Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

MarshGuard

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • beige
  • keltainen
  • punainen
  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 3
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
MarshGuard 20/20 Etulokasuoja, musta/punainen
MarshGuard 20/20 Etulokasuoja, musta/punainen musta/punainen
MarshGuard
20/20 Etulokasuoja, musta/punainen
OVH 11,95 € 7,95 €
Pikatoimitus
- 33 %
MarshGuard 20/20 Etulokasuoja, musta/keltainen
MarshGuard 20/20 Etulokasuoja, musta/keltainen musta/keltainen
MarshGuard
20/20 Etulokasuoja, musta/keltainen
OVH 11,95 € 6,95 €
Pikatoimitus
- 41 %
MarshGuard Slapper Tape
MarshGuard Slapper Tape
MarshGuard
Slapper Tape
OVH 15,95 € 10,95 €
Pikatoimitus
- 31 %

MarshGuard tarjoaa ympäristöystävällistä suojaa ajoon

MarshGuard perustettiin, kun Jason Marsh ja Tony Seagrave valmistivat pienen erän lokasuojia Skotlannissa vuonna 2012 pidettyyn alamäkiajon maailmancupiin. Lokasuojasta tuli välittömästi ajajien suosikki ja niin MarshGuard sai alkunsa. Etulokasuoja pitää tehokkaasti lian ja veden pois kasvoilta ja kisaan on mahdollista panostaa täysillä ilman häiriötekijöitä. Heti alusta alkaen yritys on pyrkinyt käyttämään Euroopasta saatua kierrätettyä materiaalia lokasuojien valmistukseen. Tuotteiden valmistus tapahtuu myös edelleen Isossa-Britanniassa. Lokasuojien lisäksi MarshGuardin tuotevalikoimasta löytyy muun muassa suojateippiä sekä renkaan ja vanteiden pistosuoja. Heidän lokasuojansa ovat maailman suosituimpien joukossa ja dh-ajon ammattilaisten käyttämiä, joten miksipä et sinäkin käyttäisi samaa, todistetusti laadukasta vaihtoehtoa?
Marshguard 20/20 Punainen Musta Etulokasuoja

Keveyttä ja äärimmäistä kestävyyttä

MarshGuardin etulokasuojaa löytyy kolmea eri mallia. Ensimmäinen malli on edelleen suosittu perusetulokasuoja, joka on optimaalinen 26–29 tuuman renkaille, seuraava MarshGuard Plus -malli taas on kehitetty erityisesti 27,5 ja 29 tuuman renkaita ajatellen. Uusin tulokas on vuonna 2020 lanseerattu MarshGuard 20/20 joka on tehty 29 tuuman renkaille ja erityisen siitä tekee myös se, että se on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätetystä ja kierrätettävästä materiaalista. Kaikki MarshGuardin lokasuojat ovat äärimmäisen kestäviä, vaikka ne ovatkin kevyempiä kuin tavalliset lokasuojat. Mikä parasta, niiden kyky pitää roiskeet ja mudat pois naamalta kiivaassa ja vauhdikkaassa alamäkiajossa tekee niistä ylivoimaisen hyviä kovaan käyttöön. Lisäksi niiden suunnitellussa on otettu huomioon aerodynaaminen muotoilu, joten ne eivät vaikuta pyöräsi virtaviivaisuuteen, vaan halkovat tuulta mahdollisimman tehokkaasti. Tyylikkäästi suunnitellut lokasuojat ovat hieno yksityiskohta pyörääsi ja saat vielä kaupan päälle hyvän mielen kannattamalla ympäristöä säästäviä ratkaisuja!

Bikesterilta löydät eurooppalaiset huippumerkit

Bikester tarjoaa ammattilaistason tuotteita pyöräilyyn, joista kaiken tasoiset harrastajat voivat hyötyä. Tutustu mahtavien MarshGuardin tuotteiden lisäksi muihinkin pyörätarvikkeisiin, kuten pyörän valoihin, pumppuihin ja korjauksessa ja huollossa tarvittaviin tavaroihin. Lisäksi voit tutsutua muiden suosikkimerkkien lokasuojiin kuten Riesel Design, Ass Savers ja Mud Hugger. Meiltä kannattaa tilata kerralla isompi tilaus, sillä 99 euron ylittäviin ostoksiin saa ilmaisen toimituksen. 30 päivän avokauppa mahdollistaa ilmaiset palautukset ja vaihdot sekä tuotteisiin tutustumisen rauhassa kotona. Tervetuloa tilaamaan huipputuotteita Bikesterilta heti tänään!