Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Koodi XMAS: -20% valituista tuotteista
KONA Sutra - Joustava matkakumppani
Kanadalaisamerikkalaisvalmistaja KONA on ollut aktiivinen polkupyörätuotannon laajalla kentällä 80-luvun loppupuolelta asti. Alun perin yritys erikoistui etu- ja täysjousitettuihin maastopyöriin downhill-sektorilla. Ei siis ole kovinkaan yllättävää, että tätä tietotaitoa hyödynnetään myös KONA:n retkipyöriin, kuten Sutraan - pyörä, joka vaikuttaa onnistuneelta sekoitukselta maantiepyörästä ja maastopyörästä. Polkupyörän runko ja rakenne yhdistävät maastopyörän perustan edut retkipyörän mukavuuteen ja tukevat pyöräilijää sekä asfalttiteillä että kinttupoluilla.

Kona Sutra

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • harmaa
  • vihreä
  • sininen
  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kona Sutra LTD, vihreä
Kona Sutra LTD, vihreä vihreä
Kona
Sutra LTD, vihreä
2 899,00 €
  • Saatavana useassa eri koossa!
Kona Sutra LTD, harmaa
Kona Sutra LTD, harmaa harmaa
Kona
Sutra LTD, harmaa
2 599,00 €
  • Versiot: 50cm (29")
Kona Sutra, musta
Kona Sutra, musta musta
Kona
Sutra, musta
OVH 1 999,00 € 1 699,00 €
  • Versiot:
Kona Sutra SE, sininen
Kona Sutra SE, sininen sininen
Kona
Sutra SE, sininen
1 699,00 €
  • Versiot:

Monipuolinen Kona Sutra – retkipyörä vailla vertaansa

Kona on Kanadasta koko maailman tietoisuuteen ponnahtanut brändi, joka tunnetaan laadukkaista polkupyöristään lähestulkoon maailman joka kolkassa. Kona perustettiin vuonna 1988, mistä lähtien luottobrändi on toimittanut pyöräilyn vaativille harrastajille ja ammattilaisille pyöriä, jotka tunnetaan innovatiivisista ominaisuuksistaan, huippulaadukkaista komponenteistaan sekä upeasta, silmää hivelevästä muotoilustaan. Pyöräalan taiturin osaavissa käsissä syntyvät menopelit niin maasto- ja maantieajoon kuin nykypäivänä suosiotaan kasvattaneisiin gravel- ja cyclocross-pyöräilyynkin. Olipa Kona-pyörän käyttötarkoitus mikä tahansa, sellaisen hankkimalla voit taatusti varmistua saavasi mitä miellyttävimpiä ajokokemuksia.

Konasta puhuttaessa ei voi liikaa ylistää brändin vuosikymmenten aikana kehittämiä innovaatioita. Ensimmäinen huomattavaa mainetta Konalle tuonut innovaatio olivat jäykkäperäiset, teräsrunkoiset MTB:t, joiden muotoilultaan taaksepäin laskevat vaakaputket olivat täysin uusi ominaisuus tuon ajan markkinoilla. Tätä innovaatiota on seurannut monet muut erinomaiset keksinnöt, kuten suurta mainetta ja kunniaa saavuttaneet Kona-täysjoustopyörät, joita on nähty markkinoilla useista eri materiaaleista valmistetuilla rungoilla varustettuina.

Kona Sutra Gloss Concrete Vihreä Pyörä

Kona Sutra on erinomainen esimerkki pitkän linjan pyörätaiturin osaamisesta. Kyseessä on retkiajoon kehitettyjen trekking-pyörien sarja, johon kuuluvien kiitureiden jokainen komponentti on huolella valittu tinkimään pyörän painon mahdollisimman alas. Kona Sutra on kehitetty tarjoamaan erinomaisen käyttömukavuuden kaiken pituisille retkille riippumatta siitä, suuntautuvatko ne syrjäisemmille seuduille vaiko pääosin maanteille. Monipuolinen Sutra palvelee käyttäjäänsä myös tavanomaisessa arkiajossa, ja sen selässä hoituvat kepeästi niin työmatkat kuin muutkin reitit kaupunkiympäristössä.

Trekking-pyörä täynnä mahtavia ominaisuuksia

Kona Sutran virtaviivainen muotoilu tekee siitä ajopelin, jonka selässä kelpaa huristella. Sutran katseet puoleensa keräävä ilme on ainutlaatuinen, ja tämä trekking-pyörä täyttää tyylikkyydellään vaativimmankin hifistelijän tarpeet. Kaikkein ratkaisevinta Sutra-sarjaan kuuluvissa fillareissa on kuitenkin sen tarjoama laadulla kasattu kokoonpano. Kona on keskittynyt siinä nimittäin muuhunkin kuin painon optimointiin. Shimanon valmistamat laadukkaat kampisarja ja vaihteisto tarjoavat joustavuutta vaihteleville reiteille ja pärjäävät kovemmassakin menossa. Mekaaniset levyjarrut puolestaan tarjoavat tasaisen varmat jarrutukset. Konan itsekehittämä satula varmistaa miellyttävät ajokokemukset, vaikka reitit pitenisivät ennalta suunnittelematta.

Kona Sutran paino on saatu jopa alle 13 kilon, mikä varmistaa pyörän helpon hallinnan odottamattomissakin tilanteissa. Laadukkaat, painoltaan kevyet komponentit ovat saaneet aikaan tämän erinomaisen ominaisuuden. Sutraa varustavat esimerkiksi kevyet alumiinivanteet, satulatolppa ja etuhaarukka, jotka painostaan huolimatta tarjoavat loistavan suorituskyvyn vaihteleville reiteille. Ohjaustangon muotoilun ansiosta ajoasento Sutran selässä pysyy optimaalisena ja miellyttävänä, minkä ansiosta reitillä jaksaa jatkaa pidempäänkin. Unisex-mallinen pyörä taipuu yhtä lailla niin mies- kuin naispuolistenkin kuskien käyttöön.

Kaikin puolin Kona Sutra on näppärä joka paikan höylä, jolta eivät jää tutkimatta ennalta suunnittelemattomat reititkään. Tästä fillarista saat luottokumppanin, jonka selässä kelpaa viilettää paikasta toiseen – ja vaikka vaihtaa reittisuunnitelmia kesken menon. Koska me Bikesterilla haluamme tarjota vain parasta nykypäivän vaativille pyöräilijöille, löydät meiltä tietysti myös Kona Sutra -sarjan upeat taidonnäytteet. Tutustu tällä hetkellä tarjoamiimme Sutra-malleihin kätevästi tuotekuvia klikkaamalla. Saat esille tarkat tekniset tuotekuvaukset, ja voit todeta itse, miten paljon upeita ominaisuuksia tämä retkipyörä pitääkään sisällään.

Unohtumattomia ajokokemuksia laadukkailla varusteilla

Tutustu nyt Bikesterin verkkokaupassa tarjolla oleviin laadukkaisiin retkipyöriin, kuten Kona Sutraan, joka on tehty tarjoamaan lyömättömiä ajokokemuksia. Samalla kertaa voit kätevästi täydentää meillä rakkaan harrastuksesi varustepuolta, sillä Bikesterin valtavan katon alta löydät näppärästi niin lempilajisi täydellisesti täydentävät pyöräilyvaatteet kuin pyöränosat pienimmästä komponentista suurimpaan. Panosta hetki aikaasi katsomalla läpi myös vaikuttava tarjoukset-osiomme, jossa voit tehdä laadukkaita löytöjä uskomattomin hinnoin. Tervetuloa Bikesterille – teemme kanssasi ajokokemuksistasi unohtumattomia!