Pyöräkauppa netissä
Pysy liikkeessä talvikaudella! | Tsekkaa uutuudet!Harjoitusvastukset tehokkaaseen sisäharjoitteluun

Edelrid

9 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • punainen
  • valkoinen
  • musta
  • hopea

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Edelrid Kiro ST PZ Retkikeitin
Edelrid Kiro ST PZ Retkikeitin
Edelrid
Kiro ST PZ Retkikeitin
44,95 € 42,95 €
Edelrid Kiro TI retkikeitin
Edelrid Kiro TI retkikeitin
Edelrid
Kiro TI retkikeitin
49,95 € 46,95 €
Edelrid Hexon Multifuel retkikeitin
Edelrid Hexon Multifuel retkikeitin
Edelrid
Hexon Multifuel retkikeitin
159,95 €
ilmainen toimitus
Edelrid Kiro ST retkikeitin
Edelrid Kiro ST retkikeitin
Edelrid
Kiro ST retkikeitin
39,95 € 36,95 €
Edelrid Devil II retkikeitin
Edelrid Devil II retkikeitin
Edelrid
Devil II retkikeitin
34,95 € 30,95 €
- 11 %
Edelrid Dragon II retkikeitin
Edelrid Dragon II retkikeitin
Edelrid
Dragon II retkikeitin
44,95 € 40,95 €
Edelrid Polttoainepullo 400ml
Edelrid Polttoainepullo 400ml
Edelrid
Polttoainepullo 400ml
11,95 €
Edelrid First Aid Kit, punainen/valkoinen
Edelrid First Aid Kit, punainen/valkoinen punainen/valkoinen
Edelrid
First Aid Kit, punainen/valkoinen
24,95 € 20,95 €
- 16 %
Edelrid Polttoainepullo 750ml
Edelrid Polttoainepullo 750ml
Edelrid
Polttoainepullo 750ml
13,95 €

Pitkän historian omaava retkeilyn laatunimi - Edelrid

Bikesterin Saksalainen Edelrid on brändi, joka tunnetaan tänään otsalamppujen ja retkeilyvälineiden valmistajana. Edelrid on yritys, jolla on jo takanaan kunnioitettavan pitkä matka – yrityksen perustivat Julius Edelmann ja Carl Ridder nimittäin jo vuonna 1863, joten sen valmistamista tuotteista on saatu nauttia jo yli 150 vuoden ajan. Yrityksen nimi tuli sen molempien perustajien sukunimien muodostamasta yhdistelmästä. Perustajista Edelmann oli myyntimies, joka harrasti vuorikiipeilyä. Ridder puolestaan oli teknikko, joka oli erikoistunut punoskoneisiin. Koska vuorikiipeilyyn tarvittiin entistä kestävämpiä köysi- ja punosratkaisuja ja Ridderillä oli tuntemusta koneista, joilla näitä olisi mahdollista valmistaa, idea oli syntynyt ja toteutuskin oli helppoa. Alun alkaen brändi valmisti köysiä ja punoksia, jotka olivat tuona aikana hyvin haluttuja moniin eri käyttötarkoituksiin, kodin tarpeista lähtien aina eri ammattien asettamiin haasteisiin. Ja koska tuotteiden tuli vastata myös vuorikiipeilyn asettamiin haasteisiin, alusta asti oli sanomattakin selvää, että näistä tuotteista lähdettiin rakentamaan kestäviä ja laadukkaita.
Edelrid kehitti vuosien saatossa toinen toistaan paremmin palvelevia kiipeilyköysiä, joista tuli suosittuja ympäri maailman. Yhä tänä päivänä Edelrid valmistaa vuosittain miljoonia metrejä kiipeilyköyttä, joista jokainen köysimetri on takuulla bluesign®-sertifioitu. Tämä sertifikaatti takaa kestävyyden kuluttajalle. Edelrid valmistaa tänään köysien lisäksi kiipeilyvaljaita, kiipeilykypäriä sekä muita kiipeilyyn suunniteltuja varusteita. Brändin tarjonnasta löytyy myös otsalamppuja, retkikeittimiä, vaatteita sekä paljon muuta. Laadukkaat Edelrid-tuotteet valmistetaan Saksassa, missä ne myös suunnitellaan.

Edelrid valmistaa lompakkoystävälliset retkeilytarvikkeet laadusta tinkimättä

Edelrid retkitarvikkeet ovat paitsi teknisesti korkealaatuisia, myöskin lompakolle ystävällisiä ratkaisuja. Edelrid otsalamppu on järkiratkaisu, joka valaisee haastavatkin polut ja metsät tehokkaalla valollaan. Tämä fiksusti suunniteltu otsalamppu palvelee jokaista retkeilijää ja ulkoilijaa luonnon vaihtelevissa olosuhteissa, minkä lisäksi se on takuulla toimiva apu myöskin arjen kaikissa puuhissa. Edelrid retkikeitin on sekin hankinta, joka todella kannattaa. Mikäli liikut luonnon helmassa paljon ja haluat nauttia metsän helmassa tuoreet kahvit tai lämpimän ruoan, retkikeitin on suorastaan ehdoton väline. Edelrid keitin on kaiken lisäksi kaasukeitin, joka pienellä koollaan ja alhaisella painollaan vie vain vähän tilaa, eikä tuo liikaa painoa retkireppuusi. Nämä fiksut Edelridin valmistamat retkiratkaisut löydät kaikkein näppärimmin Bikesterin palvelevan verkkokaupan sivuilta!

Järkiratkaisut pyöräilyyn ja muuhun ulkoiluun pyöräalan taiturilta

Bikesterin verkkokauppa tuo upean valikoiman pyöräilytuotteita vaikkapa suoraan omalle kotisohvallesi. Tutustu kaikessa rauhassa ja kodin mukavassa lämmössä Bikesterin sivuilta löytyviin monipuolisiin varusteisiin. Bikesterilta saat pyöräilyäsi täydentämään myös upeat retkituotteet, joiden ansiosta jokainen metsään kohdistuva pyöräily, vaellus tai niiden yhdistelmä kohoaa korkeuksiin. Löydät sivuiltamme muun muassa laadukkaat Edelrid otsalamput ja retkikeittimet. Kaiken muun hyvän lisäksi Bikester tarjoaa tuotteilleen jopa 30 päivän avokaupan ja maksuttoman palautuksen, joten ei muuta kuin hankkimaan seuraavat pyöräilyn ja luonnossa liikkumisen järkiratkaisut reiluin ehdoin luotettavalta alan asiantuntijalta!