Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Giro Switchblade

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Miehet 2
  • Naiset 2

Värit

  • harmaa
  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Giro Switchblade MIPS Kypärä, musta
Giro Switchblade MIPS Kypärä, musta musta
Giro
Switchblade MIPS Kypärä, musta
OVH 329,95 € 211,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: S | 51-55cmM | 55-59cmL | 59-63cm
- 35 %
Giro Switchblade MIPS Kypärä, harmaa/musta
Giro Switchblade MIPS Kypärä, harmaa/musta harmaa/musta
Giro
Switchblade MIPS Kypärä, harmaa/musta
OVH 329,95 € 267,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: 51-53cm
- 18 %

Giro Switchblade – kypärä vaativaan alamäkiajoon

Yhdysvalloista pyörämaailman tietoisuuten 1980-luvulla ponnahtanut Giro tunnetaan laadukkaista pyöräilykypäristään. Giro Sport Designin perusti muotoilun maailmaan perehtynyt Jim Gentes, joka halusi vastata suunnitelemillaan kypärillä tuon ajan tarpeisiin, joista olemassa olevat kypärät eivät kyenneet selviytymään. Tavoitteena oli suunnitella ja valmistaa paremman suorituskyvyn tarjoamia kypäriä, jotka tuovat käyttäjilleen parasta mahdollista turvaa. Pyöräilyn maailma on muuttunut radikaalisti viimeisten vuosikymmenten aikana, ja koko tuon ajan Giro on yhä edelleen pystynyt toimittamaan markkinoille kypäriä, jotka on varustettu alan viimeisimmillä innovaatioilla ja ominaisuuksilla.

Giron valmistamat pyöräilykypärät ovat myös pyöräilyn ammattilaisten suosiossa, ja niitä on nähty niin Tour de Francen kuin olympialaisten voittajien käytössä. Tämä jo itsessään kertoo kattavasti Giro-kypärien toimivuudesta haastavissa ja nopeissa olosuhteissa. Giro pyrkii tuotannossaan keskittymään pienenpieniin yksityiskohtiin, jotka se näkee olevan ratkaisevassa asemassa kypärien toimivuuden suhteen. Tämän ansiosta Giron kypärät tunnetaankin erinomaisesti suoriutuvina kypärinä, jotka mahdollistavat omiiin henkilökohtaisiin ennätyksiin pääsemisen.

Giro Switchblade MIPS Kypärä

Giro Switchblade on kypäräjätin viimeisimpiä tulokkaita, joka ylpeilee monipuolisilla, vaativaan käyttöön soveltuvilla ominaisuuksillaan. Switcblade on alamäkiajoon kehitetty, koko kasvoille suojan tarjoava MIPS-kypärä, jolle on myönnetty alan arvostetuimmat sertifikaatit CPSC, EN-1078 ja ASTM-1952-DH. Nämä turvallisuuden varmistavat sertifikaatit pätevät Switchbladeen sekä sellaisenaan että leukasuojan ollessa irrotettuna kypärästä.

Innovatiivinen, turvaa tarjoava Switchblade

Giro Switchblade -kypärä kehystää kasvoja kattavasti, mutta se sisältää myös irrotettavan leukasuojuksen. Kun leukasuoja irrotetaan, poskipehmusteiden takana sijaitsevat sisäänrakennetut ilmanvaihtoaukot auttavat pitämään pään viileänä kovassakin menossa. Leukasuojus on helppo irrottaa kypärästä, sillä se irtoaa suojan alapuolelta löytyviä painikkeita painamalla, minkä jälkeen suojusta nostetaan ylöspäin. Myös leukasuojuksen takaisin kiinnittäminen kypärään käy käden käänteessä. Roc Loc Air DH Fit System -järjestelmä puolestaan varmistaa, ettei kypärä pääse liikahtamaan päässä ottaessaan osumaa esimerkiksi selässä olevaan reppuun.

Switchblade-kypärässä on vallankumouksellinen MIPS-toiminto. MIPS on lyhenne sanoista ”Multi-directional Impact Protection System”, eli kyseessä on vinoja iskuja vastaan paremman suojan tarjoava järjestelmä. Vuosien tutkimustyön tuloksena syntynyt MIPS jäljittelee aivojen luonnollista tapaa suojata itseään ja tämä tapahtuu kypärässä sen ulkokuoren ja sisäpinnan väliin asetetun pienikitkaisen kerroksen avulla. Tämä kerros mahdollistaa kypärän liukumisen suhteessa päähän tilanteissa, joissa kypärään kohdistuu vinoja iskuja. Kun perinteiset pyöräilykypärät testataan pudottamalla kypärä pystysuunnassa tasaiselle alustalle, MIPS-kypärät puolestaan testataan toimimaan päähän kohdistuvissa vinoissa iskuissa. MIPS-ominaisuus on erityisen arvostettu juuri alamäkiajossa, jossa päähän kohdistuvat iskut ovat mahdollisia.

Switchblade on ilmeltään erottuvan aggressiivinen kypärä, joka tarjoaa upeaa katu-uskottavuutta maastoon kuin maastoon. Tämä kypärä päässäsi sekä näytät hyvältä että pidät pääsi asianmukaisesti suojattuna. Tutustu Bikesterin kattavaan kypärätarjontaan ja tilaa meiltä Giro Switchblade, joka on kehitetty selviytymään haastavimmistakin tilanteista ja tarjoamaan suojaa myös vinoilta iskuilta. Giron valmistaman Switchblade-kypärän valitessasi voit luottaa siihen, että kypäräsi täyttää pyöräilyalan ammattilaisten arvostamat sertifikaatit, jotka myönnetään vain kaikkein turvallisimmille kypärille.

Pyörävarusteesi uuteen uskoon päivittävä alan ammattilainen

Bikesterilta löydät näppärästi niin laatubrändi Giron valmistamat pyöräilykypärät kuin muutkin pyörätarvikkeet. Katso samalla visiitillä läpi myös upeassa tarjonnassamme komeilevat Giron pyöräilyvaatteet ja pyöräilykengät tai tilaa saman tien meiltä uusi polkupyörä. Samalla kannattaa luoda silmäys myös tarjoukset-osioomme, josta voit tehdä tarpeellisia löytöjä edulliseen hintaan. Ostaessasi meiltä tuotteita vähintään 99 euron edestä toimitamme ne sinulle maksutta. Vastaanotettuasi tilaamasi tuotteet voit harkita kotisi rauhassa ostostasi jopa kokonaiset 30 päivää. Päivitä pyöräilysi uuteen uskoon laadukkaasti ja anna Bikesterin toimia osaavana apurinasi!