Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

Adventure Food

0 Tuotteet
Valitettavasti hakusi ei tuottanut yhtään tulosta.

Adventure food - vaeltajan gourmet on kevyt kantaa

Makkara, voileivät tai kahvi ulkona nuotiolla maistuu paljon paremmalta kuin sisällä. Lyhyelle päiväretkelle voi kantaa mukana vaikka minkälaisia herkkuja. Jos kuitenkin vaelluskärpänen pääsee puraisemaan ja maastossa oleillaan pidempiä aikoja, on varusteiden hankintaan kiinnitettävä enemmän huomiota. Leiriytymistarvikkeitakin tärkeämpi seikka onnistuneelle vaellukselle on oikea ja riittävä ravinto. Nälkäisenä ei liikkuminen maistu ja liian vähän energiaa sisältävä muona voi olla jopa vaarallista. Lisäksi fyysinen rasitus aiheuttaa hikoilua, jonka mukana kehosta poistuu mineraaleja. Tämä voi aiheuttaa ikäviä ja kivuliaita lihaskramppeja. Kramppaamista voi onneksi ehkäistä riittävllä syömisellä ja nesteen saannilla. Vaelluksella kaikki tarvikkeet kannetaan rinkassa mukana, joten jokainen tarvike on mietittävä tarkkaan. Vaellusmuonan ominaisuuksia ovat:

  • Keveys
  • Säilyvyys
  • Riittävä ravintosisältö
  • Valmistamisen helppous
  • Hyvä maku!

Adventure Food Bikesterilla!
Kuivatut elintarvikkeet ovat kevyitä kantaa rinkassa. Ellet ole edistynyt muonahifistelijä, helpoin ja varmin vaihtoehto on hankkia valmiita retkimuonapakkauksia. Ne on helppo kypsentää nuotion ääressä, trangialla tai muulla retkikeittimellä. Adventure Foods on monipuolinen vaellusmuonasarja, jonka ateriavaihtoehdot tekevät ruokailuhetkestä maastossa nautittavan. Hollantilaisen yrityksen muonilla on kiivetty niin Mount Everestille kuin valloitettu Pohjoisnapakin.

Herkkuja patikoinnin lomassa

Kun pakkaat reppua tai laukkua vaellukselle, joudut viilaamaan joka grammaa koska tiedät kantavasi kaiken selässäsi. Adventure Foods-muonapakkaukset ovat ultrakevyitä kuljettaa mukana ja ne menevät pieneen tilaan. Yksittäinen pakkaus painaa vain noin 140-150 grammaa, sen pakastekuivattu sisältö on maukas ja antaa riittävästi energiaa fyysiseen rasitukseen. Energian- ja proteiinien saanti sekä ravintoarvo on mitoitettu liikkuvalle ihmiselle. Adventure Food-annoksen voit kypsentää kätevästi sen omassa pakkauksessa kaatamalla kiehuvan veden kuivattujen ruoka-aineiden päälle. Säästyt kattiloiden hankaamiselta ja rinkkasi kevenee ehkä yhden kattilan verran! Niin lihansyöjä kuin kasvissyöjäkin löytää Adventure Food-vaihtoehdoista omat suosikkinsa. Kuka sanoo, että vaellusmuona olisi tylsää ja kuivakkaa? Valikoimissa on eksoottisia makuja suomalaismetsiin, kuten intialaista tai kiinalaista ruokaa. Löydät Adventure Food-pakkauksista pääruokien lisäksi vaihtoehtoja aamiaiseksi sekä jälkiruoaksi. Miltä kuulostaisi baijerilainen munakas perunoilla ja vihanneksilla, sen päälle jälkiruoaksi suklaamousse? Maastossa tasainen ruokailurytmi pitää sinut virkeänä ja jaksat paremmin. Muista myös Adventure Food-välipalat, joista saat nopeasti lisää energiaa. Maastovaellus, pitkä pyörävaellus, melonta tai vaikka loma asuntoautoillen saa potkua ravitsevasta ja maukkaasta ruoasta. Adventure Food takaa sen, ettet kulje nälkäisenä. Bikesterilta löytyy paljon myös erilaisia lisäravinteita. Voit pitää pitkään säilyviä Adventure Food-pakkauksia varalla myös kesämökillä tai vaikka sähkökatkon varalta kotona.

Luonnossaliikkuja luottaa Bikesterin tarvikevalikoimiin

Ennen Karhunkierrokselle tai viikonloppuretkelle lähtöä täydennä ulkoilu- ja vaellusvarusteesi Bikester.fi -verkkokaupasta. Saat saman katon alta kaiken tarvitsemasi kätevästi ja nopeasti. Suurin vaikeus on päätöksenteko suuresta tuotevalikoimasta: tilatako Adventure Food-vaellusmuonista Pasta alla noci, kanacurry vai gulassi. Voit täyttää ostoskorin laadukkailla ulkoiluun, pyöräilyyn ja retkeilyyn tarvittavilla tuotteilla ja välineillä. Maksat ostokset haluamallasi tavalla; luottokortilla, verkkopankin välityksellä tai osamaksulla. Bikesterin paketti on ovellasi pikemmin kuin huomaatkaan, valtaosin tuotteet lähetetään tilausta seuraavana arkipäivänä. Jos joku hankinta menikin mönkään, Bikesterin 30 päivän palautusoikeus helpottaa tuotteiden palauttamista. Kun muonitus on kunnossa Adventure Food-kuivamuonien ansiosta, sitten vain kartat ja GPS:t esille ja vaellusreittiä suunnittelemaan.