Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET
Taitettavat polkupyörät tekevät matkanteosta joustavampaa
Taitettavat polkupyörät tekevät matkanteosta joustavampaa
Tavallisia polkupyöriä on välillä hankala ottaa mukaan julkisiin kulkuvälineisiin. Taitettava polkupyörä on tässä miellyttävä poikkeus. Se on helppo taittaa toimivasta pyörästä tiiviinkokoiseksi matkatavaraksi. Näin se on helppo kuljettaa auton tavaratilassa, bussissa tai junassa. Työmatkoille se soveltuu ihanteellisesti. Voit taittaa matkan juna-asemalle näppärästi pyörällä, taittelet pyörän kasaan junaan astuessasi ja määränpäässäsi voit taas kasata pyörän jatkaaksesi matkaa pyörän satulassa. Nykypäivän taittopyörissä on korkealaatuiset komponentit, jotka mahdollistavat miellyttävän ajokokemuksen. Taittopyöriä löytyy niin napa- ja ketjuvaihteilla kuin useilla jarruvaihtoehdoillakin sekä 20-24" kokoisilla kiekoilla. Valitse laajasta valikoimasta omaan ajotapaasi paras vaihtoehto.

Taittopyörät

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Taittopyörä on kätevä kulkupeli kaupunkiympäristössä

Taittopyörä on pienikokoinen polkupyörä, joka on nimensä mukaisesti kokoontaitettavissa. Taittopyörät taittuvat kokoon vähintään rungon keskiosasta, jotkut mallit jopa kahdesta kohtaa, sillä niissä on taitettavan rungon lisäksi myös kokoontaittuva ohjaustanko. Taittopyörässä on tavalliseen pyörään verrattuna myös muuta pienempää kuin runko – nimittäin taittopyörän renkaiden koko, joka on tavallisesti 20 tuumaa, toki mallista riippuen. Runko taittuu kokoon siihen asennetusta saranasta, jonka lukitsimen ansiosta kokoonpano ei pääse aukeamaan ajon aikana. Taittopyörän sisääntaitettavat polkimet pienentävät pyörän kokoa taitettuna entisestään ja useimmissa malleissa myös satula on irrotettavissa käden käänteessä näppärän pikalukituksen ansiosta.

Tern Link 20 Punainen Taittopyörä

Taittopyörät valmistetaan useimmiten alumiinista, joka materiaalina varmistaa pyörään mahdollisimman kevyen rakenteen. Varhaisimmat taittopyörämallit olivat yksivaihteisia, mutta tänä päivänä saatavilla on niiden lisäksi myös useammilla vaihteilla varustettuja taittopyöriä. Tarjolla on myös ratasvaihteistoilla varustettuja pyöriä, joskin niissä tulee huomioida vaihteiston mukanaan tuoma lisäpaino suhteessa pyörän kokonaispainoon. Taittopyörät eroavat toisistaan myös erilaisilla varusteilla. Kyseessä on kuitenkin pyörämalli, jossa varusteiden määrän ei suinkaan ole ihanteellista olla mahdollisimman kattava. Tämä siitä syystä, että mitä vähemmillä varusteilla varustettu ja mitä pienempään tilaan mahtuva taittopyörä on, sen käytännöllisempi se on sille tarkoitetussa käytössä.

Taittopyörä pakkautuu taitto-ominaisuutensa ansiosta kätevästi huomattavan pieneen tilaan. Tämän ominaisuuden ansiosta se kulkee kätevästi mukana niin autossa kuin julkisissa kulkuvälineissäkin. Lisäksi pieneen kokoon taitettavuus helpottaa myös pyörän varastointia kotioloissa, ja pyörävaraston sijaan voit huoletta kantaa näppärän menopelisi kodin sisätiloihin ilman, että se olisi tiellä tai veisi liikaa tilaa. Taittopyörä palvelee erinomaisesti kaupunkiolosuhteissa sekä kompaktin kokonsa että taitettavuutensa ansiosta. Lyhyemmät matkat onnistuvat taittopyörän selässä erinomaisesti, mutta pidemmille matkoille se ei ole paras vaihtoehto. Päivittäiset lyhyet työ- tai koulumatkat, kaupungin keskustassa ajaminen tai lyhyehköt retket kuitenkin onnistuvat sillä varsin näppärästi. Lisäksi taittopyörä palvelee erinomaisesti esimerkiksi mökillä sekä pidemmälle suuntautuvilla reissuilla, joilla pyörä on kätevä taittaa määränpäässä käyttövalmiuteen.

