Pyöräkauppa netissä
MTB-kausi on täällä! | Kevään uudet MTB -vaatteet & -varusteet

Kona Jake

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • ruskea

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kona Jake the Snake, ruskea ruskea
Kona
Jake the Snake, ruskea
1 799,00 €
  • Versiot: 54cm (28")
Kona Jake the Snake, ruskea
Lisätietoa

Kona Jake – Kanadalainen cyclocross-kiituri

Kona on pyörämaailman vankkumaton laatubrändi, jonka suosio on kasvanut maailmalla huomattavasti etenkin viimeisen vuosikymmenen ajan. Konan jatkuva suosio perustuu hyvin pitkälti sen jatkuvaan innovointiin, jonka seurauksena markkinoille saadaan toinen toistaan toimivampia pyörämalleja. Parasta mahdollista laatua olevat osat, silmiä hivelevä muotoilu sekä innovatiiviset tekniset ratkaisut ovat Konan resepti markkinoiden toimivimpien pyörien kehittämiseen. Brändin tuotantoon kuuluvat niin gravel- ja cyclocross-pyörät- kuin myös maantiepyörät, läskipyörät ja sähköpyörätkin.

Kona Jake the Snake Ruskea Cyclocross Maantiepyörä

Kona perustettiin Kanadassa jo vuonna 1988, joten yritys on ehtinyt hankkia kokemusta jo useamman vuosikymmenen ajan. Pyörämaailman tuulen suunnan muuttuessa ja vaatimusten kehittyessä Kona on seurannut tiiviisti kehityksen mukana – ja kulkenut monien muiden brändien edellä soihdunkantajan roolissa. Brändin suurimpiin saavutuksiin lukeutuvat 1990-luvun jäykkäperäiset maastopyörät sekä 2000-luvun täysjoustopyörät, jotka päivänvalon nähtyään mullistivat pyörämarkkinat.

Kona Jake on huippubrändin valmistama taidonnäyte, joka ei jätä yhtäkään maastossa viihtyvää kylmäksi. ”Jake the Snake” -työnimellä kulkeva fillari on kehitetty erityisesti cyclocross-kuskien tarpeita silmällä pitäen, ja työnimensä mukaisesti se luikertelee vaihtelevissa maastoissa käärmeen lailla, kuhunkin alustaan joustavasti mukautuen. Race-henkeen kehitetty geometria takaa vauhdikkaan ajon sujuvuuden, samalla kun Jaken kevyt alumiinirunko ja hiilikuituhaarukka viimeistelevät ajokokemuksen.

Cyclocross täynnä huippulaadukkaita ratkaisuja

Kona Jake mahdollistaa kevyen rullaamisen myös maaston muuttuessa pehmeämmäksi. Tulipa eteen millainen maasto tahansa, Jaken kyydittämänä niistä selviytyy vaivatta. Pyörän ergonomia on kehitetty siten, että menopelin selässä viihtyy pidempiäkin aikoja ja reittiä haluaa pidentää tuon tuostakin. Kona Jaken jokainen osa on valittu huolella ja huippulaadukkaat komponentit varmistavat toimivuuden haastavimmissakin olosuhteissa. Käärmemäisen ketterän Jaken nimeen vannovat lukuisat cyclocross-pyöräilijät ympäri maailman.

Kona Jake -cyclocross on varustettu muun muassa Maxxisin valmistamilla, laadustaan kiitetyillä All Terrane -renkailla ja TRP Hydraulic -levyjarruilla, jotka ovat piste iin päällä täydellistä ajokokemusta haviteltaessa. Fillarin alumiinirunko on karsittu kaikesta turhasta, jotta aikaiseksi on saatu optimaalinen keveys erilaisten maastojen taittamiseen. Lopputuloksena on täydellinen tasapaino nopeuden ja jäykkyyden välillä.

Kona Jake on yksi Konan menestyksekkäimmistä pyöristä. Koska me Bikesterilla haluamme tarjota parhaat mahdolliset yksilöt maastoon kuin maastoon, löydät meiltä tietysti myös Kona Jake -cyclocrossin, joka vie ajokokemukset uusiin sfääreihin. Siirry sivustollamme ajantasaiseen Kona Jake -pyörien valikoimaamme ja klikkaa tuotekuvaa, jolloin pääset lukemaan yksityiskohtaiset tekniset tiedot. Tutustu, ihastu ja tilaa meiltä pyöräalan voittajiin lukeutuva cyclocross!

Pyöräilyharrastuksen osaavasti täydentävä verkkokauppa

Bikesterilta löydät näppärästi niin laatubrändi Konan valmistamat fillarit kuin muutkin pyörätarvikkeet. Tsekkaa samalla myös pyöräilyvaatteet, jotka viimeistelevät lookisi tyylikkään fillarin selässä. Anna hetki aikaa myös tarjoukset-osiollemme, jossa voit tehdä löytöjä kukkarolle ystävälliseen hintaan. Päivitä pyöräilyharrastuksesi kerralla laadukkaasti ja anna Bikesterin toimittaa niin pyöräsi kuin lajin vaatimat varusteesi.