Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Kona Coco

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Miehet 1
  • Naiset 1

Värit

  • violetti

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kona Coco, violetti
Kona Coco, violetti violetti
Kona
Coco, violetti
OVH 889,95 € 489,00 €
  • Versiot: S | 42cm (27.5")XL | 58cm (27.5")
- 45 %

Kona Coco -hybridipyörä tarjoaa monipuolisia ajokokemuksia

Kanadassa vuonna 1988 perustettu Kona on polkupyörien valmistaja, jonka jokainen pyörä on pakattu täyteen toinen toistaan kehittyneempiä ominaisuuksia. Laadustaan ylpeilevät osat, innovatiiviset ratkaisut ja valloittava muotoilu ovat aikaansaaneet sen, että Kona on yksi maailman suosituimmista pyörävalmistajista. Pitkän taipaleen kulkenut laatubrändi valmistaa tuotannossaan pyöriä niin maantie-, gravel- kuin cyclocross-ajoon sopien sekä moneen muuhun tarpeeseen.

Kona Coco SE Kiiltävä Tummanpunainen Kaupunkipyörä

Konan tavoitteena on tarjota pyörämalleja jokaiseen pyöräilyn alalajiin sopien, ja se pystyy tarjoamaan malleja monessa eri hintaluokassa. Mallien hintahaarukat vaihtelevat pyörien sisältämien komponenttien mukaan, ja kaikkein laadukkaimmista malleista löytyy näin ollen alan parhaimmat ja arvostetuimmat osat. Kona alkoi alkutaipaleensa jälkeen niittämään maailmanlaajuista mainetta kehitettyään markkinoille 1990-luvulla jäykkäperäisiä, teräsrungoilla varustettuja MTB-pyöriä, jotka brändille suunnitteli itse maastopyöräilylegenda Joe Murray. Siitä lähtien Kona on tuonut pyörämarkkinoille lukuisia käänteentekeviä innovaatioita sisältämiä pyöriä, ja voittokulku jatkaa edelleen etenemistään.

Kona Coco -hybridipyörä edustaa Konan tuoreimpia tuoteperheitä menestyksekkäällä tavalla. Tässä urbaanissa citypyörässä yhdistyvät elegantti muotoilu ja käytännön puolet mitä sulavimmalla tavalla. Painoltaan kevyt alumiinirunko, pehmeästi vaihtuvat vaihteet sekä ennenäkemätön jarrutusteknologia varmistavat tasaisen ajon vaihtelevilla tieosuuksilla. Cocon selässä taittuvat miellyttävästi niin lyhyemmät kaupunkiajot kuin pidemmätkin reitit.

Keveyttä ja sulavuutta kaupunkiajoon ja kuntoiluun

Kevyesti käsiteltävä Kona Coco on sporttisen pyöräilijän luottopeli, jossa 47 millimetrin renkaat on kiinnitetty 27,5” kokoisiin vanteisiin. Cocon integroidut lokasuojat varmistavat ajomukavuuden myös kurjemmilla keleillä. Sulava vaihteisto mahdollistaa ajon sujuvuuden tasaisilta tieosuuksilta mäkisempiin maastoihin suunnatessa. Kona Cocon mekaaniset levyjarrut tarjoavat lyömättömän suorituskyvyn jarrutuksissa poutaisten päivien lisäksi myös huonommilla säillä.

Kona Cocon renkaiden muotoilu tarjoaa parhaan mahdollisen alustan vaivattomalle polkemiselle, jota jaksaa jatkaa helposti pidempäänkin – ja satulaa tulee hypättyä kuin huomaamatta kerta toisensa jälkeen. Cocon tarjoama ajoasento on sekin mitä miellyttävin ja fillarin selässä onnistuu taittaa matkoja mukavan ryhdikkäästi. Sanalla sanoen Kona Coco on hybridi, joka ihastuttaa jokaista kaupunkipyöräilijää, joka haluaa esimerkiksi työmatkojen taittamisen lisäksi panostaa myös tehokkaaseen kuntoiluun.

Meiltä Bikesterilta tilaat oman Kona Coco -hybridisi vaivatta. Tutustu ajankohtaiseen Coco-pyörien tarjontaamme ja napsauta tuotekuvaa päästäksesi käsiksi tarkkoihin teknisiin tuotekuvauksiin. Hankkiessasi monipuolisen Kona Cocon taitat vastedes niin työmatkat, kauppareissut kuin pidemmätkin pyörälenkit vaivatta ja nautit miellyttävistä ajokokemuksista.

Laatua uhkuva pyöräilyn nettikauppa

Verkkokauppamme hulppeasta valikoimasta löydät fillarimaailman laadukkaimmat helmet, kuten esimerkiksi Kona Coco -hybridin sekä monet muut tarjontaamme poimitut laatubrändien valmistamat polkupyörät. Pyöräostoksilla ollessasi nappaa samalla matkaan myös laatua uhkuvat pyöräilyvaatteet, kypärät ja myös monet muut pyöräilytarvikkeet. Tilaamasi pyörä tai sitä täydentävät varusteet toimitetaan toimestamme sinua lähimpään noutopisteeseesi vain muutaman arkipäivän sisällä. Tervetuloa Bikesterille hankkimaan pyörä ja varusteet, jotka kelpaisivat myös ammattilaisen käyttöön!