Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Kuumat kesätarjoukset - jopa -60%1
Naapurimaasta tuttu Husqvarna Biycles on yksi maailman vanhimpia. Samannimisestä pikkukaupungista Ruotsin etelässä yli vuosisata sitten perustettu merkki keskittyy tällä hetkellä vahvasti sähköpyörien valmistamiseen, yhdistäen korkean teknisen laadun pohjoismaiseen pelkistettyyn muotoiluun.

Husqvarna

8 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • harmaa
  • sininen
  • valkoinen
  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Husqvarna Replica 16eDrive E-Balance Bike 16" Kids, valkoinen
Husqvarna Replica 16eDrive E-Balance Bike 16" Kids, valkoinen valkoinen
Husqvarna
Replica 16eDrive E-Balance Bike 16" Kids, valkoinen
969,95 €
ilmainen toimitus
Husqvarna Replica 12eDrive E-Balance Bike 12" Kids, valkoinen
Husqvarna Replica 12eDrive E-Balance Bike 12" Kids, valkoinen valkoinen
Husqvarna
Replica 12eDrive E-Balance Bike 12" Kids, valkoinen
789,95 €
ilmainen toimitus
Husqvarna Hard Cross LE, valkoinen/sininen
Husqvarna Hard Cross LE, valkoinen/sininen valkoinen/sininen
Husqvarna
Hard Cross LE, valkoinen/sininen
5 449,00 €
  • Versiot:
Husqvarna Mountain Cross LE, musta
Husqvarna Mountain Cross LE, musta musta
Husqvarna
Mountain Cross LE, musta
5 199,00 €
  • Versiot:
Husqvarna Mountain Cross LE, sininen/valkoinen
Husqvarna Mountain Cross LE, sininen/valkoinen sininen/valkoinen
Husqvarna
Mountain Cross LE, sininen/valkoinen
5 199,00 €
  • Versiot:
Husqvarna Mountain Cross MC3, harmaa/musta
Husqvarna Mountain Cross MC3, harmaa/musta harmaa/musta
Husqvarna
Mountain Cross MC3, harmaa/musta
6 299,00 €
  • Versiot:
Husqvarna Mountain Cross MC6, harmaa
Husqvarna Mountain Cross MC6, harmaa harmaa
Husqvarna
Mountain Cross MC6, harmaa
8 899,00 €
  • Versiot:
Husqvarna Mountain Cross MC4, valkoinen
Husqvarna Mountain Cross MC4, valkoinen valkoinen
Husqvarna
Mountain Cross MC4, valkoinen
6 799,00 €
  • Versiot:

Husqvarna sähköpyörällä matka taittuu kuin siivillä

Pitkät perinteet omaava Husqvarna tunnetaan monialaisena elektroniikan ja koneiden valmistajana. Vuonna 1689 perustetun yrityksen juuret ovat aseiden valmistuksessa, ja ensimmäiset Husqvarna polkupyörät tulivat markkinoille jo yli 120 vuotta sitten kun niiden valmistus aloitettiin Ruotsissa 1800-luvun lopulla. Samalla tarkkuudella ja perinteitä kunnioittaen tehdään myös Husqvarna sähköpyörät, jotka tarjoavat käyttäjälleen monia mahdollisuuksia liikkumiseen sekä ympäristöystävällisen vaihtoehdon autoilulle. Husqvarna sähköpyörät soveltuvat kaikille, mutta ne ovat erinomaisen hyvä vaihtoehto kun liikkumisella haetaan terveydellisiä vaikutuksia esimerkiksi sairauden toipumisessa. Kaupunkialueella liikkuville Husqvarna polkupyörät ovat ihanteellinen ratkaisu, sillä sekä lyhyet että pidemmät matkat luonnistuvat niiden selässä mukavasti, ja sähkömoottori antaa tarvittaessa lisätehoa matkantekoon. Sähköavusteiset Husqvarna retkipyörät soveltuvat myös erinomaisesti pidemmille pyöräretkille ja matkoille.

