Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

DAINESE

15 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

 • harmaa
 • vihreä
 • punainen
 • valkoinen
 • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
DAINESE Linea 03 Kypärä, musta/valkoinen
DAINESE Linea 03 Kypärä, musta/valkoinen musta/valkoinen
DAINESE
Linea 03 Kypärä, musta/valkoinen
OVH 159,95 € 71,95 €
 • Versiot: S/M | 54-57cm
- 55 %
DAINESE Linea 03 Kypärä, musta
DAINESE Linea 03 Kypärä, musta musta
DAINESE
Linea 03 Kypärä, musta
OVH 159,95 € 71,95 €
 • Versiot: S/M | 54-57cmM/L | 57-59cm
- 55 %
DAINESE Linea 03 Kypärä, harmaa
DAINESE Linea 03 Kypärä, harmaa harmaa
DAINESE
Linea 03 Kypärä, harmaa
OVH 179,95 € 85,95 €
 • Versiot: S/M | 54-57cm
- 52 %
DAINESE Linea 03 MIPS+ Kypärä, valkoinen
DAINESE Linea 03 MIPS+ Kypärä, valkoinen valkoinen
DAINESE
Linea 03 MIPS+ Kypärä, valkoinen
OVH 179,95 € 94,95 €
 • Versiot: M/L | 57-59cm
- 47 %
DAINESE HGL Moss Pitkähihainen Jersey Paita Miehet, punainen
DAINESE HGL Moss Pitkähihainen Jersey Paita Miehet, punainen punainen
DAINESE
HGL Moss Pitkähihainen Jersey Paita Miehet, punainen
OVH 64,95 € 25,95 €
 • Versiot: XS/S
- 60 %
DAINESE HGR Pitkähihainen Jersey Paita Miehet, vihreä
DAINESE HGR Pitkähihainen Jersey Paita Miehet, vihreä vihreä
DAINESE
HGR Pitkähihainen Jersey Paita Miehet, vihreä
OVH 89,95 € 37,95 €
 • Versiot: S
- 57 %
DAINESE HGC Loft Vedenpitävä Takki Miehet, musta
DAINESE HGC Loft Vedenpitävä Takki Miehet, musta musta
DAINESE
HGC Loft Vedenpitävä Takki Miehet, musta
OVH 229,95 € 97,95 €
 • Versiot: XL
- 57 %
DAINESE HGL Baciu Lyhythihainen Jersey Paita Miehet, harmaa
DAINESE HGL Baciu Lyhythihainen Jersey Paita Miehet, harmaa harmaa
DAINESE
HGL Baciu Lyhythihainen Jersey Paita Miehet, harmaa
OVH 54,95 € 23,95 €
 • Versiot: XS/S
- 56 %
DAINESE Trail Skins Lite Polvisuojat, musta
DAINESE Trail Skins Lite Polvisuojat, musta musta
DAINESE
Trail Skins Lite Polvisuojat, musta
OVH 59,95 € 31,95 €
 • Versiot: XSSMXL
- 46 %
DAINESE Trail Skin Pro Polvisuojat, musta
DAINESE Trail Skin Pro Polvisuojat, musta musta
DAINESE
Trail Skin Pro Polvisuojat, musta
OVH 84,95 € 38,95 €
 • Versiot: MLXL
- 54 %
DAINESE Scarabeo Suojahousut Miehet, musta
DAINESE Scarabeo Suojahousut Miehet, musta musta
DAINESE
Scarabeo Suojahousut Miehet, musta
OVH 89,95 € 28,95 €
 • Versiot: M
- 67 %
DAINESE Trail Skins Suojahousut Miehet, musta
DAINESE Trail Skins Suojahousut Miehet, musta musta
DAINESE
Trail Skins Suojahousut Miehet, musta
OVH 109,95 € 44,95 €
 • Versiot: XS/SM
- 59 %
DAINESE Rival Guard R Polvisuojat, musta
DAINESE Rival Guard R Polvisuojat, musta musta
DAINESE
Rival Guard R Polvisuojat, musta
OVH 89,95 € 47,95 €
 • Versiot: L
- 46 %
DAINESE Rival Pro Polvisuojat, musta
DAINESE Rival Pro Polvisuojat, musta musta
DAINESE
Rival Pro Polvisuojat, musta
OVH 119,95 € 51,95 €
 • Versiot: L
- 56 %
DAINESE Rival Pro Suojapaita Miehet, musta
DAINESE Rival Pro Suojapaita Miehet, musta musta
DAINESE
Rival Pro Suojapaita Miehet, musta
OVH 179,95 € 85,95 €
 • Versiot: S
- 52 %

