Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET
Erityisesti naisille suunnitellut maantiepyörät
Erityisesti naisille suunnitellut maantiepyörät
Maantiepyöräily on erityisen suosittua myös naisten keskuudessa ja halu pyöräillä moderneilla, hyvin varustetuilla pyörillä on luonnollisesti sama kuin miehilläkin. Useat naiset voivatkin hyvin valita pyöränsä samasta mallistosta kuin miehet, mutta joillekin naisille, erityisesti pienikokoisille, satulan ja ohjaustangon välinen etäisyys tuntuu liian pitkältä. Tämän vuoksi yhä useammat valmistajat ovat tuoneet markkinoille erityisesti naisille suunniteltuja malleja. Näissä malleissa ei ole missään tapauksessa kyse muodikkaasta, naisellisesta ulkonäöstä vaan yksinkertaisesti pyörän muokkaamisesta naisten fysiikalle sopivaksi. Naisten malleissa ohjaustangon ja satulan etäisyyttä on lyhennetty, ohjaustangon leveyttä pienennetty, satula vaihdettu naisille sopivaksi ja kädensijat valittu astetta sirommiksi. Näillä pienillä parannuksilla myös pienempikokoinen nainen hallitsee kulkupeliään suvereenisti ja pyöräily tuntuu entistä mukavammalle.

Naisten maantiepyörät

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Laadukkaat maantiepyörät naisille

Naisten maantiepyörä Maantiepyörä on vanha ja perinteinen pyörätyyppi, jota kutsutaan myös kilpapyöräksi ja katupyöräksi. Kuten nimikin jo sanoo, on maantiepyörä tarkoitettu lähinnä maanteillä ajettavaksi. Bikesterilla on suuri valikoima maantiepyöriä, joista muutama on nimenomaan naisille tarkoitettuja. Suurin ero naisten ja miesten maantiepyörillä on niiden koko. Koska naiset ovat yleensä lyhyempiä kuin miehet ja heillä on lyhyemmät käsivarret, tulee naisten pyörän rungon olla lyhyempi. Meiltä löytyy naisten maantiepyöriä eli naisten kilpapyöriä seuraavissa merkeissä:

  • BMC
  • Cube
  • Feltbikes
  • Giant

Jos et löydä itsellesi sopivaa maantiepyörää naisten pyörien joukosta, niin käy katsomassa myös kategoria Maantiepyörät, siellä on suuri valikoima maantiepyöriä, joissa on myös eri kokoja. Bikester auttaa sinua laskemaan sinulle sopivan rungon koon, jos valitset valikosta ”Laske rungon koko”, ja sen jälkeen pyörätyypin. Kirjoita jalkasi sisäpituus ja laskuri laskee sinulle sopivan rungon koon. Laskurin vieressä olevasta taulukosta näet suositellun rungon koon pituuteesi nähden.
Maantiepyörä naisille

Millaiseen pyöräilyyn naisten maantiepyörä sopii?

Naisten maantiepyörä, kuten miestenkin maantiepyörä soveltuu parhaiten hyväkuntoisella asfalttitiellä pyöräilemiseen. Se selviytyy kyllä soratiestäkin, mutta maastoajoon on parempi hankkia toisen tyyppinen pyörä. Maantiepyörän renkaat ovat kapeat, sileät tai melkein sileät ja korkeapaineiset. Ohjaustanko on alaspäin käyristyvä, joten ajoasento on matala, joka lisää aerodynamiikkaa. Nämä ominaisuudet yhdessä pyörän keveyden kanssa lisäävät nopeutta, mikä on yleensä tärkeä tekijä maantie- ja kilpapyöräilyssä. Ohjaustanko ehkäisee myös käsivarsien puutumista pidemmillä matkoilla, sillä otetta voi haluttaessa vaihtaa välillä ala-asennosta normaaliin otteeseen.

