Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Kuumia uutuuksia nyt saatavilla

Bontrager

7 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

 • keltainen
 • harmaa
 • sininen
 • valkoinen
 • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

 • 1
 • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Bontrager Tyro Kypärä Lapset, sininen
Bontrager Tyro Kypärä Lapset, sininen sininen
Bontrager
Tyro Kypärä Lapset, sininen
RRP 49,95 € 32,95 €
 • Versiot: 48-52cm
- 34 %
Bontrager Circuit Tuulitakki Naiset, musta
Bontrager Circuit Tuulitakki Naiset, musta musta
Bontrager
Circuit Tuulitakki Naiset, musta
RRP 79,95 € 57,95 €
 • Versiot: L
- 28 %
Bontrager Anara pyöräilyhousut Naiset, musta
Bontrager Anara pyöräilyhousut Naiset, musta musta
Bontrager
Anara pyöräilyhousut Naiset, musta
RRP 79,95 € 54,95 €
 • Versiot: XL
- 31 %
Bontrager Flatline MTB Kengät Naiset, harmaa
Bontrager Flatline MTB Kengät Naiset, harmaa harmaa
Bontrager
Flatline MTB Kengät Naiset, harmaa
RRP 119,95 € 73,95 €
 • Versiot: EU 36
- 38 %
Bontrager Starvos Road Kengät Miehet, keltainen
Bontrager Starvos Road Kengät Miehet, keltainen keltainen
Bontrager
Starvos Road Kengät Miehet, keltainen
RRP 109,95 € 63,95 €
 • Versiot: EU 39
- 42 %
Bontrager Ballista Knit Road Cycling Kengät Miehet, musta
Bontrager Ballista Knit Road Cycling Kengät Miehet, musta musta
Bontrager
Ballista Knit Road Cycling Kengät Miehet, musta
RRP 219,95 € 179,95 €
ilmainen toimitus
 • Versiot: EU 39
- 18 %
Bontrager Mesh <p>Hihaton Aluskerros</p> Naiset, valkoinen
Bontrager Mesh <p>Hihaton Aluskerros</p> Naiset, valkoinen valkoinen
Bontrager
Mesh

Hihaton Aluskerros

Naiset, valkoinen
RRP 23,95 € 19,95 €
 • Versiot: L
- 17 %

Bontrager - mitä ikinä tarvitsetkaan pyöräilyyn

Bontrager-pyöräilyvarusteet
Bontrager tarjoaa kaikkea pyöräilykengistä tankonauhoihin. Bontrager-renkaat ovat tunnettuja, korkealaatuisia pyöränrenkaita ja niiden jalanjäljissä kulkevat myös kaikki muutkin tuotteet. Bontrager-kengät ovat todella laadukkaita klossikenkiä, jotka sopivat niin spinning-tunnille kuin maastopoluille. Bontrager-kypärät ovat tyylikkäitä ja voitkin valita itsellesi sopivan mallin laajasta kypärävalikoimastamme päähäsi ja käyttötarkoituksiisi sovittaen. Löydät meiltä niin Bontrager-satulat kuin myös todella mukavat pyöräilyhousut, vanteet, ohjaustangot ja paidat - tarvitset periaatteessa vain pyörän rungon - kaiken muun tarjoaa Bontrager!

Vanteet, renkaat, kypärät, ohjaustangot, pumput, kengät ja vaatteet - Supermiehen ja -naisen varusteet Bontragerilta

Bontrager Elite 30 on 29-tuumainen maantiepyöräilyyn soveltuva vanne, joka on valmistettu alumiinista ja se soveltuu käytettäväksi levyjarrujen kanssa ja niiden kanssa voit yksinkertaisesti yhdistää laadukkaat Bontrager XR2 -renkaat, jos haluatkin siirtyä maantieltä maastoon. Maantieajoon soveltuva Bontrager R4 -rengas on sileäprofiilinen rengas, jonka kitkavastus on niin pieni, että se suorastaan liidättää sinua eteenpäin. Kun vielä asennat pyörääsi Bontrager -ohjaustangon, joka takaa varmasti aerodynaamisen ajoasennon käyräsarvineen, on maantiekiitäjän elementit melkein jo kasassa. Löydät meiltä sekä Elite- että Race VR-C -malliset, todella keveät ja kätevät ohjaustangot.

Jotta maanteillä kiitäminen tai maastossa polkeminen olisi todella sujuvaa, tarvitset tietysti kengät, jotka pysyvät kiinni polkimissa. Bontrager-pyöräilykengät auttavat sinua etenemään tehokkaasti niihin integroitujen klossien ansiosta. Valikoimastamme on saatavana malleja niin miehille kuin naisillekin ja moniin eri käyttötarkoituksiin - liikutpa sitten märissä maastoissa, joihin tarvitset vettä hylkivän kengän, kuten esimerkiksi Igneon, tai kiitäessäsi alas DH rinnettä, johon taas sopii Flatline-kenkä. Espresso-kenkä sen sijaan tarjoaa todella mukavaa ja rentoa liikettä vaikka spinningiin tai cyclocrossiin rennon leikkauksensa ansiosta. Evoke taas ei sovi sisäkäyttöön, vaan rakastaa rankkaa maastoa ja metsäpolkuja, hyppyreitä, kantoja ja puronylityksiä. Se on helppo pitää siistinä ainutlaatuisen GnarGuard-pinnoitteensa ansiosta ja tämä oranssi kenkä ei muutu ruskeaksi, vaikka kuinka mudassa vierisikin.

Liikutpa sitten maastossa tai maanteillä, pusikossa tai spinning-studiossa, tarvitset ehdottomasti siihen soveltuvat pyöräilyhousut. Bontrager-housumallistosta on saatavana mukavia ajohousuja niin MTB- kuin muissakin malleissa. Jos et tykkää toppauksista housuissa, tulisi sinun harkita huippumukavia Bontrager-satuloita, jotka edesauttavat verenkiertoa alaraajoissa ja tarjoavat ajoriemua pidempienkin pyörälenkkien loppuosuuksilla. Kirsikkana kakun päällä on tietysti Bontrager-kypärät. Nämä huippuunsa viedyt, ergonomiset ja aerodynaamisesti tuuletetut kypärät ovat kuin piste i:n päällä. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti sinulle ja käyttöösi soveltuvan Bontrager-kypärän - cyclocrossiin, maastoajoon, maantieajoon, kisoihin - kesä tai talvi - mies tai nainen - meiltä saat kaikkea!

Kokonaisuus kasassa

Jos tilauksesi ylittää 99€, toimitamme sinulle tavarasi veloituksetta 3-7 päivän sisällä. Ja jos jostain syystä et ole tyytyväinen toimittamaamme tuotteeseen, voit palauttaa sen veloituksetta 30 päivän sisällä tilauksen toimituksesta. Lisäksi tarjoamme nopean toimituksen, jos tilaat tämän päivän aikana.