Husqvarna sähköpyörät on luotu kestämään ja ne soveltuvat ominaisuuksiensa puolesta sekä kaupunkiajoon että maastoon. Rungon, komponenttien, renkaiden ja moottorin laadukkaat materiaalit muodostavat kokonaisuuden, joka kestää kovemmassakin käytössä. Akun kantama on yhdellä latauksella jopa 150 kilometriä, joten pidemmätkin matkat sujuvat mukavasti kun voit välillä hellittää menoa ja antaa moottorin tehdä tehtävänsä. Esimerkkimalleja brändin valmistamista laadukkaista sähköpyöristä ovat Husqvarna MC, GT ja LC.

Husqvarna sähköpyörällä uutta potkua matkantekoon maastossa ja kaupungissa

Muun muassa polkupyöristään tuttu Husqvarna lupaa ensiluokkaista laatua ja suorituskykyä myös sähköpyörien ja sähkömaastopyörien osalta. 122 vuoden kokemuksella valmistetut Husqvarna polkupyörät valmistetaan laadusta tinkimättä ja perinteitä kunnioittaen. Bikesterin valikoimaan kuuluvat laadukkaat Husqvarna GT- ja LC-mallit. Sähköpyörällä poljet pidemmälle - kirjaimellisesti, sillä Husqvarna sähköpyörien moottorin kantama on jopa 150 kilometriä yhdellä akun latauksella.

Husqvarna LC Light Cross sähköpyörät on suunniteltu ajoon vaihtelevassa maastossa. Tämä Husqvarna sähkömaastopyörä saa nimittäin nousut helpommiksi myös jyrkemmässäkin maastoissa. Pyörän pistoruojatut renkaat pitävät otteensa maastossa kuin maastossa, tuoden turvaa ja tasapinoa ajokokemukseen. Alamäessä säilytät kontrollin Shimanon hydraulisten levyjarrujen ansiosta. Pohjoismaiselle tyylille tyypillinen minimalistinen muotoilu pitää huolen siitä, että tämän malliston sähköretkipyörillä nautit mukavuudesta ja tyylistä satulasta käsin ja sen vierellä. Kevyt alumiinirunko kestää hurjempaakin menoa ja keventää sähköpyörän painoa. 25 kilometrin maksimituntivauhti pitää sinut liikenteessä ja 250 watin Shimano-moottori antaa lisäpotkua paikoissa, jossa omat voimat kaipaavat apua tai haluat vain ottaa rennommin ajamisen suhteen. 504 wattitunnin Litium-Ion akku antaa lisätehoja jopa 130 kilometrin kantamalle yhdellä latauksella. Kaikki Husqvarna LC Light Cross -sähköpyörät ovat unisex-mallia ja soveltuvat muotoilunsa ja tyylikkään luonnollisten värivaihtoehtojen puolesta kaikille käyttäjille sukupuolesta riippumatta. Bikesterin valikoimasta löytyvätkin sopivat sähköpyörät sekä miehille että naisille.

Husqvarna GT Gran Tourer -mallisto avaa mahdollisuudet monipuoliseen pyöräilyyn. Husqvarna GT sähköretkipyörällä työmatkat helpottuvat urbaanissa kaupunkiympäristössä. Monikäyttöisyytensä ansiosta nämä pyörät soveltuvat myös pidemmille matkoille ja retkeilyyn - monta polkupyörää yhdessä paketissa! Malliston sähköretkipyörissä on 250 watin Shimano-moottori, joka antaa tarvittaessa lisätehoa halutessasi keventää polkemista matkallasi, tai kun tarvitset ylimääräistä potkua esimerkiksi ylämäkeä noustessa. 630 wattitunnin Litium-Ion akun ansiosta moottorin kantama on jopa huikeat 150 kilometriä yhdellä latauksella. 27,5” pistosuojatut renkaat ja unisex-muotoilu saavat nämä polkupyörät soveltumaan erinomaisesti kaikille käyttäjille. Laadukkaat Shimano-jarrut ja -vaihteet takaavat tasaisen ja turvallisen ajon metsissä, maanteillä ja kaupungin kaduilla.