Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Jopa 70% alennus1

Kryptonite Evolution

8 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • keltainen
  • oranssi
  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 5
  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kryptonite Evolution Standard Pyörälukko
Kryptonite Evolution Standard Pyörälukko
Kryptonite
Evolution Standard Pyörälukko
OVH 119,95 € 74,95 €
- 38 %
Kryptonite Evolution LS Pyörälukko
Kryptonite Evolution LS Pyörälukko
Kryptonite
Evolution LS Pyörälukko
OVH 109,95 € 79,95 €
- 27 %
Kryptonite Evolution 4 1016 Pyörälukko
Kryptonite Evolution 4 1016 Pyörälukko
Kryptonite
Evolution 4 1016 Pyörälukko
OVH 149,95 € 129,95 €
ilmainen toimitus
- 13 %
Kryptonite Evolution Mini-7 Pyörälukko + Kryptoflex
Kryptonite Evolution Mini-7 Pyörälukko + Kryptoflex
Kryptonite
Evolution Mini-7 Pyörälukko + Kryptoflex
OVH 94,95 € 64,95 €
- 32 %
Kryptonite Evolution Mini-9 Pyörälukko
Kryptonite Evolution Mini-9 Pyörälukko
Kryptonite
Evolution Mini-9 Pyörälukko
OVH 89,95 € 84,95 €
Kryptonite Evolution LITE Mini-6 Pyörälukko
Kryptonite Evolution LITE Mini-6 Pyörälukko
Kryptonite
Evolution LITE Mini-6 Pyörälukko
OVH 94,95 € 64,95 €
- 32 %
Kryptonite Evolution Maa-ankkurin kiinnityssarja
Kryptonite Evolution Maa-ankkurin kiinnityssarja
Kryptonite
Evolution Maa-ankkurin kiinnityssarja
OVH 31,95 € 17,95 €
- 44 %
Kryptonite Evolution Maa-ankkuri
Kryptonite Evolution Maa-ankkuri
Kryptonite
Evolution Maa-ankkuri
OVH 84,95 € 79,95 €

Edistyksellisen brändin kehittämät Kryptonite Evolution -lukot

Kryptonite on yhdysvaltalainen brändi, joka tunnetaan varmoista ja turvallisista pyörän lukoistaan. Yrityksen perustaja Michael Zane alkoi vuonna 1971 kehittää U-lukkoa, tavoitteenaan luoda markkinoille varma, luja ja varkaat loitolla pitävä polkupyörien lukitusratkaisu. Vallankumouksellisen lukon kehitettyään Zane perusti yrityksen ja aloitti tämän uuden lukkomallin turvatestit. Näissä testeissä jätettiin uusi polkupyörä New Yorkin keskustaan Zanen kehittämän lukon suojaamana. Pyörä joutui useamman varkausyrityksen kohteeksi, mutta pitkäkyntiset eivät onnistuneet murtamaan lukkoa. Nämä testit osoittivat kehitetyn lukkoprototyypin tarjoavan riittävän suojauksen.

Tänä päivänä tämä lukkoalan edelläkävijänä tunnettu brändi valmistaa pyörän lukkoja useina eri tuotemallistoina sekä polkupyörille, sähköpyörille, moottoripyörille että moottorikelkoille. Lisäksi brändi valmistaa tehokkaaksi todettuja polkupyörän valoja. Yksi esimerkki polkupyörän lukkojen menestyksekkäistä tuotesarjoista on Kryptonite Evolution – lukkosarja, johon kuuluvat yksilöt on tehty tarkkaan valikoiduilla materiaaleillaan ja ominaisuuksillaan selviytymään erinomaisesti tärkeästä tehtävästään.

Kryptonite Evolution -lukkosarjan turvallisiksi luokitellut lukot

Kryptonite Evolution -lukkosarjaan kuuluu taittolukkoja, ketjulukkoja, U-lukkoja sekä lukkojen kiinnityssarjoja. Nivelillä varustettu, kätevästi kokoon taittuva taittolukko on näppärä sujauttaa ajon ajaksi sille kuuluvaan, pyörän rungon kiinnitettyyn telineeseen. Myös ketjulukko taittuu suhteellisen pieneen kokoon, minkä ansiosta se ei vie paljoa tilaa esimerkiksi repussa ajon aikana. Evolution-ketjulukkojen kuusikulmaisen ketjun muodostava erittäin kova ja vankka mangaaniteräs on turvallinen lukkomateriaali, ja sitä suojaavan säänkestävän nailonpäällysteen tehtävänä on suojata pyörää naarmuilta. Lukkojen avaimista puolestaan löytyy niihin integroitu LED-valo.

Vaikka U-lukko onkin monia muita lukkomalleja painavampi, sen on monissa testeissä todettu olevan paras tapa suojata polkupyörää varkauksilta. Evolution-sarjan U-lukot ovat paksuilla, u-muotoilluilla sangoillaan varsinaisia päänvaivan aiheuttajia näppäräsormisille pyörävarkaille. Brändi valmistaa Evolution-sarjassa U-lukkoja standardikokoisina ja minikokoisina. Standardikokoisissa U-lukkojen sangat ovat jopa 14 millimetrin paksuisia ja valmistettu erikoiskarkaistusta Kryptonium-teräksestä. Myös malliston painoltaan kevyemmissä, minikokoisissa U-lukoissa sangan paksuus on pystytty 11 millimetrin paksuudellaan säilyttämään suhteellisen korkeana. Ketjulukkojen tavoin myös Evolution-sarjan U-lukkojen avaimissa on LED-valo vaihdettavalla paristolla.

Olipa mikä tahansa edellä kuvailluista lukkomalleista oma henkilökohtainen suosikkisi, Evolution-sarjaan kuuluvan lukon valitsemalla voit varmistua pyöräsi pysyvän mahdollisimman turvassa ja tallessa, sillä nämä lukot on luokiteltu turvallisiksi. Meiltä Bikesterilta voit löytää Evolution-sarjasta esimerkiksi ketju- tai U-lukon tai lukkojen kiinnittämiseen tarvittavan kiinnityssarjan. Tutustu nyt tarkemmin ajantasaiseen Evolution-lukkojen valikoimaamme ja kunkin tarjoamamme lukkomallin teknisiin tietoihin.

Pyörän ja pyöräilyn turvallisuuden varmistava verkkokauppa

Bikesterin kattavasta valikoimasta löydät runsaan kattauksen laadukkaita pyörän lukkoja, sekä Kryptonitelta että myös monelta muulta turvallisia lukkoja valmistavilta brändeiltä. Voidaksesi maksimoida turvallisuuden sekä pyörän pysäköinnin että itse ajon aikana katso myös meillä tarjolla olevat pyöräilykypärät. Lisäksi hankit meiltä samalla kätevästi monet muut pyöräilytarvikkeet, jotka tekevät pyöräilykokemuksistasi entistä sujuvampia.