Pyöräkauppa netissä
Syksyllä pyörän selkään | Tutustu ja tilaa uusi fillari suoraan kotiovellesi

Ghost Kato

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • harmaa
  • oranssi
  • punainen
  • petrooli

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Ghost Kato Essential 29", oranssi/punainen
Ghost Kato Essential 29", oranssi/punainen oranssi/punainen
Ghost
Kato Essential 29", oranssi/punainen
549,00 €
  • Versiot: XL | 52cm (29")
Ghost Kato Essential 29", petrooli/harmaa
Ghost Kato Essential 29", petrooli/harmaa petrooli/harmaa
Ghost
Kato Essential 29", petrooli/harmaa
539,95 €
  • Versiot: S | 40cm (29")

Ghost Kato – taattua laatua maastopyörässä

Ghost on tuotemerkki, joka sai alkunsa vuonna 1993, kun pyöräilyyn totaalisesti hurahtanut kaverivaljakko Uwe Kalliwoda ja Klaus Möhwald perustivat sen Saksan Waldsassenissa. Brändi tunnetaan korkealaatuisista polkupyöristään, jotka sopivat niin ammatikseen polkeville kuin huvikseen kurvaavillekin pyöräilyn faneille. Yrityksen laaja tuotanto kattaa muun muassa maastopyörät, maantiepyörät, sähköpyörät sekä lasten ja nuorten pyörät.

Ghost tunnetaan muutamien maailman menestyksekkäimpien MTB-tiimien ja -pyöräilijöiden sponsorina. Jatkuvasti kasvavalla ja suosiotaan lisäävällä yrityksellä on jo yhtiötoimintaa Saksan lisäksi myös Alankomaissa, Espanjassa, Koreassa, Etelä-Kiinassa ja Taiwanissa, mutta yhä edelleen se valmistaa jopa 70 % pyöristään kotikaupungissaan Saksan Waldsassenissa. Tulevaisuudessa Ghost pyrkii kasvattamaan kotimaassaan valmistamisen lukemaa entisestään. Tätä periaatetta noudattaen yritys voi myös paremmin tarkkailla pyöriensä laatua sekä taata niille lyömätön kestävyys ja toimivuus jatkossakin.

Ghost Kato -maastopyörät monilla eri ominaisuuksilla

Ghost Kato 1 on maastopyörä, joka soveltuu päivittäiseen ajoon niin city-fillarointiin kuin metsäpoluillekin. Tästä mallista löytyy omansa niin vauhtia rakastaville lapsille kuin aikuisillekin. Ghost Kato 2 on saman sarjan seuraava mallisarja, jonka alta löytyy lukuisia täysjousitettuja MTB-variaatioita koko perheen tarpeisiin. Kato-sarjan Ghost Kato 3 on monipuoliseen käyttöön – niin asfaltille kuin juurakkoiseen metsäänkin - soveltuva maastopyörä, jonka lyhyt takahaarukka tekee pyörästä erityisen ketterän. Etujousitettujen Ghost Kato 4 -maastopyörien ryhmä puolestaan tarjoaa niin pienempirenkaisia malleja maastopyöräilyä jo harrastaneille kuin aloittelijoillekin suunniteltuja malleja.
Tutustu kunkin Ghost Kato -sarjan moniin upeisiin ja uljaisiin pyöriin Bikesterilla, nappaa niiden joukosta omasi ja pian nautit jo varmoista kilometreistä näillä luottovalmistajan vauhtihirmuilla!

Pyöräkonkari, jonka tarjontaan ja toimitusehtoihin voi luottaa

Meiltä pääset helposti ja kätevästi valitsemaan parhaimmat tarvikkeet pyöräilyyn. Bikester pitää huolen siitä, että pyöräilijän parhaimmat varusteet odottavat vain muutaman klikkauksen päässä sinusta, ja meiltä löydät kaikki hankinnat yhdellä kertaa! Bikester myös tarjoaa tuotteilleen 30 päivän pituisen avokaupan ja maksuttoman palautuksen. Yksityiskohtaiset tekniset tiedot ja tuotekuvaukset sekä selkeät tuotekuvat auttavat ostopäätöksessä. Löydä siis itsesi ehdottoman pyöräkonkarin sivustolta ja hanki näppärästi vaikkapa laadukas Ghost Kato -pyörä. Ja sitten – ei kun rullaamaan!