Uudenvuodenlupaus? | Pyhitä vuosi 2021 pyöräilylle
Pyöräkauppa netissä

Procraft

10 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • harmaa
  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
  • 3
  • 6
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Procraft Shock II Satulatolppa Ø31,6mm, black black
Procraft
Shock II Satulatolppa Ø31,6mm, black
31,95 € 29,95 €
Procraft Shock II Satulatolppa Ø31,6mm, black
Procraft Tour II Ohjainkannatin varsi Ø25,4mm 1 1/8", black black
Procraft
Tour II Ohjainkannatin varsi Ø25,4mm 1 1/8", black
14,95 €
  • Versiot: 80mm
Procraft Tour II Ohjainkannatin varsi Ø25,4mm 1 1/8", black
Procraft 4Bolt Adj. Ahead Stem 31,8mm 1 1/8", black black
Procraft
4Bolt Adj. Ahead Stem 31,8mm 1 1/8", black
31,95 €
  • Versiot: 110mm
Procraft 4Bolt Adj. Ahead Stem 31,8mm 1 1/8", black
Procraft Superlight II Satulatolppa Ø27,2mm, black black
Procraft
Superlight II Satulatolppa Ø27,2mm, black
38,95 €
  • Versiot: 400mm
Procraft Superlight II Satulatolppa Ø27,2mm, black
Procraft 4Bolt Adj. Ahead Ohjainkannatin Ahead 25,4 puristin, black black
Procraft
4Bolt Adj. Ahead Ohjainkannatin Ahead 25,4 puristin, black
31,95 € 29,95 €
  • Versiot: 110mm125mm
Procraft 4Bolt Adj. Ahead Ohjainkannatin Ahead 25,4 puristin, black
Procraft Ohjainkannatinsarja 1 1/8, black black
Procraft
Ohjainkannatinsarja 1 1/8, black
4,50 €
Procraft Ohjainkannatinsarja 1 1/8, black
Procraft Pro AL Carbonlook Juomapullonpidike, carbonlook carbonlook
Procraft
Pro AL Carbonlook Juomapullonpidike, carbonlook
13,95 €
Procraft Pro AL Carbonlook Juomapullonpidike, carbonlook
Procraft Sideclip Juomapullonpidike, black black
Procraft
Sideclip Juomapullonpidike, black
7,50 €
Procraft Sideclip Juomapullonpidike, black
Procraft Reducing Bush Stem 31,8-25,4mm
Procraft
Reducing Bush Stem 31,8-25,4mm
7,50 €
Procraft Reducing Bush Stem 31,8-25,4mm
Procraft Spacer-Set Hiilikuitu, carbon carbon
Procraft
Spacer-Set Hiilikuitu, carbon
8,95 €
Procraft Spacer-Set Hiilikuitu, carbon
Lisätietoa

Procraft - laadukkaita ja turvallisia pyöränosia ja tarvikkeita

Saksalainen pyöränosia valmistava Procraft on niittänyt mainetta alalla jo yli 25-vuotta eikä syyttä. Procraft valmistaa huippulaadukkaita pyöränosia ja oheistarvikkeita ja etsii jatkuvasti uusia kehittyneitä ja luovia ratkaisuja tehdäkseen pyöräilykokemuksestasi entistäkin mukavampaa, turvallisempaa ja esteettisempää . Procraft tuotteet ovat pyöräteknologian asiantuntijoiden kehittämiä ja ammattilaispyöräilijöiden testaamia. Procraftin yhteistyökumppanit, tavarantoimittajat ja tuotantolaitokset on valittu huolella, sillä merkin yritysfilosofian avainsanoja ovat laatu, luotettavuus ja turvallisuus. Yrityksen tavoitteena on parantaa pyöräilyturvallisuutta kehittämällä siihen liittyviä, kestäviä ja hyvin toimivia tuotteita sekä maksimoida ajonautinto kiinnittämällä huomiota tuotteiden käytettävyyteen, käyttömukavuuteen ja muotoiluun. Procraft tuotteet ovat edullisia laatuunsa nähden ja sopivat siten erittäin hyvin kaiken tasoisille harrastajille. Valmistajan tuotteet täyttävät kaikkein korkeimmat laatukriteerit ja standardit ja sen takeena Procraft tarjoaa turvallisuuteen liittyville tuotteilleen jopa viiden vuoden takuun. Procraft merkkiä kantavat tuotteet on valmistettu intohimosta pyöräilyyn, kaikkien pyörä-entusiastien iloksi. Bikesterin verkkokaupasta löydät merkiltä seuraavia tuotteita:Procraft -pyöränosat nyt Bikesterilta!

