Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Viikonlopun pyöräseikkailut
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET
Lasten ja nuorten sähköpyörät - täyttä hauskanpitoa!
Lapset ovat yleensä polkemaan pyörää jossain kolmen ikävuoden paikkeilla, mutta menee vuosia ennen kuin he jaksavat tehdä pitkiä reissuja vanhempiensa kanssa. Ongelman ratkaisuksi tietyt valmistajat tarjoavat lapsille ja nuorille suunniteltuja sähköpyöriä, joissa on pienemmät ja kevyemmät moottorit. Näiden pyörien ansiosta mahdollisuudet retkien tekoon kasvavat ja polkemisesta tulee hauskempaa ja ylämäistä helpompia. Näin syntyy yhtäkkiä nuoria kuskeja, jotka eivät enää haluakaan laskeutua satulasta.

Lasten sähköpyörät

5 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Valmistaja

Runko - Rakenne

 • etujousitettu MTB-runko 4
 • erikoisrunko 1

Moottori - Merkki

 • Bafang 4
 • Yamaha 1

Moottori - Tyyppi

 • Napamoottori 4
 • Keskiömoottori 1

Energiamäärä in Wh

Wh
Wh

Akun sijainti

 • Integroitu akku irrotettava 3
 • Integroitu akku kiinteä 1
 • runkoakku 1

Minimi kantama in km

km
km

Renkaiden koko

Jarrusysteemi

 • Hydraulinen levyjarru 4
 • V-jarrut 1

Vaihteiden lukumäärä

Paino in kg

kg
kg

Mallivuosi

Värit

 • keltainen
 • harmaa
 • punainen
 • oliivi

Tuoteperhe

 • HAIBIKE AllTrack 1
 • s'cool e-troX 4

Hinta

että

Asiakaspalaute

 • 2
 • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
HAIBIKE AllTrack Lapset, keltainen
HAIBIKE AllTrack Lapset, keltainen keltainen
HAIBIKE
AllTrack Lapset, keltainen
OVH 2 699,00 € 2 419,00 €
ilmainen toimitus
 • Versiot: 24"
- 10 %
s'cool e-troX Race 26 9-S Lapset, punainen
s'cool e-troX Race 26 9-S Lapset, punainen punainen
s'cool
e-troX Race 26 9-S Lapset, punainen
OVH 1 949,00 € 1 849,00 €
ilmainen toimitus
 • Versiot: 36cm (26")
s'cool E-troX Bafang 24 7-S Lapset, harmaa
s'cool E-troX Bafang 24 7-S Lapset, harmaa harmaa
s'cool
E-troX Bafang 24 7-S Lapset, harmaa
OVH 1 649,00 € 1 569,00 €
ilmainen toimitus
 • Versiot: 24"
s'cool e-troX Race 24 9-S Lapset, oliivi
s'cool e-troX Race 24 9-S Lapset, oliivi oliivi
s'cool
e-troX Race 24 9-S Lapset, oliivi
OVH 1 849,00 € 1 629,00 €
ilmainen toimitus
 • Versiot: 32cm (24")
- 11 %
s'cool e-troX Race 24 9-S Lapset, punainen
s'cool e-troX Race 24 9-S Lapset, punainen punainen
s'cool
e-troX Race 24 9-S Lapset, punainen
OVH 1 849,00 € 1 629,00 €
ilmainen toimitus
 • Versiot: 32cm (24")
- 11 %

Lasten sähköpyörät - Sähkömoottorista lisävoimia lasten pyöräilyyn

Sähköavusteiset pyörät ovat aiemmin olleet vanhempien ikäluokkien suosiossa, mutta viime vuosina ne ovat ottaneet vakaata jalansijaa myös nuorempien pyöräilijöiden keskuudessa. Sähköavusteisista polkupyöristä on tullut lähtemätön osa pyöräilykulttuuria, ja niiden suosio kasvaa koko ajan. Yksi syy sähköpyörien suosioon on niiden vaivattomuus ja tehokkuus. Moni haluaisi pyöräillä työ- ja koulumatkat, mutta pyöräilyn jälkeinen hiki ja väsymys eivät houkuttele nousemaan pyörän satulaan. Sähköpyörällä voi taittaa helposti pitkätkin työ- ja koulumatkat, jotka olisivat muuten liian pitkiä pyöräilyyn. Sähköavusteisella pyörällä pyöräily on miellyttävää ja pääset päämäärääsi nopeasti ilman liiallista hikoilua ja väsymystä. Näin ollen voit päämäärääsi saavuttua keskittyä oleelliseen ja nauttia matkasta, maisemista ja raikkaasta ilmasta.