Taittopyörän valinnassa huomioitavia ominaisuuksia

Taittopyörää valittaessa huomiota kannattaa kiinnittää ensinnäkin pyörän kokoon. Rengaskoot vaihtelevat taittopyörissä yleensä 16–24 tuuman haarukassa, joista 20 tuumaa on suosituin koko. Jotkut taittopyörät on kuitenkin muotoiltu siten, ettei itse rengaskoko vaikuta siihen, minkä pituiselle pyöräilijälle kyseinen menopeli sopii. Tässä tapauksessa puhutaan universaaleista taittopyörämalleista. Koon suhteen taittopyörän valinnassa huomiota kannattaa kiinnittää myös pyörän mittoihin taitettuna. Näissä mitoissa eri taittopyörät voivat erota toisistaan melko merkittävälläkin tavalla. Joka tapauksessa kyseessä on erittäin pieneen tilaan pakkautuva pyörä, mutta jos haluat hankkia mahdollisimman kompaktiin kokoon taittuvan pyörän, on tämä seikka varsin huomionarvoinen.

Lisäksi taittopyörää valittaessa on hyvä etukäteen miettiä, riittääkö omaan käyttöön yksivaihteinen malli vai onko siinä hyvä olla useampikin vaihde, mikä on tervetullut ominaisuus etenkin mäkisempiä seutuja taittavalle käyttäjälle. Kuten edellä mainittiin, yleensä ottaen taittopyörät ovat ominaisuuksiltaan ja varusteiltaan hyvin pelkistettyjä, mutta oman pyörän voi tuunata helposti itsensä näköiseksi hankkimalla siihen esimerkiksi laukun pyörän eteen tai taakse kiinnitettäväksi, pyörän ilmettä täydentävät lokasuojat tai erilaisen ilmeen pyörään tuova ohjaustanko tai satula. Taittopyörään on myös mahdollista hankkia vetokoukku polkupyörän peräkärrylle esimerkiksi niitä tilanteita varten, kun ostosreissuilla halutaan kuljettaa enemmän tavaraa mukana.

Bikesterilta löydät laadukkaat taittopyörät esimerkiksi tuotemerkeiltä Tern ja COAST. Meillä pääset valitsemaan tulevan kompaktin kiiturisi modernista, upean katu-uskottavasta valikoimasta. Valittavanasi on niin hillityn värisävyn omaavia taittopyöriä kuin väreillä rohkeammin leikitteleviä yksilöitä. Kun olet löytänyt sinua kiinnostavan taittopyörämallin, napauta tuotekuvaa ja pääset lukemaan kunkin mallin yksityiskohtaiset tuotekuvaukset pyörään käytetyistä komponenteista aina muihin sen sisältämiin ominaisuuksiin.

Tinkimätöntä laatua pyöräilyn luottokauppiaalta

Ostosten tekeminen Bikesterilla käy aina näppärästi, olitpa sitten liikkeellä verkkokaupassamme aamuvarhain tai yömyöhään. Tarjoamme laadukkaassa valikoimassamme kaiken mahdollisen pyöräilyyn liittyvän pyörän komponenteista lähtien aina kokonaisiin polkupyöriin – ja tietysti kaikki pyöräilyvarusteet siltä väliltä. Kun olet koonnut ostoskoriisi haluamasi kattauksen laatubrändien valmistamia tuotteita, toimitamme tilauksesi vikkelästi perille. Kaiken tämän lisäksi nautit meillä aina sinulle asiakkaana mielenrauhaa tuovasta 30 päivän avokaupasta sekä maksuttomasta palautuksesta. Tee meillä pyöräilystäsi optimaalisesti toimivaa – me lupaamme varustaa rakkaan lajisi tinkimättömällä laadulla!