Monipuoliset tuotteet niin maastopyöriin, maantiepyöriin kuin kaupunki- ja retkipyöriin

Procraft valmistaa osia ja tarvikkeita sekä maastopyöriin, kaupunki- ja retkipyöriin että maantiepyöriin. Merkin tuotteet ovat kestäviä, laadukkaita ja helppokäyttöisiä. Procraft pullotelineillä pullotelineillä turvaat vedensaantisi niin kisavauhdissa kuin maastossa liikkuessakin. Telineissä on helppo kiinnityssysteemi ja ne pysyvät paikoillaan hankalissakin olosuhteissa. Procraft polkimista löydät sekä MTB- että kaupunki- tai retkikäyttöön soveltuvia malleja. Esimerkiksi alumiinista valmistetut monipuoliset Procraft MTB Allround -polkimet sopivat kaikenlaisiin maastoihin. MTB Elite polkimet ovat pölyä ja vettä hylkivät. Myös ohjainkannattimet on tarkoitettu MTB-pyöriin, maantiepyöriin tai retkipyöriin mallista riippuen. Maastopyöriin käypä malli on Procraft Ahead 4 Bolt 25,2 -ohjainkannatin, joka on valmistettu kevyestä alumiinista ja on erittäin kestävä ja helposti pyörään kiinnitettävä. Kaupunkipyörään sopii esimerkiksi Procraft Tour -ohjainkannatin. Merkiltä löytyy myös runsain määrin muita tuotteita, jotka sopivat erityisen hyvin hintatietoiselle pyöräharrastajalle, joka kuitenkin arvostaa myös laatua, kestävyyttä ja turvallisuutta. Procraft tuotteet on lisäksi muotoiltu esteettistä silmää miellyttäviksi.

Kaikki komponentit, osasarjat ja välineet pyöriin Bikesterilta

Bikesterin koko perheen pyöräkaupasta löydät pyörät, pyöränosat ja pyöräilytarvikkeet [b]kaiken tasoisille pyöräilijöille[/b] aina kilpaurheilijoista ja intohimoisista harrastajista aloittelijoihin. Laajasta, yli 40 000 tuotteen ja 600 merkin tuotevalikoimastamme löydät luotettavat ja laadukkaat tuotteet harrastuksesi tueksi. Jos et tiedä mikä tuote sopii juuri sinun tarpeisiisi, tarvitset lisää tietoa haluamastasi tuotteesta tai sinulla on kysyttävää ostoprosessiin liittyen, osaava suomenkielinen asiakaspalvelumme neuvoo sinua mielellään sekä verkon kautta että puhelimitse. Verkkokaupastamme tilaaminen on helppoa, luotettavaa ja vaivatonta; saat tuotteet suoraan kotiisi toimitettuna eikä sinun tarvitse ravata turhaan alan erikoisliikkeissä. Saat ostoksesi aina nopeasti, sillä lähetämme tilauksesi matkaan jo tilausta seuraavana arkipäivänä. Huolella ja asiantuntemuksella valitun tuotevalikoimamme lisäksi tarjoamme sinulle 30 päivän ilmaisen palautusoikeuden, jonka ansiosta voit palauttaa ostoksesi meille ilmaiseksi mikäli et ole niihin tyytyväinen. Bikesterille asiakas on aina tärkein ja tyytyväisyytesi takaamme laadulla, luotettavuudella ja hyvällä asiakaspalvelulla.

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä ja kuvapistetunnisteita parantaakseen toimivuutta ja tarjotakseen sinulle henkiläkohtaista mainontaa esim. sosiaalisessa mediassa. Ole hyvä ja lue tietosuojakäytäntömme saadaksesi lisätietoa - varsinkin miten estää evästeiden ja kuvapistetunnisteiden seuraamisen laitteellasi tulevaisuudessa. Hyväksyn ehdot