Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Viikonlopun pyöräseikkailut
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET
Kreidler
Kreidler - Rakkaus pyöräilyyn
Perinteinen, saksalainen Kreidler-merkki valmistaa korkealaatuisia sähkö- ja polkupyöriä suurella intohimolla ja rakkaudella. Brändin yli 100 vuoden kokemus, innovaatiot ja uusin teknologia heijastuvat päivittäiseen käyttöön suunnitelluissa pyörissä. Turvallinen ajonautinto on taattu näillä tyylikkäillä, kestävillä ja mukavilla polkupyörillä.

Kreidler

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

 • vihreä
 • ruskea

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kreidler Vitality Eco 8 Diamond Nexus FL, vihreä
Kreidler Vitality Eco 8 Diamond Nexus FL, vihreä vihreä
Kreidler
Vitality Eco 8 Diamond Nexus FL, vihreä
3 499,00 €
 • Versiot: 60cm (28")
Kreidler Vitality Eco 7 Sport CX+ Diamond, ruskea
Kreidler Vitality Eco 7 Sport CX+ Diamond, ruskea ruskea
Kreidler
Vitality Eco 7 Sport CX+ Diamond, ruskea
OVH 3 899,00 € 2 889,00 €
 • Versiot: 50cm (28")
- 25 %
Kreidler Vitality Eco 7 Sport CX+ Wave, ruskea
Kreidler Vitality Eco 7 Sport CX+ Wave, ruskea ruskea
Kreidler
Vitality Eco 7 Sport CX+ Wave, ruskea
OVH 3 899,00 € 3 349,00 €
 • Versiot: 45cm (28")50cm (28")
- 14 %

Kreidler on suosittu polkupyörämerkki

Jos aikeenasi on hankkia hyvin varusteltu ja luotettava polkupyörä, sinun kannattaa tutustua Kreidlerin pyörämallistoon. Saksalainen yritys valmistaa korkeatasoiset kaupunkipyörät, retkipyörät ja sähkömaastopyörät. Pääosa pyöristä toimitetaan täysin varusteltuina. Pyöriä tehdään miehille ja naisille. Mallistossa on myös maastopyörät joustokeulalla. Kreidler on keskikokoinen perheyritys, jolla on iso tuotanto ja edulliset polkupyörät. Pyöränsuunnittelun lähtökohtia ovat turvallisuus ja laatu. Yhtiön historia on pitkä ja menestyksekäs:

 • Kreidler on perustettu 1888 Kornwestheimissä
 • Yritys on valmistanut runsaat määrät moottoripyöriä ja mopedeita
 • Polkupyörätehdas sijoitettiin v. 1986 Rheda-Wiedenbrückiin
 • Moottoroitujen polkupyörien valmistus alkoi 1995
 • Vuonna 2000 yhtiö tehosti toimintaa ja siirsi pyörätehtaan Ala-Saksin Oldenburgiin
 • Nykyään Rhea-Widenbrückin toimipiste suorittaa liikkeenjohtotyön, tutkimus&kehitystyön, ostot ja tarkastukset

Mukavat Kreidler polkupyörät meillä- Bikester.fi!

Kreidlerin sähköpyörä on saksalainen laatuote

Sähkömoottorilla ja akulla varustettu polkupyörä on suosittu valinta etenkin kaupunkipyöräilyssä. Kreidler on valmistanut moottoroituja pyöriä jo pitkään ja teoteuttaa pyöräilevien ihmisten toiveet. Yhtiön sähköistetyt pyörät ovat Euroopan parhaimmistoa kaikilla mittareilla. Näissä sähköpyörissä on pitkäkestoiset akut ja tehokkaat sähkömoottorit. Sähkömoottorin avulla ajat mukavasti myös mäkisessä maastossa. Sähköpyörä onkin oivallinen valinta esimerkiksi työmatkalle, kun haluat säästää voimiasi perille. Sekä naisten että miesten mallit on täysvarusteltu. Niissä on mm. tavarateline, käsijarrut, jalustin ja ajovalot. Osassa sähköistettujä pyöriä on jäykkä keula, kun taas toisissa malleissa on joustohaarukka. Hydrauliset vannejarrut pysäyttävät vauhdin tehokkaasti. Valittavanasi on mieleisesi vaihteisto. Valitse joko napavaihteinen tai kasettivaihteinen Kreidler-pyörä.

Retkipyörät ja maasturit ympärivuotiseen käyttöön

Kreidlerin vaihdepyörät ovat lujia ja luotettavia. Niiden ajomukavuus ja suuntavakaus on huippuluokkaa. Rungot ovat erittäin vahvoja ja tyylikkäitä. Sekä keskiövaihteilla että napavaihteilla varustetut pyörät sisältävät laadukkaita pyöränosia. Naisten ja miesten retkipyörissä on täysvarustelu, eli pyörään sisältyvät esimerkiksi etu- ja takavalot, lokasuojat, ketjusuoja ja tarakka. Nämä ajokit ovat todellisia jokapaikan pyöriä ja hyvän varustelun ansiosta oivallinen valinta päivittäiseen ajoon. Pyörien väritys ja rungot on suunniteltu siten, että sopiva malli löytyy jokaiselle naiselle ja miehelle. Osassa pyöriä on levyjarrut. Osassa keskiövaihteisia pyöriä on käsijarrun lisäksi myös jalkajarru.

Muhkeat maasturit metsäreiteille

Kreidlerin mallistossa on myös jousitetut maastopolkupyörät, joilla on urheilullinen ulkonäkö. Alumiinirunkoinen maastopyörä on varustettu etujoustolla ja siinä on jäykkä takahaarukka. Huolella valitut osasarjat takaavat sinulle laadukkaat ajokilometrit metsässä, polulla ja tiellä. Fillarissa on kasettivaihteet. Sekä etuvaihtaja että takavaihtaja ovat tunnetun valmistajan laatutuotteita. Jousitetut MTB-pyörät sisältävät tehokkaat v-jarrut ja laadukkaat hyväpitoiset maastorenkaat. Näillä maastopyörillä ajat helposti vaikeatkin maastonkohdat.

Bikesteriltä saat pyörät ja varusteet kaikkeen pyöräilyyn

Bikester.fi tarjoaa runsaan valikoiman polkupyöriä, pyöräilytarvikkeita ja pyöräilyvaatteita. Kun ostat verkkokaupastamme, sinulla on 30 päivän ilmainen palautusoikeus. Bikesterin pyöräilyvaatteet toimitetaan sinulle nopeasti ja niillä on 24 kuukauden tuotetakuu.