Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Kuumia uutuuksia nyt saatavilla

Giro Montaro

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • valkoinen
  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Giro Montaro MIPS II Kypärä Naiset, musta
Giro Montaro MIPS II Kypärä Naiset, musta musta
Giro
Montaro MIPS II Kypärä Naiset, musta
RRP 189,95 € 159,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: 51-55cm55-59cm
- 16 %
Giro Montaro MIPS II Kypärä, musta
Giro Montaro MIPS II Kypärä, musta musta
Giro
Montaro MIPS II Kypärä, musta
RRP 189,95 € 139,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: 51-55cm55-59cm
- 26 %
Giro Montaro MIPS II Kypärä, valkoinen/musta
Giro Montaro MIPS II Kypärä, valkoinen/musta valkoinen/musta
Giro
Montaro MIPS II Kypärä, valkoinen/musta
RRP 189,95 € alkaen 139,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: 51-55cm55-59cm
- 26 %
Giro Montaro MIPS II Kypärä Naiset, valkoinen
Giro Montaro MIPS II Kypärä Naiset, valkoinen valkoinen
Giro
Montaro MIPS II Kypärä Naiset, valkoinen
RRP 189,95 € 159,95 €
ilmainen toimitus
  • Versiot: 55-59cm
- 16 %

Giro Montaro tarjoaa miellyttävää suojaa maastopyöräilyyn

Panosta turvallisuuteen ja käyttömukavuuteen valitsemalla maastopyöräilykypäräksi huippumerkki Giron Montaro-sarjan kypärä. Giro on vuosien saatossa osoittanut takuuvarmaksi valinnaksi laadukkaasta pyöräilykypärästä haaveilevalle, ja Giro Montaro onkin yksi markkinoiden suosituimpia trail-ajoon sopivia maastopyöräkypäriä. Tämän sarjan kypärä päässäsi voit kohdata vaihtelevan maaston haasteet turvallisesti, nauttia vauhdin hurmasta ja suoriutua teknisistä alamäistä ja nousuista entistä paremmin. Tutustu upeaan värivalikoimaan, valitse sopiva koko monista vaihtoehdoista ja päivitä maastopyöräkypäräsi uuteen jo tänään!

Istuvuutta, hyvää ilmastointia ja toiminnallista teknologiaa

Giro Montaro on erinomainen enduro- ja trail-kypärien malli ja sen monipuolisia ominaisuuksia arvostavat kaikki maastopyöräilijät. Giron muistakin kypäristä tuttu MIPS-teknologia on läsnä tässäkin sarjassa ja suojaa aivoja kaatumistilanteissa niihin kohdistuvalta kiertoliikkeeltä. Kypärä on takaa matala ja sen suojaavan roll cage -rakenteen muotoilu suojelee päätä ja takaa hyvän istuvuuden. Istuvuus on tärkeää myös käyttömukavuudessa, ja tämä kypärä tuntuukin miellyttävältä käyttää pidemmilläkin pyörälenkeillä. Olennaisesti käyttömukavuuteen vaikuttaa myös ilmastointiominaisuudet. Giro Montaro -kypärissä on peräti 16 ilmastointiaukkoja sekä takaa eteen kulkevat ilmakanavat, jotka pitävät pääsi miellyttävän viileänä kuumissa ja hikisissä olosuhteissa. Lisäksi pehmusteet ovat antibakteeriset ja pystyvät imemään itseensä paljon hikeä ja hylkivät epämiellyttäviä hajuja, joten silmiin ja kasvoille valuvat hikipisarat eivät haittaa ajoasi.

Giro Montaro MIPS Kypärä

Giro Montarossa on muiden Giron kypärien tapaan Roc Loc -kiristysmekanismi, jonka avulla kypärän saa istumaan helposti päähän. Lisäksi säädettävä POV-lippa mahdollistaa ajolasien käytön, ja ajolaseille on myös kätevä pidike kypärän takaosassa. Kaikille Go Pro -kameraa tai vastaavaa käyttäville kypärästä löytyy kiinnityspaikka kameralle, tai vaihtoehtoisesti valolle.

Bikester varustaa maastopyöräilijän parhailla tuotteilla

Meiltä löydät paitsi laadukkaat Giron pyöräilykypärät, myös muut Giron kestävät tuotteet pyöräilyyn, kuten vaatteet, kengät ja asusteet. Käytä hyödyksesi 30 päivän avokauppa, jolloin voit tutustua kaikessa rauhassa tilaamiisi tuotteisiin sekä palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarvittaessa. Kun tilaat yli 99 eurolla, tarjoamme maksuttoman toimituksen. Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin tuotteissamme tai tilauksessasi, ole rohkeasti yhteydessä aina ystävällisesti palvelemaan asiakaspalveluumme. Tervetuloa ostoksille Bikesteriin!