paypal.continue.text1

paypal.continue.text2
paypal.continue.text3

Odotathan vielä hetken. Tilaustasi käsitellään parhaillaan.

Huippumerkkien pyöräuutuudet - Ekat 2021 mallit ovat saapuneet

WTB

104 Tuotetta
Lajittele
 
Sivu 1 /
2

Komponenttien valmistaja WTB – Intohimoisten maastopyöräilijöiden perustama

Bikesterin WTB perustettiin Kaliforniassa vuonna 1982. Brändin syntytarina lähti liikkeelle siitä, kun sen perustajat halusivat tuoda markkinoille erityisesti maastopyörään suunnitellut, luotettavat ja kestävät tuotteet, kuten muun muassa renkaat ja satulat. Tuohon aikaan MTB- eli maastopyöräily oli uusi laji, mistä syystä lajissa käytetyt pyörät olivat kaikkea muuta kuin lajin vaativiin, haastaviin olosuhteisiin suunniteltuja. Tähän WTB:n perustajat tarttuivat, luodakseen ja kehittääkseen ainoastaan omiin pyöriinsä osia, jotka todella toimisivat mäkisissä, vaikeissa ja haastavissa maastoissa. Pian tämän jälkeen paikallinen pyörän runkojen valmistaja huomasi kuitenkin alalle tulleet kyvyt ja tarjoutui ottamaan WTB:n perustajien itselleen valmistamia huippulaadukkaita ja toimivia tuotteita heidän pyöriinsä. Näin perustajien intohimo pyöräilyyn ja maastopyöräilyn kehittämiseen lajina johtivat menestyvään liikeyritykseen, joka kantaa tänä päivänä nimeä WTB.

Tänä päivänä WTB tunnetaan maailmanlaajuisesti innovatiivisista teknisistä ratkaisuistaan eli useista eri komponenteistaan, jotka kruunaavat niin pyöräilyn eri muodot kuin kuljetusalankin huikean korkealla toimivuudellaan. Ja kukapa olisikaan näille tuotteille parempi kehittäjä kuin itse alaan paneutunut harrastaja, joka todella tietää mitä tekee! Kun neljä vuosikymmentä alkaa täyttyä, mitä tulee brändin kulkemaan matkaan, WTB on muuttanut muotoa monella tavalla. Ensinnäkin sen pieni pyörätalli on muuttunut oikeaksi toimistoksi ja toiseksi sen valmistamat pyöränosat ovat kohdanneet alan kehityksen mukanaan tuomia haasteita, minkä seurauksena ne ovat tänä päivänä valovuosien päässä yrityksen alkuaikojen tuotannosta. Mutta yksi asia on pysynyt kuitenkin samana: yrityksen intohimo pyöräilyyn sekä sen sitoutuminen pyöräilyyn valmistettavien huippuluokkaisten, suoriutuvien ja luotettavien komponenttien toimittajana!

Bikester tarjoaa WTB-tuotteiden hyväksi havaittua parhaimmistoa

Myös Bikester on vannoutunut WTB-tuotteiden kannattaja. Yrityksen lippu on niin laadukas, että sitä on myös jälleenmyyjällä suuri ilo pitää korkealla ylhäällä liehuen! Monipuolisella tarjonnallamme haluamme varmistaa, että myös sinun pyöräilysi on parasta mahdollista, mitä tulee lajin mukanaan tuomiin vaatimuksiin ja pieniin teknisiin juttuihin, jotka ovat kuitenkin pyöräillessä erityisen suuressa asemassa.
WTB-satulat tunnetaan niiden huippuunsa viedystä muotoilusta, joka takaa ajomukavuuden säilyvän myös pitkillä reiteillä. Bikesterilta löydät WTB-maastopyöräsatulat, jotka on suunniteltu erityisesti vaihtelevassa maastossa kohdattaviin vaatimuksiin. WTB-renkaat ovat toinen luku, josta laatumerkki tunnetaan. Tästä syystä tarjonnassamme on myös alan paneutuneiden harrastajien ja ammattilaisten suosimat WTB mtb-renkaat, joiden ansiosta maastossa ajaminen on takuulla parasta mahdollista. Cyclocross-pyöriin on saatavilla tietysti juuri niihin sopivat WTB cyclocross renkaat. Jokaisen pyörän viimeinen täydentäjä ja piste iin päälle ovat WTB ohjaustangon tupit, jotka tuovat pyörään kuin pyörään sen viimeisen silauksen niin ergonomisuudellaan kuin myös raikkaan erottuvalla värimaailmallaan. Tule Bikesterille tutustumaan WTB tuotteisiin ja valitsemaan niiden joukosta omat tulevat kestosuosikkisi, jotka eivät jätä pulaan haastavimmillakaan metsäosuuksilla pyöräiltäessä!

Pyörätaivas täynnä laadukkaita teknisiä herkkupaloja

Bikesterin verkkokaupassa sijaitsee pyöräilijän taivas täynnä tekniseen huippuunsa hiottuja ja upealla muotoilulla viimeisteltyjä herkkupaloja. Verkkosivuillamme pääset tutustumaan pyöräilyn alan viimeisimpiin uutuuksiin sekä hyödyntämään maailman ympäri tunnettujen ja arvostettujen pyöräilytuotteiden valikoimaa. Näiden joukossa on kalifornialainen WTB, jonka osat on tehty nostamaan ajokokemus korkealle. Muutamalla klikkauksella taiot kotiisi kaikki pyöräilytarvikkeet pyöristä lähtien teknisiin pikkuratkaisuihin, kuten laatuosiin asti. Pyöräilyyn koko sydämellään paneutunut verkkokauppa pysyy kärryillä alan jatkuvassa kehityksessä, minkä ansiosta Bikester onnistuu tarjoamaan vaihtoehtoja, jotka on kehitetty alan viimeisten vaatimusten mukaisesti. Valikoimasta löytyy sopivat tuotteet aivan kaikentasoisille pyöräilijöille. Bikester tarjoaa tuotteilleen 100 päivän avokaupan sekä maksuttoman palautuksen. Klikkaa kotiisi teknisesti huippuunsa hiotut WTB satulat ja renkaat sekä muut pyörämaailman herkut ja nauti lukuisista laadukkaista kilometreistä!


Onko sinulla kysyttävää?
Pyydämme sinua ystävällisesti lähettämään pyyntösi yhteydenottolomakkeemme avulla tai käymällä "Usein kysytyt kysymykset" - osiossamme.
UUTISKIRJE
Uutiskirjeen tilaajalle 5 € alennuskoodi kiitokseksi.
Kuule tarjouksistamme ja uutuuksistamme ensimmäisten joukossa 4.

TIETOSUOJA
Everyday we get more people on bikes