Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Viikonlopun pyöräseikkailut
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Giro Vanquish

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Miehet 2
  • Naiset 2

Värit

  • valkoinen
  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Giro Vanquish MIPS Kypärä, valkoinen
Giro Vanquish MIPS Kypärä, valkoinen valkoinen
Giro
Vanquish MIPS Kypärä, valkoinen
OVH 279,95 € 219,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: S | 51-55cmL | 59-63cm
- 21 %
Giro Vanquish MIPS Kypärä, musta
Giro Vanquish MIPS Kypärä, musta musta
Giro
Vanquish MIPS Kypärä, musta
OVH 279,95 € 234,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: 51-55cm58-63cm
- 16 %

Giro Vanquish täyttää ammattilaispyöräilijänkin vaatimukset

Huippumerkki Girolta on totuttu odottamaan parasta, mitä tulee pyöräily- ja urheiluvarusteisiin, eikä maantiepyöräkypäriin keskittynyt Giro Vanquish -sarja ole mikään poikkeus yrityksen tuotevalikoimassa. Perusteellisen testauksen läpikäyneet kypärät soveltuvat ominaisuuksiltaan niin kilpakäyttöön kuin tosiharrastajillekin. Optimoidut ominaisuudet painon, ilmastoinnin ja aerodynaamisten tekijöiden osalta varmistavat, että tämä kypärä tulee tekemään parhaansa suorituksesi tehostamiseksi. Pyöräilykypärän olennaisin piirre on sen päätä suojaava vaikutus, mikä on tämän kypäräsarjan teknologiassa otettu erinomaisesti huomioon, mutta lisäksi oikeanlainen kypärä voi merkitä tiukoissa kilpailuissa sekuntien voittamista. Tutustu Giro Vanquish -sarjan tuotteisiin ja laita omasi tilaukseen jo heti tänään!
Giro Vanquish MIPS Punainen Kypärä

Turvaa kaatumisten varalta ja tehoa suoritukseen

Kilpailun tuoksinassa tai jyrkissä mutkissa on aina olemassa kaatumisen riski, ja siksi laadukkaaseen pyöräilykypärään panostaminen on paras turvateko itseäsi kohtaan. Giro Vanquish panostaa erilaisiin päätä suojaaviin teknologioihin, mikä tekee kypäristä erityisen huolella suunniteltuja valitettavien, mutta mahdollisten, kaatumisten varalta. Niissä on sisäänrakennettuna MIPS-teknologia, jonka tarkoituksena on vähentää kaatumisen yhteydessä päähän kohdistuvaa kiertoliikettä, joka voi aiheuttaa vammoja. Lisäksi päätä suojaa EPS-iskunsuojaus, jossa kaksi eri tiheyskerrosta suojelee iskuilta erivauhtisissa kaatumisissa.

Giro Vanquish -kypärät on testattu perusteellisesti tuulitunnelissa, jotta niihin on pystytty luomaan aiempaa parempi ilmastointi sekä tehokkaampi aerodynamiikka. Kypärät ovat erittäin kevyitä ja ne on muotoiltu halkomaan tuulta ja vähentämään tuulen vastusta parhaalla mahdollisella tavalla innovatiivisella TransformAir-teknologialla, jotta esimerkiksi kilpailun loppurutistuksessa tuuli siivittää sinut todennäköisemmin voittoon. Muutkin kypärän ominaisuudet, kuten ajolasien kiinnikkeet sekä magneetilla toimiva visiiri, on tehty maksimoimaan käyttömukavuus ja -helppous. Tutustu myös muihin Giron laadukkaisiin kypäriin, valikoimasta löytyy maantiekypärien lisäksi myös maastopyöräkypäriä, kaupunkikypäriä kuin myös BMX- ja DH-kypäriä.

Bikester varustaa maantiepyöräilijän huipputuotteilla

Tutustu kattavaan maantiepyöräilijöille suunnattuun valikoimaamme, josta löydät laadukkaiden pyöräilykypärien lisäksi maantieajohousuja, maantietakkeja ja toki kaikkea muutakin niin maantiepyöräilyyn kuin maastopyöräilyyn tai esimerkiksi retkipyöräilyyn. Valikoimamme kartoittamiseen kannattaa varata hieman aikaa ja tilata kerralla kaikki tarvittavat ostokset, sillä jo 99 eurolla saat ilmaisen kuljetuksen tilauksellesi. Olethan myös huomannut, että tarjoamme 30 päivän avokaupan, jonka aikana sinun on mahdollista paitsi tutustua tilaamiisi tuotteisiin, myös tarvittaessa palauttaa tai vaihtaa tuotteita. Tervetuloa ostoksille!