Pyöräkauppa netissä
Lähde seikkailemaan! | Pyörä messiin & kaikki pyörän kyytiin

Kona Sutra

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • beige
  • sininen

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
KONA Sutra - Joustava matkakumppani
Kanadalaisamerikkalaisvalmistaja KONA on ollut aktiivinen polkupyörätuotannon laajalla kentällä 80-luvun loppupuolelta asti. Alun perin yritys erikoistui etu- ja täysjousitettuihin maastopyöriin downhill-sektorilla. Ei siis ole kovinkaan yllättävää, että tätä tietotaitoa hyödynnetään myös KONA:n retkipyöriin, kuten Sutraan - pyörä, joka vaikuttaa onnistuneelta sekoitukselta maantiepyörästä ja maastopyörästä. Polkupyörän runko ja rakenne yhdistävät maastopyörän perustan edut retkipyörän mukavuuteen ja tukevat pyöräilijää sekä asfalttiteillä että kinttupoluilla.
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kona Sutra AL SE, beige beige
Kona
Sutra AL SE, beige
1 099,00 € 999,00 €
  • Versiot: 56cm (28")
Kona Sutra AL SE, beige
Kona Sutra AL SE, sininen sininen
Kona
Sutra AL SE, sininen
1 099,00 € 1 049,00 €
  • Versiot: 56cm (28")
Kona Sutra AL SE, sininen

Kona Sutra on retro ja moderni yhtä aikaa

Pohjois-Amerikasta kotoisin olevat Konan pyörät ovat maailmanlaajuisesti tunnettuja korkealaatuisten osien, innovatiivisten ratkaisujen ja kauniiden muotojen ansiosta. Tämä pyörä ei ole mikään poikkeus, sillä siinä yhdistyy innovatiivisella tavalla Konan kokemus maasto- ja alamäkipyöristä, mikä tekeekin siitä mainion retkipyörän. Tämän pyörän selässä taittuvat aivan yhtä lailla niin kaupunkien asfalttiviidakot kuin erämaiden mäntymetsässä vilisevät polutkin.

Kevyt teräsrunko kestää kovempaakin menoa

Kaunis trekking- eli retkipyörä on suoraviivainen, mutta siinä yhdistyvät laadukkaat osat ja korkealuokkainen muotoilu. Pyörän timanttirunko on valmistettu teräksestä, mutta koko pyörässä on painoa alle 13 kg, eli yllättävän vähän! Tämä johtuu siitä, että pyörään on - Konan tuntien - kiinnitetty laadukkaita osia, kuten esimerkiksi alumiininen Konan oma satulatolppa ja etuhaarukka, mutta sen lisäksi siinä on kevyet alumiinivanteet. Tämän kokonaisuuden liikkeestä vastaa Shimanon kampi ja laadukas vaihteisto, jonka välitys riittää vaativampaankin menoon. Mekaanisten levyjarrujen ansiosta alle 13-kiloinen pyörä pysähtyy alta aikayksikön. Kun kaikki tämä rullaa Schwalben renkaiden päällä, on vauhdin hurma taattu. Vauhtia lisää myös alhaalla oleva painopiste, sillä 28-tuumaisen pyörän päällä on todella hyvä nojailla Konan kehittämään Road-malliseen ohjaustankoon, jonka avulla pyörän päällä saa aerodynaamisen asennon.

Tämän pyörän kyydissä viihtyvät kaikki, ja se soveltuukin hyvin ennalta suunnittelemattomaan ajoon, esimerkiksi jos päätätkin työmatkallasi poiketa hieman metsän siimekseen. Laadukkaiden renkaiden painetta saa nostettua maantieajoa varten, mutta metsään saapuessa renkaiden paineita voi laskea hieman, jotta saavuttaa paremman tarttumapinnan maastoon ja helpottaa käpyjen ja pienten kivien mukanaan tuomia haasteita.

Bikester toimittaa retkipyöräsi ja kaikki tarvikkeet hetkessä

Meiltä Bikesterilta saat aina nopeat toimitukset polkupyörille ja tarvikkeille. Suosittelemme, että valitset laajasta valikoimastamme myös uuteen Kona Sutraasi sopivat polkimet - voit valita lukkopolkimet tai tavalliset polkimet, se riippuu sinusta. Tilaa kaikki kerralla, jolloin säästät sekä aikaa että rahaa ja olet pian maanteiden kuningas tai kuningatar.