Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
Varaston tyhjennys - jopa -80%1
ILMAISET PALAUTUKSET
ILMAINEN TOIMITUS YLI 99 €6

XLAB

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • musta
  • läpinäkyvä

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
XLAB Torpedo Hengitysventtiili
XLAB Torpedo Hengitysventtiili
XLAB
Torpedo Hengitysventtiili
OVH 3,95 € 1,95 €
Pikatoimitus
- 50 %
ALE
XLAB Torpedo Pillikorkit
XLAB Torpedo Pillikorkit
XLAB
Torpedo Pillikorkit
OVH 4,95 € 1,95 €
Pikatoimitus
- 60 %
ALE

Xlabin aerodynamiikka vauhdittajana

Kilpa-ajossa on lähtökohtaisesti kyse mahdollisimman kovasta vauhdista ja kestävyydestä. Pyöräilyssä vauhti syntyy aerodynamiikan yhteispelistä polkijan kestävyyden kanssa. Välineiden osalta niiden tulee olla mahdollisimman kevyet, kestävät ja aerodynaamiset. Toisille vauhti on tärkeää, toiset polkevat huvin vuoksi. Xlabin perustajalle vauhti oli intohimo ja aiemmat toimet aerodynamiikan parissa yhdistyi sujuvasti pyöräilyharrastukseen, kun hän alkoi suunnitella mahdollisimman keveitä ja aerodynaamisia välineitä pyöräilyyn. Perheyrityksellä on historiaa reilu 25 vuotta ja tuossa ajassa on syntynyt lukuisia alaa mullistavia innovaatioita, kuten ilmanvastusta vähentäviä juomapulloja ja niiden telineitä.

Välineet viimeisen päälle

Xlabin aerodynaamisesti suunnitellut tuotteet ovat saatavilla kattavasti Bikesterin valikoimasta. Saatavilla on erilaisia juomapulloja, pidikkeitä, laukkuja, koreja, pumppuja ja triathlon-tarvikkeita. Xlabin perustaja suunnitteli ennen yrityksensä perustamista muun muassa lentokoneiden, pikaveneiden ja rakettien aerodynamiikkaa, ennen kuin palava intohimo pyöräilyyn vei miehen mennessään. Kaiken piti olla kevyttä ja hyvin muotoiltua. Muotoilulla tuli olla myös funktio, jolla saatiin vähennettyä pyöräilijään kohdistuvaa ilmanvastusta tai pyörän ilmavastusta. Kaikki Xlabin tuotteet ovat siis keveitä, laadukkaita ja järkevästi suunniteltuja, joten niitä on helppo käyttää, olitpa sitten kilpaurheilija tai harrastaja. Sen lisäksi, että välineet ovat keveitä ja aerodynaamisia, niiden tulee täyttää tarkoitus, jota varten ne alunperin suunniteltiin, eli nesteytys. Pyöräily on kestävyysurheilua, jossa nesteytyksen tärkeys korostuu, mitä pidemmiksi matkat kasvavat. Xlabin juomapulloilla tai -järjestelmillä saat hoidettua suorituksesi kannalta elintärkeän nesteytyksen vaivattomasti ilman, että suorituksesi kärsii painavista tai huonosti muotoilluista säiliöistä.

Kevyttä nesteytystä ja ketterästi kaupoille

Xlabin todella korkealaatuiset, kevyet ja aerodynaamiset tuotteet saat vaivattomasti tilattua Bikesterin verkkokaupasta, valitset vain tuotteet ostoskoriisi ja teet tilauksen. Poista turha paino pyörästäsi ja huolehdi samalla nesteytyksestäsi. Voit myös olla yhteydessä asiantuntevaan asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua tekemään ostopäätöksiä tai neuvoo sinua valitsemaan oikeat tuotteet tarpeeseesi!