Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Viikonlopun pyöräseikkailut
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

BIKESTERISSA YHDISTYVÄT ASIANTUNTEMUS JA INTOHIMO PYÖRÄILYYN

Polkupyörien jälleenmyyjiä on tarjolla runsaasti, miksi sinun kannatta ostaa pyöräsi juuri Bikesterista? Me tarjoamme yksinkertaisesti parhaan valikoiman polkupyöriä ja varusteita jokaiseen makuun sekä parhaan mahdollisen asiantuntemuksen pyörää valitessa verkkokaupan muiden etujen lisäksi. Tilauksen voi helposti tehdä kotisohvalta tai tien päältä mobiililaitteella. Voit tilata juuri silloin kuin sinulle sopii aukioloajoista ja pyörän kotiin kuljettamisesta murehtimatta.

ASIANTUNTEVA PALVELU
Käytä hyväksesi kaikkia näitä verkkokaupan etuja kuitenkaan osaavasta ja huolehtivasta asiakaspalvelusta tinkimättä. Tarjoamme asiakkaillemme opastusta ja vinkkejä koko ostoprosessin ajan sekä tuotteen vastaanottamisen jälkeen. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja saat asiantuntevia neuvoja pyöräspesialisteiltamme. Otamme aina huomioon yksilölliset toiveesi ja autamme löytämään täydellisen pyörän juuri sinulle. Sama koskee luonnollisesti laajaa varusteiden ja vaatteiden valikoimaamme.
EUROOPANLAAJUINEN VERKKOKAUPPAKETJU
Asiakaspalvelumme tukee sinua luonnollisesti myös tilauksen vastaanottamisen jälkeen. Mikäli tuote ei vastaakaan odotuksiasi, ota yhteyttä ja ratkaisemme ongelman yhdessä. Ota yhteyttä meihin joko sähköpostitse tai puhelimitse. Jaamme mielellämme intohimomme pyöriin ja sen vuoksi nettisivuiltamme löydät kaiken tarvittavan pyöräilyharrastajille ja ammattilaisille. Lähetämme pyörät aina varsin pitkälle esiasennettuna eikä sinun tarvitse pyörän vastaanotettuasi kuin tehdä muutamat viimeiset asetukset, ja sitten pyörä on ajovalmis. Viimeisten asetusten suorittaminen on helppoa, sillä toimitamme pyörän mukana kattavan asennusoppaan sekä tarvittavat työkalut.
TUNNUSTETTU YRITYS
Pyöräilyssä on kyse ilosta. Haluamme, että ilo alkaa jo polkupyörää tilatessa. Koko tiimimme pitää huolta siitä, että asiakkaamme kokevat tämän ilon tunteen meiltä tilatessaan. Tähän on perustunut yrityksen toiminta jo vuodesta 2003 ja se onkin saanut lukuisia tunnustuksia laadustaan ja kasvustaan. René Marius Köhler aloitti fahrrad.de-verkkokaupalla ja nykyisin yhtiö käsittää lukuisat verkkokaupat keski-Euroopassa ja Pohjoismaissa. Köhler palkittiin vuonna 2010 saksalaisella yrittäjäpalkinnolla ja 2012 vuoden nuorena yrittäjänä. Pyöräilytuotteiden lisäksi verkkokauppojen valikoimaan kuuluu laajasti eri ulkoiluvarusteita.

Löydät yritystiedot Bikesterista täältä.

TILAA PYÖRÄSI KERRAN BIKESTERILTA ETKÄ ENÄÄ HALUA MUUALTA TILATAKAAN!