Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Kaikki tarvittava pyörälomalle

Cannondale Cujo

3 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • vihreä
  • punainen
  • sininen

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Cannondale Cujo Race 20+, punainen
Cannondale Cujo Race 20+, punainen punainen
Cannondale
Cujo Race 20+, punainen
809,95 €
  • Versiot: 20"
Cannondale Cujo 24+ Lapset, vihreä
Cannondale Cujo 24+ Lapset, vihreä vihreä
Cannondale
Cujo 24+ Lapset, vihreä
569,95 €
  • Versiot:
Cannondale Cujo 20+ Lapset, sininen
Cannondale Cujo 20+ Lapset, sininen sininen
Cannondale
Cujo 20+ Lapset, sininen
509,95 €
  • Versiot:

Cannondale Cujo – maanmainio maastopyörä

Cannondale on pyöräalan suosikkimerkki, jonka viimeisimmillä teknisillä innovaatioilla täydennetyt pyörät tunnetaan kaikkialla maailmassa. Vuonna 1971 Yhdysvalloissa perustettu Cannondale aloitti toimintansa polkupyörien peräkärryjen valmistuksesta, laajentaen sittemmin toimintansa myös polkupyörien valmistukseen. Jo ensimmäisissä Cannondale-pyörissä nähtiin 1980-alun aikakaudelle moderneja materiaaleja, kuten esimerkiksi hiilikuitu ja alumiini. Alansa edelläkävijänä tunnettu Cannondale onkin keskittynyt koko taipaleensa ajan tuomaan pyöriinsä erilaisia innovaatioita, joista esimerkkinä menestyksekäs vaimennettu yksijalkainen etuhaarukka, joka tunnetaan pyöräilyn maailmassa nimellä ”Lefty”.

Cannondale Cujo Race 20+ Punainen Lasten Pyörä

Cannondale valmistaa menopelejä moneen erilaiseen ajoon sopien – brändin tuotantoon kuuluu niin maasto-, kilpa-, maantie- kuin kaupunkipyöriäkin. Toinen toistaan mahtavammat innovaatiot tuovat pyöriin teknistä toimivuutta, minkä ansiosta ajomukavuus kasvaa. Edellä mainittujen pyöräsarjojen lisäksi brändi on myös tuonut markkinoille vallankumouksellisen sähköpyörien sarjan huikeine tehoineen ja ajomukavuutta entisestään parantavine ominaisuuksineen.

Cannondale Cujo on laatumerkin maastopyörien mallisto, joka sisältää mahtavia ajopelejä vaativaan käyttöön. Keveydestään ja ketteryydestään pyöräilyn maailmassa kiitosta saanut Cujo tarjoaa erinomaisen pidon trail-ajossa, samalla kun pyörän suhteellisen alhainen paino ja ajotuntuma saavat pyörän rullaamaan ketterästi maastossa kuin maastossa. Mekaaniset levyjarrut pysäyttävät menopelin tehokkaasti, tehden ajokokemuksista turvallisia. Cujo-pyöriä valmistetaan niin aikuisten kuin lastenkin malleissa.

Cujo-maastopyörät täynnä markkinoiden parhaita ominaisuuksia

Suosittu Cujo-sarja pitää sisällään maastopyöriä niin perinteisemmissä muotoiluissa kuin myös e-bike-malleina. Cujo-malliston sähköpyörä on sekin suunniteltu maastoon, ja ajokki sopeutuu vaivatta sekä pitkiin retkiin että vauhdikkaaseen polkuajoon. Rungon trail-ajoon kehitetty geometria takaa pyörälle ketteryyden mäkiä noustessa, minkä lisäksi sähköavusteisuus rientää hätiin suurempien haasteiden kohdalle tullessa. Shimanon tähän asti edistynein käyttöjärjestelmä Steps E800 tuo sähköpyörään loistavat toiminnot, jotka palvelevat parhain päin tarjoten saumatonta tukea ajoon selkeine näyttöineen ja intuitiivisine ohjaimineen.

Plus-kokoisilla renkailla saa niin Cujo-perheen maastureihin kuin e-maastureihinkin erinomaista pitoa ja huikeaa vakautta. Plus-koon renkaat ovatkin järkivalinta fillaristeille, jotka viihtyvät arvaamattomilla ja vaihtelevilla metsäpoluilla. Osuipa oma MTB-valintasi sitten perusmalliseen Cujo-fillariin tai e-bike-versioon, Cujon pyöräilykumppanikseen valitsemalla nautit mahdollisimman mutkattomasta ajosta kerta toisensa jälkeen.

Bikesterilta löydät Cannondale Cujo -maastopyörät aikuisille ja lapsille. Tutustu tällä hetkellä tarjolla oleviin Cujo-malleihimme lähemmin tuotekuvaa napsauttamalla, ja saat esille tarkemmat tekniset tiedot. Kun luottoparinasi haastavilla metsäteillä on Cujo, sen selässä pääset nauttimaan sekä teknisesti huippuunsa viedyistä ajokokemuksista että pyörän upean sporttisesta muotoilusta, joka ei jää takuulla huomaamatta muilta metsäpoluilla liikkuvilta!

Kattava pyörävalikoima arvostetuilta valmistajilta

Tutustu nyt Bikesterin sivustolla laadukkaisiin Cujo-maastopyöriin. Meiltä löydät kaiken kattavan, laadukkaan pyörävalikoiman, joka koostuu alan arvostetuimpien valmistajien menopeleistä. Samalla kertaa tilaat meiltä näppärästi myös päivitystä kaipaavat pyörävarusteet, kuten pyöräilyvaatteet, pyöränosat ja tarvikkeet. Napsauta unelmien pyöräsi ja muut tuotteet ostoskoriin, tee tilaus ja pääset pian nauttimaan entistä paremmista hetkistä pyörän selässä.