Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Hoka One One Clifton 8

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Vallankumoukselliset Hoka One One Clifton 8 -maantiejuoksukengät

Hoka One One on Ranskassa vuonna 2008 päivänvalon nähnyt tuotemerkki, jonka tuotantoon lukeutuvat erinomaisilla teknisillä ominaisuuksilla varustetut juoksukengät ja urheiluvaatteet. Yritys sai alkunsa sen perustajien halusta tehdä osansa juoksukilpailujen huippuaikojen parantamiseksi. Tämä haluttiin toteuttaa nopeuttamalla juoksuosuuksia alamäissä juoksukengillä, jotka voisivat suoriutua tästä haastavasta tehtävästä mallikkaasti. Liikeidean seurauksena syntyi brändin ensimmäinen juoksukengän prototyyppi, jolle tunnusomaista oli erittäin paksu, kupera ja keinumaiseksi muotoiltu ulkopohja. Brändin valmistamat kengät tunnistaa yhä edelleen tästä vallankumouksellisesta muotoilusta, joka on omiaan mahdollistamaan aikaennätysten lyömisen juoksukisoissa.

Salaisuus Hoka One Onen kuperien pohjien taustalla on niiden sisältämä Meta Rocker -teknologia, jonka tehtävänä on aikaansaada minimaalinen kontaktiaika alustaa vasten sekä optimaalinen rullaavuus askellukseen. Pohjien teknologia tarjoaa hyötyä sekä alamäissä, tasaisilla osuuksilla että ylämäissä. Tuotemerkin käsissä syntyvät tällä mullistavalla teknologialla varustettuna sekä maantiejuoksukengät että polkujuoksukengät. Lisäksi brändiltä löytyy omat tuotantolinjansa kävelyyn, vaellukseen ja kuntosalille kehitellyille kengille. Esimerkiksi Hoka One One Clifton 8 on brändin vallankumouksellinen maantiejuoksukenkä, jonka siluetti ja mesh-päällinen on luotu tuomaan jaloille lyömätön käyttömukavuus. Clifton 8 -kengät istuvat jalkaan erinomaisesti ja tuntuvat miellyttäviltä pidemmänkin juoksulenkin ajan.

Hoka One One Clifton 8 – Edeltäjäänsä kevyempi Clifton-perheen edustaja

Brändin pitkään kehitetty ja jo useampia malleja markkinoille toimittanut tuoteperhe Clifton on suunniteltu tarjoamaan pitkäkestoiseen juoksuun täydellinen yhdistelmä keveyttä ja pehmeyttä. Tuoteperheen hiottu lippulaivamallisto on Hoka One One Clifton 8, jota ryydittävät useat loistavat ominaisuudet. Tämä uuden sukupolven Clifton-päivitys on painoltaan edeltäjäänsä, Clifton 7 -mallia, jopa 15 prosenttia kevyempi, ja sen pehmeä iltti sekä hengittävä verkkomateriaali tarjoavat maaliin asti viedyn käyttömukavuuden.

Clifton 8 -maantiejuoksukengistä löytyy monia muitakin erilaisia huippuluokan ominaisuuksia. Näitä ovat esimerkiksi ultrakevyt vaahtomuovinen välipohja, joka lähestulkoon uppoaa jalkapohjaan, sekä kantapään pidennetty, törmäyksiä vaimentava pehmuste. Mallin siluetti on jalan muotoilua myötäilevä ja näin ollen kapeahko. Mallistoon kuuluu kuitenkin myös Clifton 8 Wide -malleja leveämmällä lestillä, minkä ansiosta näistä upeasti maanteillä suoriutuvista taidonnäytteistä pääsee nauttimaan mahdollisimman moni.

Bikester tarjoaa Clifton 8 -maantiejuoksukenkiä mahtavan monipuolisessa valikoimassa – meiltä löydät niin kapeahkolla kuin leveämmällä siluetilla varustetut Cliftonit. Hoka One Onen juoksukengissään käyttämä värimaailma on poikkeuksellisen herkullinen, mikä näkyy välittömästi myös valikoimamme Clifton 8 -malleissa, joista voit valita omaa silmääsi miellyttävimmän. Klikkaa nyt valitsemasi upeat Cliftonit ostoskoriisi ja toimitamme ne sinulle mahdollisimman pian.

Valmistaudu juoksulenkeille Bikesterin avustamana

Hoka One Onen lisäksi löydät meiltä juoksukenkiä myös monelta muulta laadukkaalta ja arvostetulta valmistajalta. Kun olet löytänyt seuraavat luottokengät juoksureiteillesi, päivitä meillä samalla kertaa juoksuvaatteet täysin uuteen uskoon. Tarjoamme valikoimassamme myös juoksureppuja, joihin voit pakata esimerkiksi arvotavarasi juoksulenkkien ajaksi.