Osta Dainese -pyöräilyvaatteet ja -suojat edullisesti netistä Bikester.fi

Dainese Italiassa vuonna 1971 Lino Dainese luonnosteli ensimmäiset logot ja tavaramerkit yhtiölle, joka ei vielä ollut syntynyt. Vuonna 1972 yritys perustettiin Molvenaan, Vincenzaan. Tuotemerkin ensimmäiset luomukset olivat kahdet motocrossiin tarkoitetut nahkahousut. Sponsoroinnin aikakausi alkaa German Dieter Braunin kanssa, joka oli ensimmäinen kilpailija, jota Dainese virallisesti sponsoroi Moto GP:ssä. Vuonna 1976 15 maailmanmestaruutta voittanut Giacomo Agostini kilpaili ensimmäisen kerran Dainesen puvussa. Pukujen ergonomiaa aletaan tutkia ajoasennossa pyörän päällä "Agon" kanssa. Sitten 70-luvun on Dainese edennyt tuotemerkkinä suurin harppauksin. Tänään Dainese on yksi maailman johtavista suojavarusteiden valmistajista, jonka tavoitteena on suojata ajajaa päästä varpaisiin. Dainese on myös vuosia tehnyt yhteystyötä moottoripyöräonnettomuuksissa loukkaantuneiden ajajien kanssa. Yhteistyö on auttanut Dainesea kehittämään entistä suojaavampia ja turvallisempia ratkaisuja välttämään kohtalokkaita vammoja. Vaikka tuotemerkki keskittyi aluksi ainoastaan moottoripyörävarusteisiin, on valikoima laajentunut huomattavasti alkuajoista, ja käsittää tänään myös pyöräilyyn liittyvien varusteiden suunnittelun ja valmistuksen, joista voidaan mainita tuotemerkin vallankumouksellinen selkäsuoja. Muita Dainesen valikoiman helmiä ovat muun muassa:

 • pyöräilytakit
 • pyöräilypaidat
 • pyöräilyhousut
 • suojat
 • asusteet

Dainesen laaja-alainen tuotevalikoima

Dainese on moottoripyörä varusteista laajentanut toimintaansa myös pyöräilyyn ja talviurheilulajeihin. Tuotemerkin pyöräilyvaatteet ovat mitä laadukkaimpia luomuksia, joiden toiminnallisuuteen voi luottaa. Dainesen tuulitakit ovat aivan omaa luokkaansa, kuten Wind-Fight-tuulitakki, joka on valmistettu läpinäkyvästä, vettähylkivästä kankaasta. Takissa on vedenpitäviä osia ja verkkokangasta kainaloissa, mikä varmistaa takin hengittävyyden. Ergonomiset hihat ja kaksiosainen vetoketju, sekä näkyvyyttä lisäävät heijastimet kruunaavat takin. Wind-Power-tuulitakki on kevään ja kesän ajoihin sopiva pyöräilytakki, jossa takaosa on etuosaa hieman pidempi ja näin suojaa erinomaisesti selkää pyöräiltäessä. Pyöräilyssä ovat kaikki ajovaatteet tärkeitä, sillä kaikki yllä olevat pyöräilyvaatteet tekevät asukokonaisuuden ja näin täydentävät toisiaan. Dainesella on Evo-pyöräilypaidat, jotka seuraavat kehon liikkeitä tarkasti ja siirtävät kosteutta tehokkaasti. Malli on lyhyt, mutta takaosa on jätetty pidemmäksi selkää suojamaan. Dainese Claystone on täydellinen T-paita alamäkiajoon, joka tarjoaa joustavuutta ja mukavuutta liikkeen aikana. Paita on myös väljä ja ergonomisesti leikattu.