Scool E Trox Lasten sähköpyörä

Liikunnan iloa ja edistyksellistä tekniikkaa

Yleinen sähköpyöriin liitettävä harhaluulo on, ettei sähköpyörällä tarvitse polkea. Sähköpyörää poljetaan kuten tavallista pyörää, mutta erona on se, että sähköpyörän sähkömoottori avustaa ja keventää polkemista. Voit itse valita sähköavustuksen tason jaksamisesi sekä maaston mukaan. Avustusta voi lisätä esimerkiksi ylämäissä, kun taas alamäkivoittoisilla matkoilla avustusta ei tarvita välttämättä yhtä paljon. Sähköavusteisella pyörällä polkiessasi saat siis hyvää liikuntaa sekä raitista ilmaa, ja se on esimerkiksi autoiluun verrattuna ympäristöystävällisempi tapa kulkea.

Sähköpyörien tekniikka on mennyt viime aikoina huimasti eteenpäin. Akuista on tullut tehokkaampia ja pitkäkestoisempia, minkä ansiosta pyörällä pääsee pidemmälle vähemmällä lataamisella. Nykypäivän akut ovat myös kooltaan pienempiä ja kevyempiä, eivätkä ne häiritse polkemista tai pyörän ulkonäköä. Voit siis tehdä pidempiäkin pyöräretkiä ilman huolta siitä, että täyteen ladattu polkupyöräsi akku loppuisi kesken matkan. Sähköpyörät ovat ulkonäöltään tyylikkäitä, ja niillä voi ajaa niin kaupungissa kuin maastossakin.

Sujuvampiin koulumatkoihin ja perheen yhteisiin pyöräretkiin

Sähköpyörät sopivat erinomaisesti lapsille. Sähköavusteisen pyörän avulla perheen yhteiset pyöräretket sujuvat iloisesti ja leppoisasti, sillä lapset jaksavat polkea pidempiäkin matkoja ja vauhti pysyy tasaisena. Jos matka alkaa painaa, voi sähköpyörän avustusta lisätä, jolloin polkemisesta tulee entistäkin kevyempää. Sähköavusteinen pyörä sopiikin loistavasti tilanteisiin, joissa pyöräilijät ovat kovin eritasoisia tai heidän kuntonsa tai jaksamisensa vaihtelevat. Lasten sähköpyörän hankkiminen kannattaa myös silloin, jos lapsella on pitkä koulumatka. Tällöin lapsen into pyöräilyyn pysyy ennallaan, hän saa liikuntaa ja raitista ilmaa. Vaikka pyörä avustaakin polkemisessa, saa sähköpyörällä reilun annoksen liikuntaa ja rasitetta lihaksille pitkillä matkoilla.

Osta sähköpyörä turvallisesti ja helposti Bikesterilta

Bikesterin laajasta valikoimasta löydät erilaisia sähköpyöriä jokaiseen makuun. Sporttisilla sähkömaastopyörillä pyöräily on helppoa ja hauskaa vaativimmissakin maastoissa. Maastopyörä ylittää juurakot, kivet ja oksat ketterästi ja vakaasti, ja sähköavusteen myötä ylämäkienkin nouseminen tuntuu hauskalta! Maastopyörä on rakenteeltaan hieman jämäkämpi, mikä tekee siitä vakaan ja kestävän myös epätasaisilla alustoilla. Myös maastopyörien renkaissa on enemmän muotoilua, mikä parantaa pitoa. Jos maastopyöräily ei ole sinun juttusi, on valikoimassamme myös sähkökaupunkipyöriä. Sähkökaupunkipyörät sopivat erinomaisesti esimerkiksi koulumatkojen taittamiseen ja tasaiseen maastoon, sillä ne ovat rakenteeltaan kevyempiä. Kevyt rakenne takaa sen, että pyörä liikkuu sukkelasti esimerkiksi kaupungin vilskeessä ja sen ohjaaminen on helppoa ja vaivatonta.

Bikesterilta löydät lasten sähköpyöriä useissa upeissa väreissä ja tyyleissä. Lisäksi löydät meiltä pyörän lisävarusteet, kuten pyöräilykypärät, lokasuojat ja pyörän korit. On myös tärkeää, että pyörän koko on oikea. Tämän vuoksi sivustollamme on kätevä kokotyökalu, joka suosittelee sinulle sopivan pyöräkoon yksilöllisiin mittoihisi perustuen. Näin ollen voit huoletta tilata juuri oikean kokoisen pyörän verkkokaupastamme. Nettisivuiltamme löydät myös kattavat ja asiantuntevat oppaat lastenpyörän ostoon sekä sähköpyörän valintaan. Jos sinulla herää kysyttävää, olemme aina valmiita auttamaan. Tutustu kattavaan valikoimaamme ja osta sähköpyörä lapselle!