulkoilma-aktiviteetit sujuvat mukavasti, kun yllä on riittävän lämpimästi vaatetta. Olipa kyseessä ulkoilu, pyöräily tai muu aktiviteetti, oikein pukeutuneena puuhan parissa jaksaa jatkaa pidempään. Talviajan pyöräilyyn sopivasta ulkovaatetuksesta puhuttaessa ei ole kyse pelkästään lämpöä tarjoavista takista ja housuista, vaan tärkeässä roolissa ovat myös erilaiset lämmittävät pyöräilyasusteet, kuten päähineet ja pyöräilyhanskat. Pyöräilyyn sopivan päähineen ei tarvitse välttämättä olla pipo, vaan yhtä toimiva ratkaisu on myös ohut, hengittävästä materiaalista valmistettu kypärähuppu.

PAC Monivärinen Kypärähuppu

Ilman viiletessä kypärähuppu tuo pyöräilyyn miellyttävää lämpöä sekä suojaa tuulelta ja tuiskuilta. Ohueksi muotoiltu kypärähuppu mahtuu vaivatta pyöräilykypärän alle, mutta ohuesta materiaalistaan huolimatta se tarjoaa erinomaista säänsuojaa kovemmillakin pakkasilla. Teknisestä materiaalista valmistettu kypärähuppu mukautuu erilaisiin säätiloihin lämmittäen kylmillä keleillä ja tarjoten tervetullutta ilmanvaihtoa esimerkiksi loppusyksystä, jolloin pyöräillessä tulee helposti lämmin jo alkumatkasta. Lisäksi tekninen kypärähuppu myös suojaa kypärän sisusta hieltä ja ehkäisee hajujen muodostumista.

Pään lisäksi nerokas kypärähuppu suojaa myös kaulaa ja kasvoja viimalta. Useimmissa kypärähupuissa on nenän yli ulottuva muotoilu, minkä ansiosta hupun voi vetää ylös, jolloin vain silmät jäävät paljaiksi ja kasvot eivät pääse paleltumaan. Ja kun kypärähuppua täydentävät ajolasit, pyöräily sujuu mitä miellyttävimmin myös tuulisimmilla keleillä. Jos taas kyseessä on pyöräily syksyisessä tai keväisessä säässä, kypärähupun voi taittaa joko pipoksi kypärän alle tai putkikauluriksi kaulaa lämmittämään.

Laadukas kypärähuppu Bikesterilta

Pyöräilyn lisäksi kypärähuppua voi hyödyntää myös muissa talvikauden aktiviteeteissa, kuten juoksussa, kävelyillä, vaelluksilla, laskettelussa tai moottorikelkkailussa. Erinomaista suojaa tarjoava kypärähuppu tarjoaa suojan huonoja kelejä ja tuulenpuuskia vastaan aktiviteetista riippumatta. Teknisten urheiluvaatteiden suosion lisäännyttyä markkinoille on tullut erilaisia kypärähuppuja, ja niiden joukosta voi valita tuulen- ja/tai vedenpitävän mallin, joka palvelee parhain päin jokaisessa säätilassa.

Bikesterin valikoimasta löydät laadukkaita, teknisistä materiaaleista valmistettuja kypärähuppuja niin naisille, miehille kuin lapsille soveltuvina malleina. Valikoimastamme voi asiointisi ajankohdasta riippuen löytyä erinomaisesti talvisissa aktiviteeteissa palveleva kypärähuppu esimerkiksi tuotemerkeiltä P.A.C., GripGrab tai GORE WEAR ja monilta muilta pyöräilyvaatteet johtavilta brändeiltä. Valikoimassamme tarjolla olevat kypärähuput omaavat erilaisia muotoiluja ja meiltä löydät sekä mustat että värikkäästi kuvioidut kypärähuput.

Pyöräilijän täyden palvelun tavaratalo

Tervetuloa täyden palvelun Bikesteriin tekemään pyöräilystäsi entistä toimivampaa. Kuten muissakin aktiviteeteissa, myös pyöräilyssä pukeutuminen on kaiken a ja o. Tästä syystä tarjoamme upean valikoiman pyöräilyvaatteita, jotka eivät jätä taatusti pulaan säiden vaihtuessa. Olipa etsinnässä tekninen, mukavasti lämmittävä ja hengittävä kypärähuppu tai muut pyöräilyasusteet ja -vaatteet, olet tullut oikeaan osoitteeseen. Laadukas valikoimamme takaa sen, että pysyt reiteilläsi asianmukaisesti suojattuna pyöräilykelistä riippumatta. Ostosreissusi aikana suosittelemme myös kurkistamaan tarjoukset-kategoriaamme, johon lisäämme jatkuvasti valikoimastamme poistuvia laadukkaita pyöräilytuotteita.