Uudenvuodenlupaus? | Pyhitä vuosi 2021 pyöräilylle
Pyöräkauppa netissä

Woolpower

2 Tuotteet
Suodata
Nollaa

Värit

  • sininen
  • musta

Hinta

että
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Kategoriat
Suodata
Lajittele
Suosituin Uusin Paras arvostelu Hinta, laskeva Hinta, nouseva Isoin alennus
Woolpower Lite Lämpötuubi, nordic blue nordic blue
Woolpower
Lite Lämpötuubi, nordic blue
31,95 €
Woolpower Lite Lämpötuubi, nordic blue
Woolpower 200 Lämpötuubi, black black
Woolpower
200 Lämpötuubi, black
28,95 €
Woolpower 200 Lämpötuubi, black
Lisätietoa

Woolpower - villaa ylle ja alle!


Pyöräilyä voi harrastaa ympäri vuoden, kun pyörän lisäksi myös pyöräilijä on varustettu oikein. Kylmällä ilmalla pukeutuminen voi tuottaa haasteita: kuinka pukeutua tarpeeksi lämpimästi ja samaan aikaan välttää hiostumista? Villa on vanha mutta toimiva konsti lämpöiseen kerrospukeutumiseen. Woolpower valmistaa laadukkaita merinovillaisia vaatteita. Löydät pyöräilyvaatteiden valikoimastamme seuraavat Woolpowerin tuotteet:

  • merinovillaiset aluspaidat
  • merinovillaiset alushousut
  • merinovillaiset kypärähuput
  • merinovillaiset pipot
Woolpower-tuotteet edullisesti netistä

Saumatonta mukavuutta!

Woolpowerin merinovillaiset alusasut ja päähineet ovat kuin toinen iho. Ne ovat ohuita ja saumattomia eivätkä hankaa tai hiosta. Villa siirtää kosteutta pois iholta ja lämmittää mukavasti. Villan ominaisuuksiin kuuluu myös kyky neutraloida pahoja hajuja. Niinpä tunnet olosi aina puhtaan raikkaaksi. Woolpowerin villaisissa pyöräilyvaatteissa on mukana myös pieni määrä synteettistä materiaalia, joka lisää kuituihin lujuutta ja kestävyyttä. Woolpowerin alusvaatteet ja päähineet ovat helppohoitoisia: ne voi pestä 60 asteessa muun samanvärisen pyykin mukana eivätkä ne kutistu merkittävästi. Villan hyviin ominaisuuksiin kuuluu myös se, ettei vaatteita ole välttämätöntä pestä jokaisen käyttökerran jälkeen. Toisinaan pelkkä tuuletus raittiissa ulkoilmassa riittää.Tutustu myös verkkokauppamme päällysvaatevalikoimaan. Merinovillaiset alusasut yhdessä lämpimän pyöräilytakin ja -housujen kanssa pitävät sinut lämpimänä kylminä päivinä ja tekevät pyöräilystä miellyttävää kelillä kuin kelillä!

Merinovillaiset asut ja muut pyöräilyvaatteet verkkokaupastamme!

Bikester on pyöriin, pyöränosiin ja pyöräilyvaatteisiin erikoistunut verkkokauppa. Meillä on nopea toimitus sekä ystävällinen ja osaava asiakaspalvelu. Ostaminen on sinulle täysin riskitöntä, sillä kaikilla tuotteillamme on 30 päivän palautusoikeus, eikä palauttamisesta koidu sinulle mitään ylimääräisiä kuluja!

Tämä verkkosivu käyttää evästeitä ja kuvapistetunnisteita parantaakseen toimivuutta ja tarjotakseen sinulle henkiläkohtaista mainontaa esim. sosiaalisessa mediassa. Ole hyvä ja lue tietosuojakäytäntömme saadaksesi lisätietoa - varsinkin miten estää evästeiden ja kuvapistetunnisteiden seuraamisen laitteellasi tulevaisuudessa. Hyväksyn ehdot