Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Viikonlopun pyöräseikkailut
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Hilleberg

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • vihreä
  • punainen

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Hilleberg Helags 2 Tent, punainen
Hilleberg Helags 2 Tent, punainen punainen
Hilleberg
Helags 2 Tent, punainen
1 079,00 €
ilmainen toimitus
Pikatoimitus
Hilleberg Helags 2 Tent, vihreä
Hilleberg Helags 2 Tent, vihreä vihreä
Hilleberg
Helags 2 Tent, vihreä
1 079,00 €
ilmainen toimitus
Pikatoimitus

Hilleberg - telttoja vaativaan makuun!


Vaeltaminen ja retkeily ovat rentouttavia harrastuksia, jotka tarjoavat vastapainoa kaupungin metelille ja usein valitettavan hektiselle työelämälle. Luonnossa liikkuminen vähentää tehokkaasti stressiä ja antaa tilaa omille ajatuksille. Hyvässä teltassa nautit myös virkistävistä yöunista luonnon helmassa. Bikesterista löydät kattavan valikoiman Hillebergin telttoja. Hillebergin eri telttamallien ominaisuuksia ovat muun muassa:

  • keveys
  • helppokäyttöisyys
  • soveltuvuus äärimmäisiin olosuhteisiin
  • mahdollisuus ympärivuotiseen käyttöön
Hilleberg-tuotteet edullisesti netistä

Varmaa laatua 40 vuoden kokemuksella!

Mikäpä olisi mukavampaa, kuin hypätä pyörän selkään ja paeta useammaksi päiväksi nauttimaan luonnon rauhasta? Vaikka mukaan pakkaisi vain aivan välttämättömät tavarat, reput ja satulalaukut täyttyvät kuin vaivihkaa. Säältä suojaava teltta on varmasti useimpien retkeilijöiden listalla ensimmäisenä pakattavana. Ruotsalaisen Hillebergin teltat ovat kevyitä ja helppoja käyttää. Yli 40 vuotta alalla toiminut Hilleberg on yksi kansainvälisesti arvostetuimmista telttojen valmistajista. Löydät Hillebergin teltoista omasi, harrastitpa sitten telttailua yksin tai esimerkiksi koko perheen tai ystäväporukan voimin. Hillebergin teltoista löytyy myös malleja, jotka on suunniteltu äärimmäisiin olosuhteisiin. Niihin luottavat vuorikiipeilijät ja napa-alueille matkaavat retkikunnat. Hilleberg on varteenotettava vaihtoehto, kun vaadit teltalta paljon. Mikäli taas olet etsimässä hieman edullisemman hintaluokan telttaa, valikoimastamme löytyy telttoja myös pienempään budjettiin sopivaan hintaan.

Tervetuloa telttaostoksille Bikesterin verkkokauppaan!

Telttojen lisäksi löydät Bikesterin verkkokaupasta pyörät, pyöränosat ja pyöräilytarvikkeet aina edulliseen hintaan. Asiakaspalvelijamme ovat pyöräilyn asiantuntijoita ja auttavat mielellään juuri sinulle sopivan tuotteen löytämisessä. Bikesterin 30 päivän palautusoikeus koskee kaikkia tuotteita, joten mikäli et syystä tai toisesta ole tyytyväinen ostokseesi, voit palauttaa sen ilman kuluja helposti.