Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
30 PÄIVÄN AVOIN KAUPPA ILMAISET PALAUTUKSET

WTB Volt

8 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Sukupuoli

 • Miehet 8
 • Naiset 8

Värit

 • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

 • 2
 • 2
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
WTB Volt Satula Teräs, musta
WTB Volt Satula Teräs, musta musta
WTB
Volt Satula Teräs, musta
OVH 47,95 € alkaen 28,95 €
 • Versiot: 13,5cm14,2cm15cm
Pikatoimitus
- 39 %
WTB Volt Satula Cromoly, musta
WTB Volt Satula Cromoly, musta musta
WTB
Volt Satula Cromoly, musta
OVH 85,95 € alkaen 49,95 €
 • Versiot: 13,5cm14,2cm15cm
Pikatoimitus
- 41 %
WTB Volt Exclusive Edition Satula Teräskiskoilla, musta
WTB Volt Exclusive Edition Satula Teräskiskoilla, musta musta
WTB
Volt Exclusive Edition Satula Teräskiskoilla, musta
OVH 43,95 € 19,95 €
 • Versiot: 150mm
- 54 %
WTB Volt Exclusive Edition Satula Titaanikiskoilla, musta
WTB Volt Exclusive Edition Satula Titaanikiskoilla, musta musta
WTB
Volt Exclusive Edition Satula Titaanikiskoilla, musta
OVH 129,95 € 57,95 €
 • Versiot: 142mm
- 55 %
WTB Volt Exclusive Edition Satula CroMoly Kiskoilla, musta
WTB Volt Exclusive Edition Satula CroMoly Kiskoilla, musta musta
WTB
Volt Exclusive Edition Satula CroMoly Kiskoilla, musta
OVH 78,95 € 35,95 €
 • Versiot: 142mm150mm
- 54 %
WTB Volt Satula Hiili Kapea, musta
WTB Volt Satula Hiili Kapea, musta musta
WTB
Volt Satula Hiili Kapea, musta
OVH 209,95 € 123,95 €
ilmainen toimitus
 • Versiot: 13,5cm
Pikatoimitus
- 40 %
WTB Volt Exclusive Edition Satula Teräskiskoilla, musta
WTB Volt Exclusive Edition Satula Teräskiskoilla, musta musta
WTB
Volt Exclusive Edition Satula Teräskiskoilla, musta
OVH 47,95 € 21,95 €
 • Versiot: 142mm
- 54 %
WTB Volt Satula Titaani, musta
WTB Volt Satula Titaani, musta musta
WTB
Volt Satula Titaani, musta
OVH 129,95 € alkaen 97,95 €
 • Versiot: 13,5cm14,2cm
- 24 %

Optimaalisen ajomukavuuden tarjoavat WTB Volt -satulat

Wilderness Trail Bikes, lyhemmin WTB, perustettiin vuonna 1982 Kaliforniassa. WTB tunnetaan yrityksenä, joka valmistaa pyöräilyn markkinoille laadukkaita maastopyörien osia. Yrityksen toiminta lähti alun perin liikkeelle jarrujen, haarukoiden ja pienien komponenttien valmistuksesta, ja vuosien saatossa sen tuotanto laajeni kattamaan suuremman valikoima pyörän komponentteja. Pienestä liikkeelle ponnahtanut brändi tunnetaan tänä päivänä monessa maassa ympäri maailman ja tätä nykyä WTB valmistaa hyvin mittavassa skaalassa pyörän komponentteja, kuten esimerkiksi runkoja, renkaita, satuloita, kahvoja ja vanteita.

WTB Volt Musta Kapea Satula

WTB tunnetaan pyöräilyn maailmassa lukuisista kehittämistään innovaatioista. Sen ensimmäinen suurta kuuluisuutta saanut keksintö oli teräksinen ”Phoenix”-runko, jota seurasi monet muut innovaatiot, kuten esimerkiksi täysjoustorunko ”Bon Tempe”, joka oli sekin omiaan nostamaan brändin yhä useampien pyöräilyn nimeen vannovien huulille. WTB:n ohjenuorana polkupyörien komponenttien valmistuksessa on pyöräilyn helpottaminen kestävillä ja laadukkailla osilla, joista jokainen osaltaan tekevät pyöräilykokemuksista parempia. WTB-komponentteja löytyy polkupyöristä niin lajia aloittelevilta kuin lajin vaativammiltakin konkareilta. WTB Volt -satulat ovat erinomainen esimerkki brändin pitkälle kehitellystä suunnittelutyöstä. Optimaalisen ajomukavuuden tarjoavat Volt-satulat on muotoiltu siten, että niille istahtaessaan jaksaa ajaa pidempiäkin matkoja väsymättä.

Vauhdikkuutta, ilmanvaihtoa ja optimaalista ajomukavuutta

WTB Volt on suosittu maastopyöriin kehitetty satula, joka on muotoiltu nopeuden maksimointia silmällä pitäen. Satula soveltuu kaikkiin MTB-lajeihin, tarjoten käyttäjälleen erinomaista mukavuutta. Ensinnäkin satulassa on mukava istua pitkiäkin aikoja, minkä lisäksi se on käyttöominaisuuksiltaan varsin monipuolinen satula, joka on saanut loputtoman määrän tunnustuksia vannoutuneiden pyöräilijöiden keskuudessa.

Paksuudeltaan medium-tasoinen pehmustus ja hienovarainen muotoilu tekevät WTB Voltista yhden suosituimmista maastopyörille kehitellyistä satuloista. Hieman ylöspäin kaartuva takaosa ja kevyesti laskeva nokka tarjoavat ajomukavuuden lisäksi myös kaivattua tukea pyörän selkään kiivetessä. Satulan synteettinen pintakerros tarjoaa hyvän pidon ja huolella suunnitellut ilma-aukot varmistavat ilmanvaihdon ajon aikana.

WTB Volt -satula taipuu yhtä lailla niin perustavanlaatuiseen MTB-pyöräilyyn kuin downhill- ja freeride-ajoon sekä trail-, trekking- ja enduro-reiteille. Maastopyöräilyn lisäksi se palvelee parhain päin myös pidempikestoisessa retkiajossa ja maantiepyöräilyssä. Näin ollen Volt on oiva valinta täydentämään maastopyörän lisäksi myös joka paikan hybridipyörää. Koska me Bikesterilla haluamme tarjota mahdollisimman monipuolisen valikoiman nykypäivän vaativille fillaristeille, löydät meiltä myös WTB Volt -satulat, jotka varustavat nopean kiiturisi optimaalisella mukavuudella ja vauhdilla. Tutustu tarkemmin Volt-satuloiden tuotekuvauksiin tuotesivuillamme ja valitse satula, jonka päällä viihdyt pidemmätkin pyöräilypäivät.

Pyöräilyvermeet kattavassa tarjonnassa

Bikesterilta löydät kaiken tarvitsemasi toimivaan pyöräilyyn, satuloista lähtien aina muihin pyörän komponentteihin. Lisäksi valikoimamme sisältää laadukkaita polkupyöriä alan johtavilta brändeiltä. Komponentti- tai pyöräostoksilla ollessasi selaa läpi myös tarjous-osiomme sisältämät laatumerkkien valmistamat tuotteet, jotka ovat poistumassa valikoimasta. Tilaa pyöräilyvarusteesi jo tänään ja toimitamme ne sinua lähimpään noutopisteeseen muutamassa arkipäivässä!