Naisten maantiepyörä työmatkoilla

Maantiepyörällä voit hyvinkin ajaa myös työmatkat, varsinkin, jos työmatkasi on vähän pidempi ja se on pääasiassa maantietä. Sopivan pituinen työmatka käy hyvin kilpailuun harjoittelemisesta. Kun jätät auton kotiin, niin säästät paitsi ympäristöä myös rahaa ja ehkä myös aikaa. Et joudu koskaan seisomaan ruuhkassa, sinun ei tarvitse hakea parkkipaikkaa ja voit ajaa oikoteitä.
Mutta saatat tarvita vähän lisävarusteita maantiepyörääsi jokapäiväistä käyttöä varten. Seisontatuki voi olla tarpeellinen, jos jätät pyöräsi ulos työpaikalle saapuessasi. Tavarateline voi myös olla paikallaan, jos sinun tarvitsee kuljettaa jotakin työmatkoilla. Kuraisilla ilmoilla saatat tarvita myös lokasuojia, jotta kura ei roiskuisi vaatteillesi. Nämä tarvikkeet on helppo irrottaa, kun on kilpailu tai pitkä maantieajo edessä. Bikesterilta löydät kaikki tarvikkeet ja pyöränosat, mitä tarvitset saadaksesi maantiepyöräsi tai kilpapyöräsi toimimaan hyvin työmatkoillakin.


Tarvikkeita maantiepyörään

Maantiepyörästä on yleensä karsittu pois kaikki ”turha” painoa lisäävä varustus. Maantiepyörässä ei ole yleensä lokasuojia, seisontatukea eikä tavaratelinettä painon säästämiseksi. Käyttötarkoituksesta riippuen voit hankkia pyörääsi erilaisia tarvikkeita Bikesterilta. Juomapullo pidikkeineen on melkein välttämätön pidemmillä matkoilla ja myös kilpailuissa. Näin sinulla on aina vettä tai muuta juotavaa käden ulottuvilla. Oikein pitkillä matkoilla tai kesähelteellä voi juomareppu olla vielä parempi vaihtoehto, siinä voit kuljettaa useamman litran nestettä mukanasi ja se on koko ajan kätevästi saatavilla.
Vaikka haluaisit pitää pyöräsi painon mahdollisimman alhaisena, sinulla tulee kuitenkin olla mukana paikkarasia ja muutama työkalu, ettei matkasi keskeydy rengasrikon tai jonkun muun pikkuvian takia. Bikesterilla on käteviä pieniä satulalaukkuja, joihin mahtuu paikkausvehkeet, jotka voit myös tilata Bikesterilta. Satulalaukku kiinnitetään joko satulaan tai satulaputkeen, joten et tarvitse tarakkaa.
Jos harjoittelet pyöräkilpailuun, voi polkupyörän ajotietokone olla hyvä hankinta. Se ei paljoa paina, mutta siitä saat paljon tietoa harjoituksestasi, kuten ajamasi matkan pituuden, keskinopeuden ja huippunopeuden. Näin sinun on helppo verrata treenauslenkkejäsi, vaikka ajaisit eri teitä ja eripituisia matkoja. Bikesterilla on useita erilaisia ja erihintaisia ajotietokoneita, joista halvimman saat noin kymmenellä eurolla.


Cube Axial WLS

Axial WLS, tuotemerkki Cube on suosittu ja tyylikäs naisten maantiepyörä, joka on väriltään valkoinen/sininen ja jossa on jäykkä hiilikuidusta valmistettu haarukka. Runko on alumiinia ja vaihteet ovat merkkiä Shimano. Sekä edessä että takana on Shimanon vannejarrut. Pyörät ovat kooltaan 28 tuumaa ja Schwalbe-renkaat ovat 25 mm leveät. Tämä kestävä naisten maantiepyörä painaa noin 9,1 kg.


Naisten maantiepyörän hinta

Bikesterilla on erihintaisia naisten maantiepyöriä. Jos haluat hyvän laatupyörän edullisesti, vieraile Bikesterin tarjoussivulla. Meillä on joka päivä useita tuotteita huomattavasti alennetuilla hinnoilla. Löydät meiltä polkupyörien lisäksi pyörän osia ja tarvikkeita sekä tyylikkäitä pyöräilyvaatteita.