Uudenvuodenlupaus? | Pyhitä vuosi 2021 pyöräilylle
Pyöräkauppa netissä

Puky LR

5 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • pinkki
  • sininen
  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Puky LR 1L Potkupyörä Lapset, rosa/pink rosa/pink
Puky
LR 1L Potkupyörä Lapset, rosa/pink
79,95 €
Puky LR 1L Potkupyörä Lapset, rosa/pink
Puky LR 1L Pyörä Lapset, blue blue
Puky
LR 1L Pyörä Lapset, blue
79,95 €
  • Versiot: 12"
Puky LR 1L Pyörä Lapset, blue
Puky LR 1L Br Pyörä Lapset, maus maus
Puky
LR 1L Br Pyörä Lapset, maus
99,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: 12"
Puky LR 1L Br Pyörä Lapset, maus
Puky LR 1L Pyörä Lapset, capt'n sharky capt'n sharky
Puky
LR 1L Pyörä Lapset, capt'n sharky
109,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: 12"
Puky LR 1L Pyörä Lapset, capt'n sharky
Puky LR Ride Potkupyörä Käsijarrulla Lapset, black black
Puky
LR Ride Potkupyörä Käsijarrulla Lapset, black
209,95 €
ilmainen toimitus
Puky LR Ride Potkupyörä Käsijarrulla Lapset, black
Lisätietoa

Turvalliset Puky LR -potkupyörät lasten ajoneuvojen luottovalmistajalta

Saksalainen Puky on valmistanut polkuautoja ja potkupyöriä lasten käyttöön jo 1950-luvulta lähtien. Vankan jalansijan lasten kulkupelien markkinoilla vuosien saatossa saavuttanut Puky tekee tänä päivänä myöskin gokart-autoja, jotka nekin valmistuvat tälle varttuneelle, kokeneelle tuotemerkille ominaiseen tyyliin – huolellisen valmistusprosessin sekä tinkimättömät turvallisuusaspektit huomioon ottaen. Korkealaatuiset Puky lasten ajoneuvot ovat saavuttaneet suosion aivan kaikkialla – eikä ihme, sillä eihän turvallisuusasioista voi tinkiä kyseen ollessa perheen pienimmistä vipeltäjistä. Puky LR on tämän laatumerkin valmistamien potkupyörien mallisto, josta löytyy upean värikkäät ja ennen kaikkea turvalliset menopelit jokaiselle pikku viikarille!

Potkupyörät monenkokoisille pikku vipeltäjille!

Puky LR -mallistoon kuuluvat potkupyörät on kaikki kehitetty Pukylle ominaisella huolellisuudella ja ne sisältävät turvallisen otteen ohjaustangosta tarjoavat pehmusteet. Satulan korkeus on säädettävissä käyttäjälleen sopivaksi, mikä on kätevä ominaisuus lapsen kasvaessa. Pehmeissä, ontoissa vaahtomuovirenkaissa on hyvä pito alustaa vasten. Puky LR -potkupyöriä saatavilla eri kokoisina. Puky LR M-potkupyörä on varustettu 8” kokoisilla kiekoilla. Puky LR M Plus -malli eroaa edellä mainitusta siten, että siihen on lisätty etu- ja takalokasuojat, minkä lisäksi Plus-mallin kiekot ovat kokoa 12”. Puky LR 1L on varustettu muuten samoilla ominaisuuksilla kuin LR M -potkupyöräkin, mutta myös siinä on isommat, 12” kokoiset kiekot. Puky LR 1L BR on LR 1L -potkupyörästä hieman varustellumpi malli, josta löytyy takakäsijarru.

Puky LR1 on potkupyörä, joka on varustettu matalalla, helppopääsyisellä astinlaudalla sekä 12” kiekoilla. Puky LR XL puolestaan on varustettu 12” kiekoilla sekä hiottu ominaisuuksiltaan huippuunsa sen metallisten vanteiden ja v-takajarrun myötä. Olivatpa lapsen potkupyörään haluamasi ominaisuudet mitkä tahansa, ne valittuasi pääset valitsemaan ihastuttavasta värivalikoimasta, josta löytyy takuulla lempivärisiä potkupyöriä niin tytöille kuin pojillekin!

Tule kaupoille osaavan ammattilaisen luokse

Lasten pyörien ja potkupyörien lisäksi kattavasta valikoimastamme löytyvät sopivat tarvikkeet ja varaosat niin maastopyöriin, kaupunkipyöriin kuin kilpureihinkin - yhdellä ja samalla käynnillä. Yli 99 € tilauksiin tulee toimitus veloituksetta!

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä ja kuvapistetunnisteita parantaakseen toimivuutta ja tarjotakseen sinulle henkiläkohtaista mainontaa esim. sosiaalisessa mediassa. Ole hyvä ja lue tietosuojakäytäntömme saadaksesi lisätietoa - varsinkin miten estää evästeiden ja kuvapistetunnisteiden seuraamisen laitteellasi tulevaisuudessa. Hyväksyn ehdot