Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Jopa -60 %* valituista pyö­ristä
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET
Valitettavasti haluttu tuote on tällä hetkellä loppuunmyyty

Brooks Flyer Classic Core Nahkasatula Miehet, musta

ID: 6096

OVH 149,95 €
144,95 €
Sisältää ALV:n., ilmainen toimitus
    • musta
    • oranssi

Ottakaa minuun yhteyttä, kun tuote on jälleen saatavilla.

Tallennamme pyyntösi 3 kuukauden ajan. Jos tuote on jälleen saatavilla sinä aikana, otamme sinuun yhteyttä.
Ei saatavilla verkkokaupasta
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Kuvaus

Brooks Flyer Classic Core Nahkasatula Miehet, musta (black)

Flyer on klassinen jousitettu miesten satula pitkille retkille tai vaelluksille. Se asettaa uudet standardit korkealaatuisten nahkasatuloiden valikoimaan, sillä sen kasvivärjätty satulan päällinen on valmistettu parkitusta sileästä nahasta. Se on Englannissa valmistettu, ja se on statussymboli monille vaelluspyöräilijöille, ja se antaa pyörälle sen tietynlaisen lisän sekä kunnon annoksen tyylikkyyttä. Flyer on suora jälkeläinen B66 Champion -mallille, joka ilmestyi ensimmäisen kerran Brooksin kuvastossa vuonna 1927. Nahkaverhoilu on kuitenkin säilytetty.

Hoitovinkki
Uusi Brooks-satula on käsiteltävä Brooks Proofide Maintenance Grease -rasvalla, joka tukee säätöä sisäänajon aikana. Brooks Proofide auttaa pitämään nahan joustavana, ylläpitämään satulaa ja tekemään siitä säänkestävän. Brooks suosittelee Proofidea ainoana aineena satulan hoitoon.

Yksityiskohdat

  • Maksimaalisen mukavuus pitkillä pyöräretkillä
  • Kaksi kierrejousta satulan takaosassa
  • Tyylikäs, pehmeää nahkaa
  • Sopii patentoituihin satulatolppiin
Näytä kaikki mallit Brooks Flyer sarjasta

Tiedot lyhyesti

Paino
Paino
860,00 g
Pituus
Pituus
275 mm
Leveys
Leveys
175 mm

Ominaisuudet

Käyttötarkoitus
Trekking, Arkipyöräily, Työmatkapyöräily, Lifestyle / Sinkulat
Sukupuoli
Miehet
Materiaali
Pintakerroksen materiaali:
Nahka
Pintamateriaalin yksityiskohdat:
nahka
Tangon materiaali:
Terässeos
Satula
Kiinnitys:
Patentti
Comfort-pehmustus:
Kyllä
Keskeiset tiedot
Jousitussysteemi:
spiraalijousitus
Mitat
Paino:
860,00 g
Pituus:
275 mm
Leveys:
175 mm
Korkeus:
87 mm
Vuosimalli
2022
Tuotenumero
6096
Valmistajan tuotenumero
B396H A07202
EAN
0831273005160

Video

Asiakkaiden mielipiteet

4.8
54 Asiakasarviot
1 Tähti
0
2 Tähdet
1
3 Tähdet
1
4 Tähdet
7
5 Tähdet
45
Emme tarkista erikseen, että julkaistut tuotearviot ovat tosiasiallisesti peräisin kuluttajilta. Kaikki verkkosivustomme vierailijat voivat jättää arvion tuotteistamme. Arvioiden jättäminen ei ole sidottu käyttäjätiliin tai muuhun vastaavaan. Kaikki arviot suodatetaan automaattisen sanasuodattimen läpi, jotta vältytään loukkaavilta, rasistisilta, seksistisiltä tai hyperlinkkejä sisältäviltä arvioilta. Tarkistamme tuotearvioinnit myös manuaalisesti ristiriitojen ja muiden ulkoisten sisältöjen osalta.
Tyhjennä kaikki suodattimet
Brooks Flyer Classic Core Nahkasatula Miehet, musta musta
Artor
Brooks Flyer satula
Käännetty Puola Alkuperäiseen
Todennäköisesti maailman paras satula (luulen, että kirjoitin, koska en testannut Lepper-satulat). Ensinnäkin suuri mukavuus. Ajoin sillä yli 100 km. Jopa halvimmat Brookit ovat paljon parempia kuin muiden valmistajien hienoimmat mallit. B 17 versio varmaan riittäisi, jouset parantavat hieman istuimen mukavuutta, mutta vain vähän. Aluksi poikani ravisteli nenäänsä, koska se oli kovaa ja hieman juustomaista. Mutta kun satula saapuu, hän ei halua edes kuulla toisesta. Ostin kaiken .... jäänyt lahja (uusi halvemmalla). Kun matkustin jonkin aikaa, ostin poikani (hän valitti kivusta 50 km:n jälkeen) myös Brooksille. En enää odottanut tilaisuutta, koska tiesin, että normaalihinnallakin se on sen arvoista. Valitsin halvimman Flyerin (nuoret halusivat jouset), joten maksoin 50 PLN B17:stä. Imperial- tai Special-versio on iso lisämaksu mistä tahansa (lisäleikkaus keskellä tai kupariniitit). Mielestäni siitä ei kannata maksaa ylimääräistä. Täydellistä satulaa on vaikea parantaa. Ja rungon säädön lisäksi se on luultavasti tärkein ajomukavuudesta vastaava elementti.
17.02.2022
Brooks Flyer Classic Core Nahkasatula Miehet, musta musta
Artor
Brooks Flyer satula
Käännetty Puola Alkuperäiseen
Luultavasti maailman paras satula (luulen, että kirjoitin, koska en testannut Lepper-satulat). Ensinnäkin suuri mukavuus. Ajoin sillä yli 100 km. Jopa halvimmat Brooks ovat paljon parempia kuin muiden valmistajien hienoimmat mallit. B 17 versio varmaan riittäisi, jouset parantavat hieman istuimen mukavuutta, mutta vain vähän. Aluksi poikani ravisteli nenäänsä, koska se oli kovaa ja hieman juustomaista. Mutta kun satula saapuu, hän ei halua edes kuulla toisesta. Ostin kaiken .... jäänyt lahja (uusi halvemmalla). Kun matkustin jonkin aikaa, ostin poikani (hän valitti kivusta 50 km:n jälkeen) myös Brooksille. En enää odottanut tilaisuutta, koska tiesin, että normaalihinnallakin se on sen arvoista. Valitsin halvimman Flyerin (nuoret halusivat jouset), joten maksoin 50 PLN B17:stä. Imperial- tai Special-versio on iso lisämaksu mistä tahansa (lisäleikkaus keskellä tai kupariniitit). Minun mielestäni siitä ei kannata maksaa ylimääräistä. Täydellistä satulaa on vaikea parantaa. Ja rungon säädön lisäksi se on luultavasti tärkein ajomukavuudesta vastaava elementti.
17.02.2022
Brooks Flyer Classic Core Nahkasatula Miehet, ruskea ruskea
Robert
Todellinen Brooks!
Käännetty Norja Alkuperäiseen
Super ensimmäiseltä matkalta 🙂
09.07.2021