Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Jopa 70% alennus1

Lupine Wilma

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Lupine Wilma Quick Span Pidike 31,8mm
Lupine Wilma Quick Span Pidike 31,8mm
Lupine
Wilma Quick Span Pidike 31,8mm
31,95 €
Lupine Wilma Quick Span Pidike 25.4mm
Lupine Wilma Quick Span Pidike 25.4mm
Lupine
Wilma Quick Span Pidike 25.4mm
31,95 €

Pelle Pelottoman paras kaveri on nyt Lupine Wilma

Lupine Wilma ei ole mikä tahansa lamppu, vaan sen 3200 lumenin valotehon avulla näet matkallasi jokaikisen kiven, risun ja juuren - jopa kovissa vauhdeissa, nopeissa liikkeissä ja hankalimmissakin maastoissa. Aktiivisen ihmisen elämään kuuluu usein tilanteita, joissa päivänvalo ei riitä - tämä valo sopiikin valaisemaan esimerkiksi takametsien puutereita havittelevia lumilautailijoita tai laskettelijoita, sillä sen kätevän kiinnityssysteemin avulla sen voi kiinnittää kypärään kuin kypärään.

Vedenkestävyytensä (IP68) ja iskunkestävyytensä (IK09) ansiosta se soveltuu ekstreme-lajien harrastajille, sillä sen korkealaatuinen alumiinirunko toimii missä tahansa. Kaiken lisäksi lamppu näyttää kauniilta ja sirolta, vaikka onkin täysi voimapakkaus. Et välttämättä kuitenkaan tarvitse kaikkea 3200 lumenin valotehoa, joka on kirkkaampi kuin auton ajovalot, jatkuvasti. Onneksi Wilmassa on 10 erilaista himmennystasoa ja lukuisia muita toimintoja, joiden avulla voit kutsua apua (SOS-toiminto), flash (vilkkuva), RVLR ja alppihälytyssignaali. Wilmassa käytetään tehokasta SmartCore-akkua, jonka kapasiteetin näkee helposti. Se toimittaa lamppuun tarvittavat tehot - voiko parempaa urheiluun suunnattua valaisinta olla…

Valikoimastamme on saatavana niin kypärälamppuja kuin otsalamppujakin ja kaikkia niihin yhdistettäviä tarvikkeita, jotta voit halutessasi kustomoida Wilman mielesi mukaan. Voit mielikuvitustasi käyttäen suunnata sen kanssa vaikka yömäkeen etsimään puhtaita puuterityynyjä, joita voit kuvailla laskukavereidesi kanssa, mennä tutkailemaan myskihärkien öisiä toimintoja Norjan Dovressa tai suunnata hiljenevään metsään maastopyörälenkille - sinä asetat rajat ja Wilma valaisee tiesi.

Bikesterin kautta pimeään

Bikesterilta löydät laadukkaat lamput, valot ja niiden tarvikkeet. Suuresta valikoimasta löydät myös kaiken muun tarvitsemasi ulkoiluun ja urheiluun, joten älä anna sään tai pimeyden haitata elämääsi - suuntaa ulkoilemaan Bikesterin kautta. Reilua shoppailua tarjoaa Bikester!