Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Kuumia uutuuksia nyt saatavilla

absoluteBLACK

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • punainen
  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
absoluteBLACK Road Oval Chainring 34T 10/11-speed Inner 110BCD for FSA K-Force/SLK/Gossamer, musta
absoluteBLACK Road Oval Chainring 34T 10/11-speed Inner 110BCD for FSA K-Force/SLK/Gossamer, musta musta
absoluteBLACK
Road Oval Chainring 34T 10/11-speed Inner 110BCD for FSA K-Force/SLK/Gossamer, musta
54,95 €
absoluteBLACK Ovaali Eturatas Varten: SRAM XX1 Spiderless, punainen
absoluteBLACK Ovaali Eturatas Varten: SRAM XX1 Spiderless, punainen punainen
absoluteBLACK
Ovaali Eturatas Varten: SRAM XX1 Spiderless, punainen
RRP 74,95 € 50,95 €
  • Versiot: 30T
- 32 %
absoluteBLACK Boost Oval Chainring 36T 9/10/11/12-speed 3mm Offset DM for Race Face Cinch, musta
absoluteBLACK Boost Oval Chainring 36T 9/10/11/12-speed 3mm Offset DM for Race Face Cinch, musta musta
absoluteBLACK
Boost Oval Chainring 36T 9/10/11/12-speed 3mm Offset DM for Race Face Cinch, musta
74,95 €
  • Versiot: 30T
absoluteBLACK Road Ovaali Eturatas 2-vaihteinen 110BCD, musta
absoluteBLACK Road Ovaali Eturatas 2-vaihteinen 110BCD, musta musta
absoluteBLACK
Road Ovaali Eturatas 2-vaihteinen 110BCD, musta
alkaen 75,95 €
  • Versiot: 32T48T

Eturatasten edelläkävijä – Absoluteblack Englannista

Absoluteblack on englantilainen brändi, joka tunnetaan pyöräilyn maailmassa sen valmistamista ainutlaatuisen upeista eturattaista. Yrityksen maine on kiirinyt laajalle, sillä se on tänä päivänä maailman suurin eturattaiden valmistaja. Toisin kuten valtaosa brändeistä, Absoluteblack on pysynyt perheyrityksenä koko matkansa ajan. Yritys ja sen liikeidea sai alkunsa perheen kokemasta intohimosta pyöräilyä kohtaan. Absoluteblackin tuotteet valmistetaan Puolassa saksalaisesta alumiinista, minkä jälkeen ne pintakäsitellään Iso-Britanniassa. Brändin periaatteena on keskittyä tuotannossaan jokaiseen pieneen yksityiskohtaan, joten lopputuloksena on lyömätön yhdistelmä tyyliä, suorituskykyä ja tarkkuutta. Absoluteblack valmistaa osia sillä ajatuksella, että niiden tulee kestää kovaakin käyttöä. Eturattaiden lisäksi brändin tuotannosta löytyvät myös vaatteet, gripit ja muut varusteet.

Eturattaat täynnä omaperäistä, sanattomaksi jättävää muotoilua

Mikä muotoilu! Absoluteblackin eturattaat näyttävät villin tyylikkäiltä ja uskaltavat myös leikkiä sellaisella värien kirjolla, joka saa ujommat brändit kalpenemaan hetkessä. Ne henkivät uniikkia muotoilua, johon on todella panostettu. Ei ole suinkaan ihme, että brändin valmistamat eturattaat ovat löytäneet tiensä monen modernin pyöräilijän sydämeen. Metallinhohtoisen pinnoitteen ylleen saaneet vanteet ovat saatavilla perusmustan lisäksi myös toinen toistaan räiskähtelevämmissä väreissä, kuten raikas omenanvihreä, villi viininpunainen tai ylellinen kullanväri. Näistä eturattaista on inspiroivaa valita oma suosikkiväri pyörää koristamaan.

Pyörän personoiminen on päivän sana. Mikä sen parempaa, kun saada rakas luottofillari heijastamaan omaa persoonaa valitsemalla siihen osia, jotka puhuvat aivan omaa muotokieltään. Tähän taipuu ennen kaikkea upea Absoluteblack, jonka eturattaan tai muun osan pyörään valitessasi kuulet taatusti kehuja ympärilläsi. Eikä näiden hyötynä ole toki pelkästään tyylikäs ilme, vaan myös eurooppalaisvalmisteinen korkea laatu, joka saa brändin valmistamat eturattaat ja muut osat kestämään ajan hammasta kovassakin käytössä. Bikester panostaa valikoimaansa kootessaan tinkimättömään laatuun, ja juuri tästä syystä mukana tuotetarjonnassa on myös Absoluteblack huikean näyttävillä eturattaillaan. Voit löytää sivustoltamme myös merkin valmistamia silikonikahvoja alumiinisilla kädensijoilla sekä ketjunohjaimia, päätytuppeja ja pulttisuojia. Kiiruhda inspiroitumaan vaikuttavan Absoluteblackin tarjonnasta ja katso ajantasainen valikoimamme tältä alan taitavalta osaajalta.

Rullaa toimiville kaupoille Bikesterille

Bikesterin verkkokaupasta löydät kaikki pyöräilyyn liittyvät lisäosat ja tarvikkeet ja vaikka koko polkupyörän – kaikki nämä alan johtavilta valmistajilta, jotka valikoituvat kokoelmiimme tinkimättömän laatunsa ansiosta. Kattava valikoimamme pitää sisällään muun muassa kestävät pyörien eturattaat, esimerkiksi merkiltä Absoluteblack. Samalla käynnillä voit päivittää ajan tasalle myös muut pyöränosat. Tsekkaa myös samalla kuntoon vaatteet ja asusteet, jotka saavat haluamaan pyörän selkään entistä tiuhemmin.