Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Viikonlopun pyöräseikkailut
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Polku- & Gokart-autot

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Polkuautot & gokart-autot vauhdin hurmaa rakastaville lapsille

Kukapa ei haluaisi olla formulatähti? Polkuauto lapsille on erinomainen vaihtoehtoa perheen pienimmille, jotka janoavat vauhtia. Bikesterin valikoimasta löydät tunnetut Puky-polkuautot. Puky on saksalainen, jo yli 60 vuotta vanha yritys, jolla on vankka kokemus lasten ajoneuvojen valmistamisesta. Pukyn polkuautot ja gokart-autot ovat tunnettuja erityisesti korkean laatunsa vuoksi, ja ovatkin olleet huippusuosittuja myös meillä! Koska tuotteet ovat lapsille suunnattuja, on huolellinen valmistusprosessi ja turvallisuus erittäin tärkeää, ja siksi kelpuutammekin valikoimaamme vain kaikkein parhaimmat polkuautot.

Polku- ja gokart-autot ovat paitsi hauskoja, myös opettavaisia kulkuvälineitä

Polkuauto on lahja, joka varmasti ilahduttaa lasta – se on leikkisä, mutta lapsi saa silti tuntea olevansa hieman kuin aikuinen. Valikoimamme polkuautoissa on säädettävä istuin, joten auto voi ”kasvaa” lapsen kanssa. Autoissa on tietysti otettu huomioon myös ulkonäkö: kilpa-auton numerointi ja urheilulliset teippaukset varmistavat, että lapsesta todella tuntuu, kuin hän olisi mahtavan kilpa-auton ratissa. Näistä poljettavista gokart-autoista löytyy myös kaikkien lasten suosikki – äänitorvi! Näin ajokokemus on vielä asteen realistisempi. Hauskanpidon lisäksi polkuautot ovatkin erinomainen ja viihdyttävä tapa opettaa lapsille, miten liikenteessä käyttäydytään ja kuinka avoneuvoja käsitellään.
Polkuautoilu kehittää myös lapsen fyysistä kuntoa. Vakautensa ansiosta polkuautoa on helppoa ja turvallista liikutella, ja poljettavan gokartin ajaminen onkin oiva tapa harjoitella polkemista ja ohjaamista ennen oikean pyörän ostamista. Koska liikerata muistuttaa ajoasentoa lukuun ottamatta oikean pyörän polkemista, on lapsesi polkuautoilun jälkeen hyvin valmistautunut hyppäämään kaksipyöräisen satulaan. Eikä polkuauton asettamia fyysisiä vaatimuksia pidä vähätellä autoilua valvovalle aikuisellekaan – näillä menopeleillä pääsee eteenpäin nopeasti, joten kuntoilu on taattua myös vieressä kulkevalle aikuiselle!
Valikoimastamme löydät polku- ja gokart-autot eri hintaluokista. Suosittelemme miettimään käytössä olevaa budjettia etukäteen sekä tutustumaan huolellisesti eri mallien ominaisuuksiin, jotta voitte valita juuri teidän tarpeisiinne sopivan polkuautomallin. Olemme kuitenkin varmoja, että päädyittepä mihin tahansa valikoimme vaihtoehtoon, lapsi tulee ällistymään auton nähdessään ja rakastumaan tähän tuotteeseen!

Ostosten teko Bikesterilla on nopeaa, helppoa ja turvallista

Pyöräily on meille intohimo. Siksi olemme koonneet yhdelle sivustolla kaikkien alan huippumerkkien parhaat tuotteet – jotta sinun olisi helppo innostua ja aloittaa pyöräilyharrastus! Jos olet jo kokenut pyöräilijä, meiltä löydät varaosat, erilaiset polkupyörät, kaikenlaiset tarvikkeet sekä laajan valikoiman pyöräilyvaatteita vaativampaankin makuun. Pähkinänkuoressa: haluamme olla paras ja luotetuin alan erikoisliike. Tehdäksemme uutuuksiin tutustumisesta vieläkin näppärämpää, sivustoltamme löydät tarkat tuoteselostukset ja havainnollistavat kuvat, joiden ansiosta saat todenmukaisen käsityksen tuotteesta. Ja tehdäksemme tuotteiden tilaamisesta riskitöntä tarjoamme myös erinomaista asiakaspalvelua, mukaan lukien 30 päivän avokaupan – sinulla on siis yli kolme kuukautta aikaa varmistua siitä, että olet 100% tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin.