Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Kuumia uutuuksia nyt saatavilla

Kask

6 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

 • harmaa
 • sininen
 • valkoinen
 • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

 • 1
 • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kask Rapido Kypärä, sininen
Kask Rapido Kypärä, sininen sininen
Kask
Rapido Kypärä, sininen
RRP 79,95 € 74,95 €
 • Versiot: 52-58cm59-62cm
Kask Utopia Kypärä Miehet, musta/valkoinen
Kask Utopia Kypärä Miehet, musta/valkoinen musta/valkoinen
Kask
Utopia Kypärä Miehet, musta/valkoinen
259,95 €
ilmainen toimitus
 • Versiot: L | 59-62cm
Kask Rapido Kypärä, valkoinen
Kask Rapido Kypärä, valkoinen valkoinen
Kask
Rapido Kypärä, valkoinen
RRP 79,95 € 69,95 €
 • Versiot: 52-58cm
- 13 %
Kask Valegro Kypärä, musta
Kask Valegro Kypärä, musta musta
Kask
Valegro Kypärä, musta
219,95 €
ilmainen toimitus
 • Versiot: M | 52-58cmL | 59-62cm
Kask Lifestyle Kypärä sis. visiirin, musta
Kask Lifestyle Kypärä sis. visiirin, musta musta
Kask
Lifestyle Kypärä sis. visiirin, musta
179,95 €
ilmainen toimitus
 • Versiot: 51-58cm
Kask Valegro Mat Helmet, harmaa
Kask Valegro Mat Helmet, harmaa harmaa
Kask
Valegro Mat Helmet, harmaa
RRP 219,95 € 179,95 €
ilmainen toimitus
 • Versiot: L | 59-62cm
- 18 %

Kask-kypärät kutsuvat jännittäviin mutta turvallisiin seikkailuihin

Bikesterin Italiassa vuonna 2004 perustettu Kask on erikoistunut turvallisten kypärien kehittämiseen, suunnitteluun ja valmistukseen. Olipa kyseessä sitten pyöräily, hiihto, vuorikiipeily, ratsastus tai pelastus- ja turvallisuusala, Kask on nimi, joka hallitsee näistä aloista jokaisen, mitä tulee turvallisten ja toimivien kypärien valmistukseen. Kask on ylpeä tiimistään, johon kuuluu kokeneita ja taitavia insinöörejä, sekä kumppanuudestaan Italian johtavien tehtaiden kanssa. Kask on todella panostanut kypäriensä valmistuksessa ammattitaitoon, joten ei ihme, että brändi on voittanut arvostettuja palkintoja, kuten esimerkiksi ISPO ja Eurobike.
Kask pitää päätavoitteenaan säilyttää täydellisen tasapainon teknologisen erinomaisuuden, toiminnallisuuden, turvallisuuden ja houkuttelevan designin välillä. Kaikki tämä myös näkyy heidän kypärissään! Kask tutkii ja etsii jatkuvasti tuotannossaan uusia toimintatapoja kehittääkseen kypäriään vielä entistäkin huolellisemmin hiotuiksi timanteiksi – tästä syystä Kask kypärän valitessaan voi aina luottaa siihen, että kypärä on valmistettu hankinta-ajankohtansa viimeisimmän huippuosaamisen mukaan. Kask on yksi kypärätuotannon alan huippubrändeistä, joten se on siinäkin mielessä sitoutunut säilyttämään kypärissään tiukat laatukriteerit jatkossakin. Brändi lupaakin tarjota parhaiten suojaavat kypärät kaikkein vaativimmille asiakkaille.
Muiden lajien ohella myös pyöräilyn maailma on huomannut Kask-brändin erinomaisuuden. Kask on yhä useamman pyöräilijän valinta kypäräksi, olipa kyseessä sitten rento kaupunki- tai retkiajelu, maantiepyöräily tai vauhdikkaampi maastopyöräily. Kypärä on polkupyörän hankinnan ohella tärkein pyöräilyyn liittyvä varuste, joka suojaa sitä kaikkein kalleinta eli päätä, joten miksi siis tinkiä turvallisuudesta ja tyytyä kompromisseihin? Kask on kaukana kompromisseista – valitessasi sen kypäräksi voit luottaa siihen, että turvallisuutesi pyöräillessä on mitä parhaimmissa ja osaavimmissa käsissä!

Kask kypärien pyhä kolminaisuus – turvallisuus, täydellinen ergonomisuus ja design

Vaikka Kask onkin vielä yrityksenä nuori, kunnianhimoa siltä ei suinkaan puutu. Tuotemerkin kypärien koko tuotanto tapahtuu alusta loppuun Italiassa – niin niiden suunnittelu, kehitys kuin valmistuskin. Tämän lisäksi kypäriltä vaaditaan ergonomista täydellisyyttä, mihin kiinnitetään erityistä huomiota koko kypärän syntykaaren kaikissa vaiheissa. Sen lisäksi, että Kask pyöräilykypärien halutaan olevan äärimmäisen turvallisia, ne suunnitellaan myöskin tuntumaan päässä mahdollisimman mukavilta! Kolmantena, eikä suinkaan vähäisimpänä, vaatimuksena Kask pitää kypäriensä designia, jonka halutaan olevan modernin tyylikäs, jotta pyöräilijän käyttökokemus olisi kaikin puolin onnistunut ja mieluisa. Miten täydellinen paketti - oikeasti!
Monien pyöräilijöiden lailla myös Bikester on vakuuttunut näiden kypärien toimivuudesta pyöräilyssä. Tästä syystä löydät Bikesterin valikoimasta Kask kypärät monessa eri ilmeessä ja käyttötarkoituksessa. Olipa hakusessa sitten maastoajoon suunnitellut Kask mtb-kypärät, rauhalliseen city-chillailuun ja pyörällä tehtäviin työmatkoihin tehdyt Kask kaupunkikypärät tai asfaltilla tapahtuvia pidempiä pyörälenkkejä varten kehitellyt Kask maantiekypärät, oikea osoite näille kaikille on Bikester! Valikoima pursuaa toinen toistaan upeampia kypäriä, joista jokaisessa voit luottaa sekä turvallisuuteen että tyylikkyyteen. Miltäpä kuulostaa seuraavat ilmeet modernille kypärille: auringonkeltaisen ja petroolin liitto, pinkin ja valkoisen yhdessä luoma raikkaus tai oranssin ja oliivin rohkea kumppanuus? Nämä värit ja monet muut upeat yhdistelmät löydät verkkokaupastamme, kuten myös Kask pyöräilylasit, jotka viimeistelevät täydellisen ajokokemuksen.

Turvallisuuden kotiisi toimittava pyöräilytuotteiden verkkokauppa

Bikesterin valikoimista löydät pyöräilymaailman parhaimmat palat ja viimeisimmät tuulahdukset. Sen lisäksi, että Bikesterin verkkokaupassa pääset ostoksille juuri silloin kun itse haluat, meiltä löydät pyöräilyysi erinomaiset välineet, vaatteet ja varusteet helposti ja näppärästi, olipa sinulle mieluisin pyöräilytyyli ja -muoto ihan mikä tahansa. Bikesterilla myös vertailet tuotteita, kuten Kask pyöräilykypäriä, toisiinsa helposti ja tutustut niiden ominaisuuksiin rauhassa kotonasi. Kun se sinulle sopivin kypäräratkaisu tai muu hankinta viimein löytyy, Bikester toimittaa tilauksesi perille vikkelästi – ja aina jopa 30 päivän pituisella avokaupalla. Älä tingi enää turvallisuudesta tippaakaan, vaan hanki tuleville pyörälenkeillesi Kask pyöräilykypärä, joka on kaiken muun hyvän lisäksi erittäin ergonominen!