Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET
GHOST Lanao - Naistenpyöriä joka käyttöön
Naisia varten kehitetty geometria ja helppo käsiteltävyys asettaa Lanao -sarjan aloittelijamallien parhaimmistoon. Saatavana niin tytöille kuin aikuisille naisille, kaikissa koissa, nämä pyörät ilahduttavat maastopyöräilijät sekä retkipyöräilijät. Sopeutetun rungon pituuden ja naisten satulan ansiosta pyöriä voidaan käyttää ilman rajoituksia ja mukavasti kaikenlaiseen pyöräilyyn. Sähköpyörän ystäville, moottoriavusteisesta liikkumistavasta tulee totta kolmella erityisesti kehitellyllä hybridimallilla.

Ghost Lanao

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Miehet 3
  • Naiset 3

Värit

  • beige
  • vihreä
  • sininen
  • turkoosi

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Ghost Lanao Pro 27.5 AL, beige/sininen
Ghost Lanao Pro 27.5 AL, beige/sininen beige/sininen
Ghost
Lanao Pro 27.5 AL, beige/sininen
OVH 1 049,00 € 669,00 €
  • Versiot: XS | 36cm (27.5")M | 44cm (27.5")
- 36 %
Ghost Lanao Universal 27.5 AL, turkoosi
Ghost Lanao Universal 27.5 AL, turkoosi turkoosi
Ghost
Lanao Universal 27.5 AL, turkoosi
OVH 819,95 € 619,00 €
  • Versiot: M | 44cm (27.5")
- 24 %
Ghost Lanao EQ 27.5 AL, vihreä/sininen
Ghost Lanao EQ 27.5 AL, vihreä/sininen vihreä/sininen
Ghost
Lanao EQ 27.5 AL, vihreä/sininen
OVH 819,95 € 529,00 €
  • Versiot: M | 44cm (27.5")
- 35 %

Suurenmoiset, naisille suunnitellut Ghost Lanao -pyörät

Ghost on pyörämerkki, jonka juuret juontavat vuoden 1993 Saksaan, tarkemmin ottaen Waldsasseniin. Ghostin pyörätarjonta on laaja, ja valikoimasta löytyy omansa niin ammatikseen polkeville kuin jokaiselle sunnuntaikruiserillekin – ja tietysti kaikkea siltä väliltä. Ghost valmistaa tinkimättömällä ammattitaidollaan laadukkaasti niin retki-, maantie-, maasto- kuin sähköpyörätkin, jotta jokaisella laatupyöriä arvostavalla olisi, mistä valita. Yrityksen päämääränä on tuottaa markkinoille pyöriä, jotka on tehty kestämään ja toimimaan sekä selviytymään kovistakin haasteista. Tämä varmistetaan jatkuvalla testauksella ja laaduntarkkailulla.

Ghost ottaa tuotannossaan huomioon pyöräilijöiden moninaiset tarpeet, tarjoten mallistoja täyttämään pyöräilyn erilaiset vaatimukset. Esimerkiksi Ghost Lanao on naisten pyörämallisto, johon kuuluvien pyörien muotoilu on tehty nimenomaan naisille sopivaksi. Ghost Lanao -pyörän valitessaan naispuolinen pyöräilijä voi siis olla varma siitä, että alle sujahtava pyörä on itsensä naisten testaama, ja sopii siten ihanteellisesti omaankin käyttöön.

Naisten geometriaa ja ajotyylejä kunnioittavat laatupyörät

Naisille suunnatut Ghost Lanao -pyörät suunnitellaan Ghostin pyöräeksperttien toimesta siten, että niiden muotoilussa painotetaan eritoten pyörän helppoon käsiteltävyyteen. Tämä onkin tärkeä seikka, sillä aina ei ole itsestään selvää, että pyörä olisi kehitetty olemaan helposti ohjattavissa myös naisten käsissä. Erityinen geometria pyörässä on räätälöity sopimaan juuri naisten kehon rakenteisiin ja ajotyyleihin. Naisten satula ja sopeutettu rungon pituus kruunaavat kokonaisuuden tehden ajonautinnosta ylitsepääsemättömän mukavan.

Ghost Lanao -maastopyörä selviytyy maastossa tiukemmistakin kurveista ja sitkeimmistä juurakoista. Siitä huolimatta, että Ghostin valmistamien maastopyörien mallit on kehitelty vastaamaan naisten tarpeita, niiden maastossa toimivuudesta ei ole suinkaan tingitty. Entäpä ilme sitten! Vaikka muotoilu ottaakin huomioon naisten käyttöön sopivuuden, näiden pyörien ilme ei ole liian naisellinen, vaan niissä on onnistuttu säilyttämään upean sporttinen virtaviivaisuus! Väreillä saa kuitenkin halutessaan leikitellä valiten omaan käyttöön jonkin upeista väriyhdistelmistä. Vaihtoehtoisesti voi luottaa varmaan mustaan pyörämalliin, jonka kylkeen on painettu pyörän merkki tehostevärillä, kuten vaikkapa sähäkän sinisellä. Tutustu Bikesterilla tällä hetkellä saatavilla oleviin naisten Ghost Lanao -pyörämalleihin, tilaa niiden joukosta omasi ja ihastu ikihyviksi!

Ripeästi palveleva pyöräkauppa

Bikesterilta löydät kaikki tarvittavat tarvikkeet polkupyörään – ja tietysti itse pyörät! Tarjoamme yli 99 € tilauksiin maksuttoman toimituksen. Ja jos et ole jostakin syystä tyytyväinen, voit palauttaa ostoksesi 30 päivän sisällä. Tilaa heti, ja saat tuotteesi nopeasti!