Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
EASTER15: 15% lisäale1 valituista tuotteista

Zoot

4 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

 • pinkki
 • sininen
 • musta
 • turkoosi
 • värikäs

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Zoot LTD Triathlon Kilpapuku Naiset, turkoosi/sininen
Zoot LTD Triathlon Kilpapuku Naiset, turkoosi/sininen turkoosi/sininen
Zoot
LTD Triathlon Kilpapuku Naiset, turkoosi/sininen
OVH 159,95 € 105,95 €
ilmainen toimitus
 • Versiot: XL
- 34 %
Zoot LTD Tri Aero Lyhythihainen Kilpapuku Naiset, vaaleanpunainen/sininen
Zoot LTD Tri Aero Lyhythihainen Kilpapuku Naiset, vaaleanpunainen/sininen vaaleanpunainen/sininen
Zoot
LTD Tri Aero Lyhythihainen Kilpapuku Naiset, vaaleanpunainen/sininen
OVH 189,95 € 124,95 €
ilmainen toimitus
 • Versiot: S
- 34 %
Zoot LTD Tri 6" Shorts Women, monivärinen
Zoot LTD Tri 6" Shorts Women, monivärinen monivärinen
Zoot
LTD Tri 6" Shorts Women, monivärinen
OVH 89,95 € 50,95 €
 • Versiot: XS
- 43 %
Zoot Wave Kelluntashortsit Miehet, musta
Zoot Wave Kelluntashortsit Miehet, musta musta
Zoot
Wave Kelluntashortsit Miehet, musta
OVH 119,95 € 81,95 €
 • Versiot: S
Pikatoimitus
- 32 %

Matka taittuu Zoot-juoksukengissä ja -vaatteissa

Oikeanlaisten ja sinulle sopivien juoksukenkien valintaan kannattaa käyttää aikaa ja harkintaa. Jokainen jalka on yksilöllinen ja siksi kenkien tulee olla juuri omaan askellukseesi soveltuvat. Normaalin askelluksen ohella jalka voi olla joko ylipronatoiva tai supinoiva. Siksi juoksukenkien iskunvaimennus, tuki ja pohjallisen malli on hyvä valita omaa askellusta tukevaksi. Myös juoksualusta, kenkien käyttömäärä sekä haluttu vauhti vaikuttavat osaltaan kengiltä vaadittaviin ominaisuuksiin. Voit selvittää oman askelluksesi joko nettivinkkien avulla tai mieluummin asiantuntijan avulla. Kovalla alustalla tarvitaan hyvä iskunvaimennus kenkiin, maastokengät puolestaan ovat nilkkaa ja jalkapöytää tukevat sekä kosteutta ja rapaa kestävät. Juoksukenkiä kannattaa olla useampi pari, näin ne saavat väillä levätä ja kenkien käyttöikä pitenee. Myös jalkasi kiittävät, kun valitset maastoon, säähän ja lenkin vauhtiin sopivan kenkämallin. Kun vaihtelet lenkkimaastoja, myös oma motivaatiosi säilyy hyvänä ja juoksemaan lähtö ei tunnu ikävältä. Kenkien lisäksi juoksu- ja triathlonharrastukseen tarvitaan juoksutrikoot joko sortsipituisena tai täysipitkänä sekä juoksupaita. Amerikkalainen Zoot on valmistanut urheiluvaatteita ja -kenkiä aktiivikäytöön vudesta 1983. Zoot-kengät ja juoksuvaatteet ovat tuotekehittelyn tuloksena erinomaisen mukavat käyttää rankassakin treenissä, Zoot-urheiluvaatteiden ominaisuuksia ovat muun muassa:

 • Litteät saumat jotka eivät hierrä tai hankaa
 • Tehokkaan kosteudensiirron pois iholta
 • Hengittävyyden
 • UV-suojan
 • Lihasten tuen
 • Materiaalin nopean kuivumisen


Zoot -juoksukengät ja -vaatteet nyt Bikesterilta!

Varusteiden maksimaaliset takaavat maksimaalisen suorituksen

Valitse omaan askellukseesi parhaiten sopivat Zoot-juoksukengät Bikesterin verkkokaupasta. Kengät on jaoteltu paitsi askellustavan, myös juoksijan painon ja lestin leveyden mukaan. Zoot-kengissä on omat mallit naisille ja miehille harjoitteluun ja kevyempään lenkkeilyyn sekä toisaalta kilpakäyttöön. Kilpakengissä korostuu niiden keveys ja materiaalin pieni ilmanvastus, treenikengät puolestaan tukevat jalkaa maksimaalisesti koska lenkit ovat pidempiä. Voit samalla täydentää juoksu- ja triathlonvaatevalikoimaasi Zoot-urheiluvaatteilla. Topit, paidat ja trikoot sortsipituisena tai täyspitkänä tarjoavat eturivin teknologiaa materiaaleissa ja leikkauksissa. Trikoissa on pehmustettu haara, joten samat housut sopivat triathlonissa sekä juoksuun että pyöräilyyn. Kevyt ja nopeasti kuivuva materiaali soveltuu myös uintiin, eli Zoot-trikoot toimivat triathlonin kaikilla osuuksilla. Napakka stretch tukee lihaksia ja vähentää tärähtelyä. Mallisto on kirkkaan värikäs ja näyttävillä yksityiskohdilla varustettu, joten vaatteet ovat paitsi korkealaatuisia, myös tyylikkäitä käyttää lenkkipolulla tai pyöräreitillä. Luonnollisesti trikoissa ja paidoissa on mukana heijastavaa materiaalia, näin näkyvyytesi on taattu myös iltalenkillä. Trikoiden pienet huomaamattomat taskut lisäävät käyttömukavuutta, voit sujauttaa taskuun vaikka kotiavaimen harjoituslenkin aikana.

Bikester, verraton urheilukauppa aina avoinna

Kattavan pyörävalikoiman lisäksi Bikester.fi -verkkokauppa on täynnä muuta pyöräilyyn ja urheiluharrastuksiin tarvittavaa: tarvikkeita, työkaluja, kenkiä ja urheiluvaatteita niin triathloniin, uintiin kuin vapa-aikaankin. Unohda urheiluliikkeissä pyöriminen ja täysien vaatetankojen selailu, selaa sen sijaan Bikesterin selkeää tuotevalikoimaa havainnoillisine kuvineen ja tuoteselosteineen. Valitse tarvitsemasi tuotteet ostoskoriin - tai ellet tarvitse mitään, valitse jotain kivaa uutta... Zoot-kenkien tai triathlonvaatteiden tilaus on tehty käden käänteessä. Maksaminen onnistuu helposti luottokortilla, verkkopankin kautta tai muilla haluamillasi maksutavoilla eikä pakettia tarvitse odotella turhan pitkään. Tiesithän, että saat yli 99 euron arvoiset pientarviketilaukset ilman toimituskuluja? Et siis maksa mitään Zoot-triathlonvaatteiden tai -kenkien kuljetuksesta! Bikesterin täyden palvelun pakettiin kuuluu myös 30 päivän ilmainen palautusoikeus.