Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

Cocoon

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Cocoon makuupussilakana – vallankumouksellinen vuodevaateratkaisu!

Bikesterin Cocoon on brändi, joka tunnetaan ainutlaatuisista modernin ajan makuupussien ratkaisuistaan. Cocoon perustettiin vuonna 1989 sen retkeilyä rakastavan perustajan huomattua markkinoilla huutavan tarpeen miellyttävien ja käytännöllisten nukkumaratkaisujen saralla. Ensimmäisistä yrityksen valmistamista makuupussien malleista on tultu pitkä matka tähän päivään ja sen kehittämien makuupussiratkaisujen upeisiin teknisiin ominaisuuksiin. Cocoonin valmistamat tuotteet ovat saavuttaneet suuren suosion kaikkien modernien reppureissaajien keskuudessa ympäri maailman. Maailmanlaajuisesta suosiostaan huolimatta yritystä pyörittää yhä edelleen vain pikkuruinen tiimi, joka on hyvin motivoitunut tehtäväänsä. Cocoon makuuratkaisujen tavoitteena on olla toiminnoiltaan täydellisiä, sellaisia joihin haluaa sukeltaa unille kerta toisensa jälkeen – ja tässä tavoitteessa on todella onnistuttu!
Cocoon suunnittelee tuotteensa fiksusti – sen hyvin tunnettu ja suosittu makuupussilakana on ensinnäkin erityisen kevyttä ja miellyttävän tuntuista materiaalia, minkä lisäksi tuotteessa on 2 in 1 -ominaisuus: se palvelee samalla sekä makuupussina että lakanan ominaisuudessa. Cocoon makuupussi on suunniteltu käytettäväksi ennen kaikkea hotelleissa, hostelleissa, mökeillä, laivalla, lentokoneella, junassa ja kaikkialla matkan päällä, missä ikinä voikaan haluta sukeltaa ikiomiin, mukavan tuntuisiin vuodevaatteisiin. Tuote soveltuu käytettäväksi myös telttaretkillä lämpimillä keleillä sekä vieraspetivaatteena. Makuupussilakanoiden lisäksi Cocoonilla on erityinen naisvartalon mukaisesti suunniteltu malli nimeltään MummyLiner, joka on keveyden lisäksi myös erittäin kapean mallinen, eristäen tehokkaasti huoneen viileyden ulkopuolelle sekä pitäen makuupussin helpommin puhtaana kerrasta toiseen.

Cocoon makuupussilakanat ihastuttavat monen monessa materiaalissa

Cocoon makuupussilakanan valitessaan huomaa hyvin äkkiä sen, että brändi valmistaa niitä hyvin monessa eri materiaalissa. Tämä johtuu siitä, että Cocoon haluaa tarjonnallaan varmistaa jokaiselle löytyvän omansa näiden ihastuttavien taidonnäytteiden joukosta. Lukuisten materiaalien mukana tuomien vaihtoehtojen joukosta löytyvät suloinen silkki, pehmoinen egyptiläinen puuvilla sekä silkin ja puuvillan toimiva yhdistelmä. Cocoon makuupussilakanoita valmistetaan myös luomupuuvillasta sekä suloisenpehmeäna puuvillan ja flanellin yhdistelmänä. Joukkoon mahtuvat myöskin mikrokuidusta ja mikrofleecestä valmistetut mallit sekä luonnostaan itsensä ilmastoivat merinovillaiset mallit.
Jotkut Cocoon-mallit on varustettu korkeasti teknisellä CoolMax-ominaisuudella, joka kuljettaa kosteuden tehokkaasti ulos makuupussilakanasta. Malleja löytyy myös lämmittävin Thermolite-ominaisuuksin, minkä lisäksi Cocoon valmistaa naisten MummyLiner-mallien lisäksi omat mallinsa lapsillekin. Ilmeeltään Cocoon makuupussilakanat ovat upean modernit ja linjakkaasti suunnitellut, ja niiden väreissä löytyy ihastuttavan upean ja samalla tyylikkään ilmeen omaavia yksilöitä. Valitse oma suosikkisi Cocoon makuupussilakanoiden joukosta Bikesterilta!

Hanki mukavuutta Bikesterilta ja nauti yöunista reissuillasi

Bikesterilta voit tilata näppärästi kaikki tarvittavat vaatteet ja varusteet pyöräilyysi, tietenkään itse pyörää unohtamatta. Sivuiltamme löydät myös upeat ratkaisut vaativiin retkiin, kuten Cocoon makuupussilakanat, joiden suloinen mukavuus kietoo ihanasti syleilyynsä retki toisensa jälkeen. Katso myös muut valloittavat retkimerkkimme! Kun olet löytänyt meiltä itsellesi mieluisimman ratkaisun, Bikester tarjoaa kaikille tuotteilleen jopa 30 päivän avokaupan ja maksuttoman palautuksen!