Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Viikonlopun pyöräseikkailut
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET
CUBE HYDE - Jokapäivän tyylikäs kaupunkipeli
Nopea vilkaisu riittää näkemään, ettei CUBE HYDE -sarjalla ole mitään peiteltävää. HYDE -sarja yhdistää tyylikkään, puristisen designin jäykkään, superkevyeen alumiinirunkoon ja korkealaatuisiin komponentteihin, jotka ovat suunniteltu puhtaaseen vauhtiin. CUBE HYDE:eille on ominaista nopeat renkaat ja helposti hallittavat hydrauliset levyjarrut, jotta voit pyyhkäistä kaupungin läpi nopeasti ja turvallisesti. Sinulle, joka pidät hiljaisemmasta ja vähemmän huoltoa kaipaavasta pyörästä, valitse hiilikuituhihnavetoinen ja napavaihteiden kanssa tuleva versio. Jos puolestaan kaipaat laajempaa vaihdevalikoimaa, valitse toimivaksi todettu vaihtaja. Pyöräilystä urbaanissa miljöössä tulee todellinen nautinto, jota haluat kokea päivä toisen jälkeen.

Cube Hyde

1 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

  • Miehet 1
  • Naiset 1

Värit

  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Cube Hyde, musta
Cube Hyde, musta musta
Cube
Hyde, musta
OVH 839,95 € 749,00 €
  • Versiot: 46cm | XS (29")50cm | S (29")
- 10 %

Cube Hyde -kaupunkipyörät takuuvarmalta valmistajalta

Saksa tunnetaan maana teknisestä osaamisestaan ja innovoinnistaan. Saksasta tuleekin monta kovaa pyöräilyalan luottomerkkiä, joiden laatu tunnistetaan ympäri maailman. Näiden joukossa on myös Cube, joka tunnetaan menestyksekkäänä pyörävalmistajana, joka ei nuku koskaan, mitä tulee pyörien innovointiin ja tuotekehittelyyn. Cube valmistaa tuotannossaan niin kaupunki- ja vapaa-ajan pyörät kuin modernit Cube sähköpyörätkin – ja aivan kaikkea siltä väliltä. Luottomerkin siipien suojista voi siis valita oman lempipyöränsä takuuvarmasti.
Cuben tuotannon perinteisempää linjausta edustavat Cube Hyde -kaupunkipyörät, jotka ovat toki saaneet kaupunkipyörien ominaisuuksien lisäksi ylleen modernin tyylikkään ilmeen, ja ovat siten päivitettyjä versioita Cuben laadukkaina tunnetuista city-pyöristä. Bikesterin valikoimasta löydät toinen toistaan upeammat Cube Hyde -kaupunkipyörät, jotka ovat omiaan tekemään tulevasta city-fillaroinnistasi entistä ehompaa puuhaa!

Cube Hyde -kaupunkipyörät – niin upeat, niin monipuoliset!

Saksalaista laatua täynnä oleva Cube Hyde -sarja sisältää monta eri kaupunkipyörän mallia, joiden joukosta jokainen kaupungin katuja pitkin mielellään rullaava löytää takuulla oman suosikkinsa. Cube Hyde Race on täynnä vauhtia. Kyseessä on Cuben näkemys city-pyörästä, joka taipuu ketterään vauhtiin silloin, kun sinun on ehdittävä mitä nopeimmin paikasta A paikkaan B. Keveydellään, nopeudellaan ja mukavuudellaan tämä on todella arvostelukykyisen fillaristin kaupunkipyörä.
Cube Hyde Pro puolestaan on todella urbaani kaupunkipyörä, joka hehkuttaa ympärilleen tietynlaista rentoa elämänasennetta. Pyöränä se on juuri sopiva cocktail kaikille, jotka arvostavat pyörän tyylikkyyttä siinä missä sen toimintojakin. Tämä pyörä ei hätkähdä vähästä, vaikka suuntaat sillä välillä myös metsäpoluille ja muualle maastoon – todellinen joka paikan luottopyörä kymmenellä tyylipisteellä!
Nämä kaksi suosittua mallia sekä muut Cube Hyde -kaupunkipyörät löydät helposti Bikesterin sivuilta uskomattoman tyylikkäässä, modernia ilmettä hehkuvassa valikoimassa.

Hämmästyttävä valikoima täynnä pyöräilijän luottovermeitä

Bikester on pyöräilykauppojen ykkösvalinta – sen laajasta tarjonnasta löydät yhtä lailla niin pyöräilyn harrastajien suosittelemat kestosuosikit kuin upeimmat uutuudetkin! Helppo ja turvallinen ostotapahtuma sekä hyvin nopeat toimitukset takaavat, että Bikester tulee olemaan jatkossakin valintasi laadukkaille polkupyörille sekä kaikille niihin liittyville vermeille. Meiltä saat myös aina 30 päivän pituisen avokaupan ja maksuttoman palautuksen. Klikkaa siis itsesi hämmästyttävän upeaan valikoimaamme, ja löydä jo tänään tulevat pyöräilysuosikkisi!