Dainese Suojat

Pyöräilyhousut ovat eräs tärkeä osa asukokonaisuutta. Pyöräilyhousujen rakenne muodostuu useista paneeleista, jolloin housuista voidaan tehdä mahdollisimman istuvat. Monimutkainen rakenne on yleistä pyöräilyhousuissa, mutta se lisää mukavuutta ja housujen pehmuste eli säämiskä oli aikoinaan pehmeää nahkaa, mutta tänään ne valmistetaan antibakteerisista keinomateriaaleista. Pyöräilyhousujen lahkeiden suussa on yleensä elastiset silikoninauhat, jotka pitävät lahkeet kurissa. Dainesen valikoimassa on olkaimella olevia pyöräilyhousuja, kuten Fast Gait Evo-housut, jotka ovat omiaan kovassa maantiepyöräilyssä ja freeride-housut sopivat jo nimensä mukaan freeride-pyöräilyyn. Housut ovat shortsi-malliset ja erittäin mukavat ja joustavat pitää yllä.

Dainese-suojat


Suojat ovat Dainesen bravuuri, sillä tuotemerkki on kehittänyt vuosia erilaisia suojia extreme-urheilulajeihin. Pyöräillessä hieman vauhdikkaammin, kuten esimerkiksi alamäkiajoa ja dirt-pyöräilyä, ovat hyvät suojat erittäin tarpeelliset. Dainesen säärisuojat, polvisuojat, selkäsuojat ja kyynärsuojat ovat korkealaatuisia ja erittäin sopivia kovaan pyöräilyyn. Muotoillut polvisuojat tarjoavat täydellisen toiminnallisuuden polvelle samalla suojaten niveltä kolhuilta. Selkäsuojia on useita erilaisia, joista voi valita itselleen sopivan. Dainese selkäsuoja tarjoaa tehokkaan suojan pyöräillessä ja useissa malleissa on käytetty Crash absorb® iskunvaimentavaa materiaalia. Selkäsuojat suojaavat usein myös munuaisia, ja ne ovat säädettäviä vyötäröltä. Suojashortsit ovat paikallaan kovassa pyöräilyssä, jossa kura lentää ja kaatumiset ja törmäilyt ovat vakiotavaraa. Dainese Hard-Short suojashortsit ovat erittäin hyvin istuvat ja hengittävät, jotka puetaan alusasun päälle. Kovat lonkkasuojat ja häntäluunsuojat pitävät huolen riittävästä suojauksesta ja kätevät silikoninauhat pitävät lahkeet paikoillaan. Suojahanskat ovat käytännölliset ja erittäin tarpeelliset, sillä kädet saattavat hiertyä, saada kolhuja ja palella. Vauhdikkaassa pyöräilyssä hanskoissa on reilut suojaukset, jotta kädet pysyvät ehjinä kaatumistilanteessa. Hyvä esimerkki kunnollisista ajohanskoista on Dainese Atrax ajohanskat , jotka sopivat erinomaisesti esimerkiksi alamäkiajoon. Kämmenen rystypuoli on nylonia ja Spandex®-materiaalia parempaan ilmanvaihtoon. Vahvikkeet Clarino® -paneelit ja Airprene tarranauhalla säädettävät hihansuut. Dart Lady-naisten pyöräilyhanskat ovat materiaaliltaan lehmänvuota-nahkaa, Clarino, Spandura. Kämmenosa on vahvistettu vuohennahalla ja Clarino-paneelilla. Ranteissa on hyvät säädöt, sekä kiristys, ja sormet on muotoiltu. Rystysiin ja hanskan selkäosaan on lisätty pehmusteet.