Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Edelrid

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • vihreä
  • valkoinen

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Edelrid Bodhi Lamppu, valkoinen/vihreä
Edelrid Bodhi Lamppu, valkoinen/vihreä valkoinen/vihreä
Edelrid
Bodhi Lamppu, valkoinen/vihreä
49,95 €
Pikatoimitus

Pitkän historian omaava retkeilyn laatunimi - Edelrid

Bikesterin Saksalainen Edelrid on brändi, joka tunnetaan tänään otsalamppujen ja retkeilyvälineiden valmistajana. Edelrid on yritys, jolla on jo takanaan kunnioitettavan pitkä matka – yrityksen perustivat Julius Edelmann ja Carl Ridder nimittäin jo vuonna 1863, joten sen valmistamista tuotteista on saatu nauttia jo yli 150 vuoden ajan. Yrityksen nimi tuli sen molempien perustajien sukunimien muodostamasta yhdistelmästä. Perustajista Edelmann oli myyntimies, joka harrasti vuorikiipeilyä. Ridder puolestaan oli teknikko, joka oli erikoistunut punoskoneisiin. Koska vuorikiipeilyyn tarvittiin entistä kestävämpiä köysi- ja punosratkaisuja ja Ridderillä oli tuntemusta koneista, joilla näitä olisi mahdollista valmistaa, idea oli syntynyt ja toteutuskin oli helppoa. Alun alkaen brändi valmisti köysiä ja punoksia, jotka olivat tuona aikana hyvin haluttuja moniin eri käyttötarkoituksiin, kodin tarpeista lähtien aina eri ammattien asettamiin haasteisiin. Ja koska tuotteiden tuli vastata myös vuorikiipeilyn asettamiin haasteisiin, alusta asti oli sanomattakin selvää, että näistä tuotteista lähdettiin rakentamaan kestäviä ja laadukkaita.
Edelrid kehitti vuosien saatossa toinen toistaan paremmin palvelevia kiipeilyköysiä, joista tuli suosittuja ympäri maailman. Yhä tänä päivänä Edelrid valmistaa vuosittain miljoonia metrejä kiipeilyköyttä, joista jokainen köysimetri on takuulla bluesign®-sertifioitu. Tämä sertifikaatti takaa kestävyyden kuluttajalle. Edelrid valmistaa tänään köysien lisäksi kiipeilyvaljaita, kiipeilykypäriä sekä muita kiipeilyyn suunniteltuja varusteita. Brändin tarjonnasta löytyy myös otsalamppuja, retkikeittimiä, vaatteita sekä paljon muuta. Laadukkaat Edelrid-tuotteet valmistetaan Saksassa, missä ne myös suunnitellaan.

Edelrid valmistaa lompakkoystävälliset retkeilytarvikkeet laadusta tinkimättä

Edelrid retkitarvikkeet ovat paitsi teknisesti korkealaatuisia, myöskin lompakolle ystävällisiä ratkaisuja. Edelrid otsalamppu on järkiratkaisu, joka valaisee haastavatkin polut ja metsät tehokkaalla valollaan. Tämä fiksusti suunniteltu otsalamppu palvelee jokaista retkeilijää ja ulkoilijaa luonnon vaihtelevissa olosuhteissa, minkä lisäksi se on takuulla toimiva apu myöskin arjen kaikissa puuhissa. Edelrid retkikeitin on sekin hankinta, joka todella kannattaa. Mikäli liikut luonnon helmassa paljon ja haluat nauttia metsän helmassa tuoreet kahvit tai lämpimän ruoan, retkikeitin on suorastaan ehdoton väline. Edelrid keitin on kaiken lisäksi kaasukeitin, joka pienellä koollaan ja alhaisella painollaan vie vain vähän tilaa, eikä tuo liikaa painoa retkireppuusi. Nämä fiksut Edelridin valmistamat retkiratkaisut löydät kaikkein näppärimmin Bikesterin palvelevan verkkokaupan sivuilta!

Järkiratkaisut pyöräilyyn ja muuhun ulkoiluun pyöräalan taiturilta

Bikesterin verkkokauppa tuo upean valikoiman pyöräilytuotteita vaikkapa suoraan omalle kotisohvallesi. Tutustu kaikessa rauhassa ja kodin mukavassa lämmössä Bikesterin sivuilta löytyviin monipuolisiin varusteisiin. Bikesterilta saat pyöräilyäsi täydentämään myös upeat retkituotteet, joiden ansiosta jokainen metsään kohdistuva pyöräily, vaellus tai niiden yhdistelmä kohoaa korkeuksiin. Löydät sivuiltamme muun muassa laadukkaat Edelrid otsalamput ja retkikeittimet. Kaiken muun hyvän lisäksi Bikester tarjoaa tuotteilleen jopa 30 päivän avokaupan ja maksuttoman palautuksen, joten ei muuta kuin hankkimaan seuraavat pyöräilyn ja luonnossa liikkumisen järkiratkaisut reiluin ehdoin luotettavalta alan asiantuntijalta!