Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Kuumat kesätarjoukset - jopa -60%1

Asics Gel-Kayano

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Asics Gel Kayano – Juoksukengät geelivaimennuksella

Asics on vuonna 1949 Japanin Kobessa perustettu urheilukenkien, -vaatteiden ja -varusteiden valmistaja, joka tunnetaan tänä päivänä ympäri maailman laadukkaista, erinomaisia teknisiä ominaisuuksia sisältävistä tuotteistaan. Yrityksen nimi Asics on lyhenne latinankielisestä sanonnasta ”Anima Sana In Corpore Sano”, jonka suomenkielinen merkitys on ”terve sielu terveessä ruumiissa”. Sanonta teki aikanaan Asicsin perustaneeseen Kihachiro Onitsukaan lähtemättömän vaikutuksen, sillä hänen tavoitteenaan oli alusta alkaen perustaa yritys, joka edistää ihmisten terveyttä erilaisten urheilulajien kautta.

Asics Gel Kayano 27 Tokyo Miesten Juoksukenkä

Asicsin tarina lähti liikkeelle urheilujalkineiden valmistuksesta. Tuohon aikaan urheilukenkien markkinat olivat maailmanlaajuisessa mittakaavassa huomattavan mitättömät, joten kysyntää jalkineille oli mittavissa määrin. Asicsin ensimmäiset jalkineet valmistettiin erään japanilaislukion koripallovalmentajalle. Valmentaja ei kuitenkaan pitänyt jalkineita riittävän toimivina pelaajilleen, joten hän suositteli Onitsukaa tarkkailemaan pelaajien liikkeitä koripallokentällä. Huolella ja harkiten Onitsuka sai kuin saikin kehitettyä optimaalisesti koripalloilussa toimivat kengät, ja lopulta hänen suunnittelemiaan kenkiä käyttänyt joukkue voitti mestaruuden. Koripallokengistä Onitsuka siirtyi maratonkenkien valmistukseen, ja tänä päivänä brändi tunnetaan niin juoksuun, polkujuoksuun, tennikseen, lentopalloon, kuntosalikäyttöön kuin moneen muuhunkin urheilulajiin suunniteltujen jalkineiden valmistajana.

Vaikka Asicsin tuotanto lähtikin liikkeelle urheilujalkineista, nykyisin brändi tarjoaa niiden lisäksi myös vaatteita ja asusteita lukuisiin eri urheilulajeihin. Asics vaatettaa modernin urheilijan tai muulla tavoin aktiivista elämäntapaa suosivan laadukkaasti esimerkiksi housuilla, trikoilla, paidoilla, takeilla, liiveillä, sukilla, päähineillä kuin otsapannoillakin. Asicsin valmistamia urheilukenkiä ja -vaatteita nähdään jatkuvasti käytettävän lukuisissa urheilun arvokisoissa ympäri maailman – eikä suotta, sillä nämä varusteet on kehitetty tarkkaan ja harkiten urheilusuoritusten tehokkuuden maksimoimiseksi.

Asicsin valmistamista urheilujalkineista puhuttaessa esiin nousevat väistämättä brändin suositut juoksukengät. Asics Gel Kayano on erinomainen esimerkki Asicsin teknisiltä ominaisuuksiltaan huippuunsa hiotuista juoksukengistä. Gel Kayano -kenkien vertaansa vailla oleva, geeliteknologiaa hyödyntävä iskunvaimennus jalkaterän alueella tarjoaa erinomaisen askelluksen ja saa juoksijan jatkamaan pidempään jalkojen väsymättä. Tämä ja monet muut ominaisuudet tekevät Asics Gel Kayano -sarjaan kuuluvista kengistä huippusuoriutuvat vaihtelevilla juoksureiteillä.

Juoksukengät täynnä huippusuoriutuvia ominaisuuksia

Kuten muissakin Asicsin kenkämallistoissa, myös Asics Gel Kayano -kengissä eri ominaisuudet vaihtelevat malleittain. Tämä johtuu siitä, että Asics haluaa tarjota juoksijoille parasta mahdollista suoriutuvuutta kunkin juoksijan tarkoista mieltymyksistä riippumatta. Joissakin Gel Kayano -malleissa on hyödynnetty esimerkiksi Dynamic Duomax -teknologiaa, joka auttaa vähentämään pronaatiota pronatoimaan taipuvaisen juoksijan askelluksessa. Space Trusstic -teknologia puolestaan parantaa juoksuaskeleiden vakautta. Vaahtomuoviin perustuva Flytefoam-teknologia täydentää joissakin malleissa kaikista Gel Kayano -malleista löytyvää geelivaimennusta.

Gel Kanyo -juoksukengät on tehty Asicsin muiden juoksukenkämallistojen tapaan erinomaisen hengittäviksi ilman, että jalat pääsevät hikoilemaan kengissä. Vettä hylkivä materiaali on kengissä plussaa, sillä sen ansiosta jalat pysyvät kuivina kengissä myös sadekuuron yllättäessä. Lisäksi Asics Gel Kayano -juoksukengät on myös tehty näkymään juoksureiteillä. Erilaiset huolella suunnitellut heijastimet saavat juoksijan pysymään näkyvillä autonkuljettajille ja pyöräilijöille. Erottuvan tyylikäs muotoilu ja valloittava värimaailma viimeistelevät Gel Kanyo -kengät ja erilaisten Kanyo-mallien lisäksi omat juoksukengät pääsee valitsemaan myös lukuisista upeista ilmeistä ja muotoiluista.

Varustaudu juoksuun laadulla Bikesterilla

Meiltä Bikesterilta löydät Asics Gel Kayano -juoksukengät erityisen upeana ja laajamittaisena valikoimana. Tämä siitä syystä, että löytäisit helposti omiin juoksumieltymyksiisi sopivimmat Gel Kanyot. Tutustu verkkokaupassamme erilaisiin Kanyo-malleihin sekä niiden sisältämiin ominaisuuksiin.

Mikäli haluat täydentää juoksuasuasi Asicsin laadukkaiden juoksukenkien lisäksi myös luottobrändin valmistamilla juoksuvaatteilla, meiltä löydät kenkävalikoiman lisäksi kätevästi myös Asics-juoksupaidat, Asics-juoksuhousut sekä Asics-juoksualusvaatteet

.