Polkupyöräkauppa netissä – Bikester
EASTER15: 15% lisäale1 valituista tuotteista

WTB Riddler

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • ruskea
  • musta

Hinta

että

Asiakaspalaute

  • 1
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
WTB Riddler Taitettava rengas 700x45C TCS Slash Guard 2/Kevyt Nopeasti Rullaava, musta
WTB Riddler Taitettava rengas 700x45C TCS Slash Guard 2/Kevyt Nopeasti Rullaava, musta musta
WTB
Riddler Taitettava rengas 700x45C TCS Slash Guard 2/Kevyt Nopeasti Rullaava, musta
OVH 62,95 € 49,95 €
  • Versiot: 45x622 | 700x45C
Pikatoimitus
- 21 %
WTB Riddler Taittuva Rengas 700x37C Kevyt Nopeasti Rullaava, musta/ruskea
WTB Riddler Taittuva Rengas 700x37C Kevyt Nopeasti Rullaava, musta/ruskea musta/ruskea
WTB
Riddler Taittuva Rengas 700x37C Kevyt Nopeasti Rullaava, musta/ruskea
54,95 €
  • Versiot: 37-622 | 700x37C

WTB Riddler -renkaat ovat intohimoisen pyöräilijän valinta

WTB Riddler -sarjan renkaiden laadun takaa vuosikymmenten kova maastopyöräkokemus, joka on hioutunut antamaan näitä renkaita käyttävälle pyöräilijälle parasta mahdollista ajonautintoa ja tehokasta urheilusuoritusta. Maastopyöräilyn suuren nimen, Nathan Riddlen, mukaan nimetty sarja lanseerattiin WTB:llä vuonna 2015 ja renkaan pintakuvio nimettiin miehen mukaisesti Riddleriksi. Näitä uskomattoman monipuolisia renkaita löytyy vaativaan maastoajoon maastopyöriin sekä cyclocross-pyöriin sopivina cyclocross-renkaina. WTB Riddler -renkailla hallitset sorateitä ja vaihtelevia maastoja mestarin lailla, sillä niiden tarjoama erinomainen pito yhdistettynä mahtavaan rullaavuuteen tekee niistä parhaat ystäväsi pyöräreissuillesi.

Rengasvalinnalla on merkitystä pitoon, nopeuteen ja tehoon

WTB Riddler -sarjan renkaat auttavat jalkojasi jaksamaan pitkään pyörän päällä ja pääset todella testaamaan oman jaksamisesi rajoja. Renkaat ovat erittäin hyvin rullaavia eli nopeudesta ei tarvitse tinkiä, vaan pääset laskettelemaan täysillä suorilla osuuksilla. Renkaissa on kuitenkin lisäksi erinomainen pito, myös sivusuunnassa, joten pysyt mutkissa ongelmitta pystyssä ja voit ottaa maastopolun kaarteet haltuusi luottaen renkaisiisi. Kestävät ja pitävät sivunappulat varmistavat hyvän pidon, kun taas renkaan keskiosan matalampi nappulakuvio ylläpitää renkaan mainion rullaavuuden. Toisin sanoen täydellinen yhdistelmä pitoa antavaa kitkaa ja tehokkuutta lisäävää rullaavuutta.

WTB Riddler Taitettava rengas 29x2,25

WTB Riddler -renkaat ovat kestävät ja niiden valmistuksessa käytetty kumiseos pitää ominaisuutensa myös kylmässä ilmanalassa. Näillä renkailla pärjäät vaihtelevassa maastossa ja erilaisissa olosuhteissa, eivätkä ne menetä nopeuttaan, vaan rullaavat tasaisen varmasti allasi eteenpäin mahdollistaen nautinnollisen ajon maastossa ja sorateillä.

Bikesterilta saat kaiken tarvitsemasi hyvään ajokokemukseen

Bikesterin laaja rengasvalikoima tarjoaa sinulle parhaat palat markkinoiden laaturenkaista, kuten edellä esitellyt WTB Riddler -renkaat. Tutustu myös muihin WTB:n tuotteisiin, kuten maantierenkaisiin, MTB-renkaisiin tai vaikka satuloihin. Löydät myös muut huippumerkit pyöräilyyn ja kattavan valikoiman pyöränosia ja pyöräilyvaatteita. Kerralla kannattaa tehdä isompi tilaus, jotta saat hyödynnettyä tarjoamamme ilmaisen kuljetuksen yli 99 euron ostoksiin. Tarkista siis puuttuvat pyöräilytarvikkeesi ja tee tilaus jo tänään. Pääset tutustumaan oman kodin rauhassa tuotteisiin 30 päivän ajan, jona aikana tuotteiden palauttaminen ja vaihtaminen maksutta on mahdollista. Kysymyksissä tai ongelmissa ota yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme!