Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Viikonlopun pyöräseikkailut
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET
KONA ROVE -sarja - Monipuolisuus avainasemassa
Mukavat filigraanipyörät KONA ROVE -sarjasta mahdollistavat hauskanpidon missä tahansa. Cyclocross pyörällä tunnet olosi mukavaksi maantiellä, sora- tai metsäteillä ja missä ajat riippuu aivan itsestäsi. Lähde pitkälle retkelle, tutki teiltä poikkeavia polkuja tai käytä arkipyöränä työmatkoilla ja ostoksilla. Erilaiset ROVE -mallit ovat saatavissa teräs- tai alumiinirungoilla yhdistettyinä jäykkiin haarukoihin valmistettu joko hiilikuidusta tai alumiinista. Nämä tarjoavat riittävästi pelivaraa voidaksesi ajaa leveämmillä renkailla. Niin kuin cyclocrossiin kuuluu, levyjarrut on asennettu pyöriin. Pitkiin ylämäkiin tai jyrkkiin alamäkiin löytyy laaja valikoima vaihteita. Mikään ei ole mahdotonta!

Kona Rove

5 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

 • Miehet 5
 • Naiset 5

Värit

 • vihreä
 • punainen
 • violetti
 • sininen
 • hopea

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kona Rove, punainen
Kona Rove, punainen punainen
Kona
Rove, punainen
OVH 1 599,00 € 1 429,00 €
 • Saatavana useassa eri koossa!
- 10 %
Kona Rove AL 650, hopea
Kona Rove AL 650, hopea hopea
Kona
Rove AL 650, hopea
OVH 1 099,00 € 979,00 €
 • Saatavana useassa eri koossa!
- 10 %
Kona Rove DL, vihreä
Kona Rove DL, vihreä vihreä
Kona
Rove DL, vihreä
OVH 2 099,00 € 1 879,00 €
 • Saatavana useassa eri koossa!
- 10 %
Kona Rove AL 700, sininen
Kona Rove AL 700, sininen sininen
Kona
Rove AL 700, sininen
OVH 1 099,00 € 1 019,00 €
 • Versiot: 48cm (28")56cm (28")58cm (28")
Kona Rove AL/DL, violetti
Kona Rove AL/DL, violetti violetti
Kona
Rove AL/DL, violetti
OVH 1 299,00 € 1 159,00 €
 • Versiot: 50cm (28")54cm (28")56cm (28")
- 10 %

Kona Rove -gravel tarjoaa monipuolisuutta pyöräilyyn

Kona kuuluu ehdottomasti tämän päivän pyörävalmistajien kärkikaartiin. Kanadassa vuonna 1988 perustettu Kona on brändi, joka tuo tasaiseen tahtiin pyörämarkkinoille alan laadukkaimpia fillareita niin maantie-, MTB-, gravel- kuin cyclocross-pyöräilyyn. Konan syntytarina sai alkunsa, kun Dan Gerhard ja Jacob Heilbron aloittivat laatupyörien valmistuksen Vancouverissa. Ensimmäisiä pyöriä seurasivat lukuisat innovaatiot, kuten esimerkiksi Joe Murrayn brändille suunnittelemat teräsrunkoiset, jäykkäperäiset MTB:t. Loppu onkin historiaa, ja sittemmin Konan valmistamien pyörien suosio on levinnyt lähestulkoon kaikkialle ympäri maailman.

Kona Rove Dragonfly Vihreä Maantiepyörä

Koska pyörämaailma kehittyy jatkuvasti, Kona pysyttelee tiiviisti ajan hermoilla hyödyntäen fillareissaan alan menestyksekkäimpiä teknologioita. Lisäksi brändi tunnetaan myös lukuisista omista innovaatioistaan, joista mainittakoon sen täysjoustomaastureihin käyttämät teräs-, titaani-, hiilikuitu- ja alumiinirungot. Konan tuotekehitystiimiin kuuluu useampia pyöräilyyn vihkiytyneitä tuotekehittäjiä, ja tiimin tavoitteena on valmistaa mahdollisimman toimivia ja nautinnollisia ajokokemuksia tarjoavia menopelejä. Tämä on huomattu pyörämaailmassa niin harrastajien kuin ammatikseen kilpailevien keskuudessa, ja Konan valmistamia pyöriä näkeekin pyöräilyn arvokisoissa eri puolilla maailmaa.

Konan tavoitteena on yrityksen alusta lähtien ollut valmistaa pyörämarkkinoille laadustaan tinkimättömiä fillareita useassa hintaluokassa. Tämän periaatteen ansiosta mahdollisimman moni voi löytää kukkarolleen sopivan menopelin laatubrändin valmistamana. Kunkin hintakategorian pyörissä käytetään parhaita mahdollisia komponentteja, ja edistyksellisimmistä malleista löytyvät kaikkein suorituskykyisimmät osat, jotka on tehty tarjoamaan lyömättömiä kokemuksia fillarin selässä.

Kona Rove -mallisto on erinomainen esimerkki huippubrändin moderneista polkupyöristä. Nämä gravel-pyörään on kehitetty sopimaan vaihteleville alustoille, mikä tekee niistä varsin verrattomia kumppaneita fillaristeille, jotka haluavat hyödyntää laatupyöräänsä mahdollisimman monipuolisesti. Kona Rove on synonyymi silmiä hivelevälle muotoilulle, kestävälle kokoonpanolle ja suorituskykyiselle nopeudelle. Rove-tuoteperheestä löytyy huikea määrä eri pyörämalleja, jotka eroavat toisistaan esimerkiksi runkomateriaaleiltaan. Jokaista mallia kuitenkin yhdistää voittamattoman trendikäs ja katu-uskottava muotoilu, joka ei jätä kylmäksi yhtäkään gravel-pyöräilyn nimeen vannovaa.

Moneen menoon taipuva Kona Rove useissa malleissa

Kona Rove -malliston pyörät palvelevat käyttäjäänsä varsin monipuolisesti, sillä niissä yhdistyvät maantiepyörien ja cyclocross-fillarien parhaat ominaisuudet. Roven selässä voit suunnata vauhdikkaille maastolenkeille ja taittaa samalla erinomaisesti sopeutuvalla fillarilla myös vaikkapa työmatkat ja treenimatkat. Ketterä Kona Rove selviytyy muitta mutkitta niin asfaltilla, hiekalla kuin metsäpoluilla. Voit huoletta hypätä Roven selkään myös pyöräretkelle suunnatessasi. Kona luonnehtii Rove-mallistonsa pyöriä sanoin ”multi-surface, multi-purpose”, mikä kertoo pähkinänkuoressa sen, kuinka monipuolisesti palvelevista fillareista kyse onkaan. Koska nämä pyörät taipuvat moneen menoon, ne tulevat hyödynnetyksi arjessa erinomaisella käyttöasteella.

Kona Rove -malleissa löytyy valinnanvaraa monelle budjetille ja monenlaisiin ajomieltymyksiin sopien. Tuoteperheestä löytyy malleja niin teräs- kuin alumiinirungollakin, sekä hiilikuitu- että alumiinihaarukoilla. Yksi loistava esimerkki Rove-perheen uljaista edustajista on Kona Rove AL, joka tarjoaa monipuolisen gravelin hyödyt kukkaroa rasittamatta. Alumiinirunkoisessa, brändin omavalmisteisella alumiinihaarukalla varustetussa menopelissä on Shimanon vaihteisto ja mekaaniset, CX Comp -tyypin levyjarrut. Toinen suosittu malli Rove-perheestä on Kona Rove DL, ja tämä lippulaivamalli on ehdottoman kannattava panostus fillaristille, joka kelpuuttaa gravelpyörältään vain kaikkein parasta. Hintaan panostaminen todella kannattaa, sillä DL-mallissa kokonaispaino on saatu hilattua kevyillä komponenteilla vielä hieman alemmas AL-malliin verrattuna, minkä lisäksi sitä ryydittävät vankka teräsrunko, huippulaadukkaasta 4130 Cr-Mo -materiaalista valmistettu etuhaarukka sekä Sramin laadustaan arvostetut vaihteisto, kampisarja, ketjut, keskiö ja jarrukahva. DL vie tinkimättömillä ominaisuuksillaan ajokokemukset kokonaan uusiin ulottuvuuksiin.

Bikesterilta löydät Kona Rove -malliston kirkkaimmat helmet. Tarjoamme valikoimassamme Rove-malleja monelle kukkarolle ja useisiin mieltymyksiin sopien. Sinulle sopivan hintaluokan Kona Rove -fillarin tuotekuvaa napsauttamalla pääset tutustumaan tarkempiin teknisiin tietoihin siitä, mitä kukin malli pitää sisällään. Tutustu tällä hetkellä saatavilla oleviin Rove-malleihimme jo tänään, ja ihastu näiden fillareiden tyylikkääseen muotoiluun ja lyömättömiin ominaisuuksiin. Käytössä voit todeta itse, kuinka hyvin suoriutuvista ja monipuolisista menopeleistä kyse onkaan.

Pyöräilyn laadukkaasti päivittävä verkkokauppa palveluksessasi

Bikesterilta löydät näppärästi omaan pyöräilyysi parhaiten taipuvan fillarin. Tarjoamme valikoimassamme graveleita ja muita pyöriä markkinoiden parhailta ja arvostetuimmilta tuotemerkeiltä, kuten suuren suosion pyörämaailmassa saavuttaneelta Konalta. Löydät meiltä tietysti myös pyöräilyvaatteet, tarvikkeet sekä pyöränosat kaikkiin makuihin ja tarpeisiin. Kurkistathan samalla käynnillä myös tarjoukset-osioomme, jota päivitämme jatkuvasti lisäten sinne valikoimastamme poistuvia laatutuotteita, ja josta voit löytää laatuvarusteita pyöräilyä täydentämään. Tervetuloa Bikesterille hankkimaan elämäsi polkupyörä sekä päivittämään pyöräilysi laadukkailla tuotteilla!