Pyöräkauppa netissä
Syksyllä pyörän selkään | Tutustu ja tilaa uusi fillari suoraan kotiovellesi

Asics Gel-Kayano

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Asics Gel-Kayano on kestävyysjuoksijan valinta

Japanilainen, alun perin vuonna 1949 perustettu juoksukenkiin, juoksuvaatteisiin ja -varusteisiin erikoistunut Asics lanseerasi vuonna 1994 Gel-Kayano-juoksukenkäsarjansa, joka on erityisesti kehitetty pitkänmatkanjuoksijoille, joille varsinkin kengän tukevuus on tärkeää mahdollisen ylipronaation takia. Tämän sarjan juoksukengät ovatkin tunnettuja teknisistä ominaisuuksistaan, jotka antavat hyvää tukea, sekä kulutuksenkestävyydestään, jotta voit lenkkeillä niillä kilometrin toisensa jälkeen. Kengistä on niiden parinkymmenen vuoden taipaleen aikana esitelty monta uutta versiota, mutta kaikkia yhdistää erinomaiset ominaisuudet kestävyysjuoksuun ja siksi ne ovatkin monen pitkiä matkoja juoksevan valinta Asicsin laadukkaista juoksukengistä.
Asics Gel-Kayano 27 miesten juoksukengät

Panosta hyvään juoksutuntumaan

Pitkiä matkoja juostessa on tärkeää, että juoksukengät tuntuvat mukavilta jaloissa edelleen, kun matkaa on taitettu jo kilometrikaupalla ja että hyvä juoksutuntuma säilyy läpi koko matkan. Gel-Kayano-sarjan juoksukengissä maksimaalista mukavuutta tarjoaa kimmoisa, tukeva pohja, joka joustaa sopivasti jalan alla, mutta tukee silti oikeista kohdista. Tällä tavoin on mahdollista välttää juoksemisesta aiheutuvaa kipua sekä usein juoksijoita vaivaavaa hankausta, joka voi tehdä juoksemisesta nopeasti epämiellyttävää ja kivuliasta. Näissä kengissä hyvään tukeen on panostettu ja ne sopivat erinomaisesti juoksijoille, joilla on ylipronaatiota. Gel-Kayano-juoksukengät tukevat ja ohjaavat jalkaa oikeaan asentoon ja tekevät askeleesta rullaavan, jolloin juokseminen on tasaisempaa ja vakaampaa. Asicsin innovatiivinen TRUSSTIC SYSTEM -teknologia ohjaa ja vakauttaa askelta ja EVA-sisäpohja tai FlyteFoam-välipohjapehmuste palauttavat kengän muodon nopeasti iskun jälkeen. Näin vältytään myös väärän jalan asennon aiheuttamilta vammoilta.

Tukirakenteista huolimatta Gel-Kayano-juoksukengät ovat kevyet ja niitä on helppo hallita niiden hyvän reagoivuuden ansiosta, jolloin juoksutuntuma säilyy hyvänä. Ne vaimentavat tehokkaasti iskuja kannan ja päkiän alla olevien pehmusteiden avulla ja istuvat jalkaan napakasti, vaikka ovatkin vahvarakenteiset. Sarjan kenkiä on saatavilla niin naisille kuin miehille, ja valinnanvaraa löytyy väreistä kattavasti, joten jokainen varmasti löytää juuri mieleisensä värin ja omaa juoksutyyliä täydentävän yhdistelmän. Osassa sarjan kenkiä on myös heijastavia elementtejä, joten pysyt turvassa juostessa pimeämpäänkin vuodenaikaan ja se jos mikä on tärkeää.

Bikesterilta löydät parhaat ja viimeisimmät Asicsin juoksukengät

Tutustu valikoimaamme ja tilaa kestävyysjuoksun klassikkokengät Asics Gel-Kayanot. Muista myös tarkistaa, että vaate- ja varustekaappisi on ajan tasalla, sillä löydät meiltä muun muassa juoksusukat, juoksupaidat sekä juoksureput. Kaikki juoksemiseen helposti yhdestä paikasta. Tiedäthän, että saat harkinta-aikaa 30 päivää vaihdon ja palautuksen suhteen, joten klikkaa jo tuotteet ostoskoriin!