Pyöräkauppa netissä
Lähde seikkailemaan! | Pyörä messiin & kaikki pyörän kyytiin

CeramicSpeed

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Komponenttien kuningas Ceramicspeed – tanskalaista huipputeknologiaa

Tanskalainen Ceramicspeed on polkupyörän komponenttien valmistaja, joka tuottaa pyöräilymaailman lisäksi osia myös teollisuuteen ja moottoriurheiluun. Ceramicspeedin tavoitteena on olla innovatiivinen yritys, joka seuraa kilpapyöräilyn maailmaa herkeämättä ja haluaa muuttaa sitä kehittymällä jatkuvasti. Ceramicspeed toimii yhteistyössä globaalien valmistajien kanssa saavuttaakseen toiminnallisia säästöjä, joiden avulla yritys voi pysyä kilpailukykyisenä. Ceramicspeed on kasvanut vuosien varrella vinhaa vauhtia ja merkki toimittaa jo komponenttejaan yli 50 maahan ympäri maailman. Yrityksellä on Tanskan lisäksi toimistoja myös muualla Euroopassa, Aasiassa ja Amerikassa.

Ceramicspeedin hybridilaakerit ovat huippuluokan tuotteita, jotka valmistuvat samaa tekniikkaa hyödyntäen, jota NASA on käyttänyt avaruusohjelmassaan. Piinitridikeraamiset pallot tekevät näistä laakereista jopa 58 % kevyempiä 30–50 % nopeampia kuin perinteiset teräslaakerit. Jokaisen pallon valmistus tosin kestää jopa 50–70 päivää, mutta lopputuloksena on laakeri, jota kannattaa todella odottaa. Toisena mainittakoon brändin vuonna 2014 saama FDA-sertifikaatti annettiin tunnustuksena siitä, että Ceramicspeed valmistaa maailman ainoat laakerit, joilla on hyväksyntä suoraan kosketukseen elintarvikkeiden kanssa. Tässä pari esimerkkiä siitä, millaisesta alan edelläkävijästä onkaan kyse. Ceramicspeedin valmistaman komponentin pyöräänsä valitessaan voi olla varma siitä, että se on valmistettu parhaista materiaaleista tämän ajan parhaalla tietämyksellä.

Ceramicspeedin komponentit tilanteisiin, joissa vain paras kelpaa

Ceramicspeedin komponentteja on testattu ja tutkittu laajassa mittakaavassa ja niiden on osoitettu tuottavan mullistavia tuloksia muihin pyöräilyteollisuuden osiin verrattuna. Kyseessä on siis todellinen edelläkävijä, joka tuntuu olevan valovuosia edellä suhteessa kilpailijoihinsa. Kilpapyöräilijät ympäri maailman vannovatkin brändin nimeen, sillä kukapa huipulla kisaava ei haluaisi varustaa menopeliään viimeisen päälle. Myös Bikester haluaa pysyä tiukasti ajan hermoilla, mitä tulee pyöräilyalan viimeisiin innovaatioihin. Tästä syystä löydätkin meiltä kattavan valikoiman komponentteja Ceramicspeedin valmistamana. Jos haluat viimeisen päälle hiottua laatua ja etsinnässä ovat pyörän osat, kuten keskiö, ketju tai vaihtajan ohjainpyörät, satsaa heti kerralla laatuun ja löydä nämä Ceramicspeedin komponentit meiltä Bikesterilta!