Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Jopa 70% alennus1

Platypus

8 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • läpinäkyvä

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 3
  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Platypus Hoser 3l
Platypus Hoser 3l
Platypus
Hoser 3l
36,95 €
Pikatoimitus
Platypus Big Zip EVO Medium
Platypus Big Zip EVO Medium
Platypus
Big Zip EVO Medium
52,95 €
Pikatoimitus
Platypus Hoser 1,8l, läpinäkyvä
Platypus Hoser 1,8l, läpinäkyvä läpinäkyvä
Platypus
Hoser 1,8l, läpinäkyvä
33,95 €
Platypus Platy Juomapullo 2l, läpinäkyvä
Platypus Platy Juomapullo 2l, läpinäkyvä läpinäkyvä
Platypus
Platy Juomapullo 2l, läpinäkyvä
19,95 €
Pikatoimitus
Platypus Hoser 2l Pullo
Platypus Hoser 2l Pullo
Platypus
Hoser 2l Pullo
33,95 €
Platypus Big Zip EVO 2l Pullo
Platypus Big Zip EVO 2l Pullo
Platypus
Big Zip EVO 2l Pullo
45,95 €
Pikatoimitus
Platypus Hoser 1l
Platypus Hoser 1l
Platypus
Hoser 1l
31,95 €
Pikatoimitus
Platypus Big Zip EVO 1,5 l
Platypus Big Zip EVO 1,5 l
Platypus
Big Zip EVO 1,5 l
43,95 €
Pikatoimitus

Platypus juomapussit ja vesisäiliöt kulkevat helposti mukana

Platypus valmistaa retkeilyyn soveltuvia juomapusseja ja vesisäiliöitä yli 20 vuoden kokemuksella. Tuotteet valmistetaan Yhdysvalloissa brändin omassa tehtaassa. Yritys testaa tuotteitaan jatkuvasti, jotta ne täyttäsivät korkeat standardit. Vesinokkaeläimen nimeä kantava yritys ottaa ympäristönäkökulmat huomioon tuotannossaan. Retkeilijät ja pyöräilijät sekä maratoonarit arvostavat Platypusin tuotteita korkealle, minkä lisäksi myös moni ammattiurheilijakin vannoo brändin nimeen.

Juomapakkaus, joka ei vie tyhjennyttyään tilaa repusta!

Tuotteiden korkea laatu johtuu siitä, että Platypus kiinnittää tuotteidensa valmistuksessa ja testauksessa erityishuomiota materiaaleihin. Materiaaleina käytetään vain turvalliseksi havaittua muovia, joka ei päästä veteen makuja tai kemikaaleja. Näin juomavesi pysyy raikkaana koko matkan ajan. Eri tilavuuksilla varustetuissa Platypus-juomapusseissa on tukeva kierrekorkki ja ne voi taittaa helposti kokoon, kun vesi on hörpitty matkan aikana. Nämä ”pullot” ovat 100 % varmasti makuneutraalista materiaalista valmistettuja, uuden sukupolven vesipulloja, jotka eivät itsessään paina juuri mitään. Platypus-juomapussi on jopa 80 % kevyempi ja tiiviimpi kuin kovamuovinen juomapullo. Malli on myös kätevä, sillä se pysyy pystyssä itsestään.

Valikoimastamme löydät tältä laatumerkiltä myös korkealaatuiset, juomaletkulla varustetut vesisäiliöt, jotka kulkevat kätevästi repussa. Letkun päässä oleva juomanokka mahdollistaa hörppäämisen ilman, että joudut laskeutumaan pyörän selästä ja avaamaan reppua. Antimikrobinen hopeaionipinnoite takaa, että vesi pysyy näissä säiliöissä raikkaana. Makuneutraali materiaali ei myöskään sisällä ihmiskeholle haitallisia BPA-partikkeleita (bisfenoli A -yhdistettä). Litteän profiilinsa ansiosta vesipussi on kätevä sijoittaa repun sivutaskuun. Nipistinmekanismi sulkee pussin varmalla tavalla. Kun vesipussi on tyhjä, sen voi kääriä helposti rullalle ja pujottaa vaikkapa repun sivutaskuun. Tyhjää pussia on kevyt kuljettaa mukana, eikä se vie tilaa.

Olitpa sitten lähdössä kalastamaan, treenaamaan maastopyörän selässä tai suunnittelet perheen kanssa eväsretkeä, Platypus-juomapussit ja -säiliöt ovat käytännöllinen ratkaisu. Vesipussi kestää käytössä pitkään ja sen voi täyttää päältä helposti. Löydä Platypusin valmistamat uuden sukupolven juomapussit ja -säiliöt kätevästi Bikesterilta, ja tee tulevista ulkoilu- ja pyöräretkistäsi entistä sujuvampia!

Tilaa laatutarvikkeet koko perheelle

Pyöräilijöiden lisäksi myös muut ulkoilun ja retkeilyn harrastajat ovat huomanneet Bikesterin monipuolisen verkkokaupan. Ehkäpä he ovat panneet merkille, että tarjoamme yli 99 € tilauksille maksuttoman toimituksen? Vai onkohan sen sijaan sana 30 päivän avokaupasta kiirinyt ympäri maata? Oli syy mikä hyvänsä, tule sinäkin ostoksille toteamaan, miten paljon valikoimissamme on laatumerkkien tuotteita!